Bebek İkinci El çok cici kız bebek elbiseleri bakmadan geçmeyin

crazyseker

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2009
85
6
kızıma doğum hediyesi olarak gelen elbiselerini satmaya karar verdim.çoğu hiç giyilmemiştir almak isteyenler mesaj yazabilirler.kargo alıcıya aittir $DSC01686.jpg $DSC01692.jpg $DSC01691.jpg $DSC01690.jpg $DSC01689.jpg $DSC01688.jpg $DSC01687.jpg $DSC01680.jpg $DSC01681.jpg $DSC01682.jpg $DSC01685.jpg $DSC01694.jpg

aman Allah ım ne kadar güzeller.kızım olsaydı alırdım.size iyi satışlar dilerim:KK9:

• 1:kot jile 9-12 ay bir kere giyilmiştir 10 tl.
  • 2:mevlüt kıyafeti 8 tl.
  • 3:lila jile badili sıfır.9-12 ay 10 tl.
  • 4:kırmızı fiyonklu elbise etiketi üzerinde giyilmemiş 10 tl.
  • 5:pembe kareli elbise giyilmemiş 1 2 yaş için 12 tl.
  • 6:fuşya badili jile 1 defa giyilmiş 9-12 ay 8 tl.
  • 7:mavi kırmızı kareli badili jile bir defa giyilmiş 6 9 ay 10 tl.
  • 8:pembe siyah puanlı takım yurt dışından alınmıştır. 3- 6 ay 2 defa giyilmiştir 12 tl.
  • 9:turuncu elbise giyilmemiş 1 birbuçuk yaş için 7.5 tl.
  • 10:pembe badili kadife jile 9-12 ay hiç giyilmemiş 7.5 tl.
  • 11: fuşya fitilli kadife jile giyilmemiş 10tl.
  • 12:kot etek 2 yaş giyilmemiş 12 tl.

lütfen beni yanlış anlamayın şahsi fikrimdir ve suçlama amaçlı değil tavsiye amaçlı yazıyorum. benim bebeğim daha bir aylık ve gelen onlarca kıyafet oluyor. bazılarını hiiiçç giydirmeyeceğim en yakınımda durumu zayıf olan bir hanıma hazırlıyorum. derseniz öyle bir bayan yok etrafımda. çocuk esirgeme yurtları var köylerde zavallı bebişler var.

lütfen beni yanlış anlamayın şahsi fikrimdir ve suçlama amaçlı değil tavsiye amaçlı yazıyorum. benim bebeğim daha bir aylık ve gelen onlarca kıyafet oluyor. bazılarını hiiiçç giydirmeyeceğim en yakınımda durumu zayıf olan bir hanıma hazırlıyorum. derseniz öyle bir bayan yok etrafımda. çocuk esirgeme yurtları var köylerde zavallı bebişler var.

size bir yönden katılıyorum ama belirttiğiniz gibi bu sizin fikriniz.satan arkadaşımızın da kendi isteği.eminim onun da aklından geçmiştir bu söyledikleriniz ama belki ihtiyacı vardır satmaya.neyse ben şunu öğrenmek istiyorum çocuk esirgeme kurumları giyilmiş kıyafet alıyor mu bilginiz var mı ya da oyuncak.bi yakınım bana onları devlet karşışıyor almazlar demişti de bende de birikti çünkü.

X