üç fotoğrafta bence birbirinden farklı büyüklükte Ilk foto daha küçük 19 yaşında olupta ameliyat olanda var bu forumda bence ne kadar erken o kadar güzel düşürdüğün miktar bu ameliyat için yeterli.
ankarada ferruh bey volkan bey haldun bey varda var gürhan ulusoy da ankarada sanırım şanslısın hepsinin de çok güzel sonuçları var
Ağrılı da olsa acılı da olsa -ki çeken biri olarak söylüyorum- yine de olurdum ameliyat.. Önceki halimle yaşamaktansa varsın bir süre o geçici acıya katlanayım. Dediğin gibi bir kadını erkekten ayıran temel şeylerden biridir meme ve ben eksikliğini fazlasıyla duyduğum için ameliyat oldum, çok da iyi yapmışım. Şimdi çok mutluyum.
Bunlar kaç cc ile olur diye sormuşsun ama o konuda ne desek yalan olur. Belki kadının meme dokusu vardı 250 cc ile bu büyüklüğe geldiler. Belki hiç yoktu 400 cc ile bu hale geldi.
damla model istiyorsan hacettepeyi düşün diyebilirim çünkü istisnasız herkese damla takıyorlar ordaki dr lar ferruh beye bi gitmeni öneririm gerçektenTesekkur ederim aslinda o fiyat gelebilecegim son yer gibi dusunmustum ben. Dediginiz kisilerin isimlerini de hep duydum. Hacettepe icin bir fikriniz var mi acaba?
damla model istiyorsan hacettepeyi düşün diyebilirim çünkü istisnasız herkese damla takıyorlar ordaki dr lar ferruh beye bi gitmeni öneririm gerçekten
rica ederim canım içinin ısındgı güvendiğin bir dr a ol mutlaka ferruh bey gerçekten yaptığı işin hep arkasında durabilen bir dr gördüğüm okuduğum şekildeFerruh beyle gorusucem bir, cok tesekkurler ^^
Aa ferruh bey üniversite hastanedindemi ben özelde sanıyodumrica ederim canım içinin ısındgı güvendiğin bir dr a ol mutlaka ferruh bey gerçekten yaptığı işin hep arkasında durabilen bir dr gördüğüm okuduğum şekilde
özelde canımAa ferruh bey üniversite hastanedindemi ben özelde sanıyodum
Peki canımözelde canım
özelle üni hastaneleri fiyat olarak aşağı yukarı aynılar canım özel daha iyidir her zamanPeki canım
Tabiki canım özel daha iyidir.. Ama işte benim il sıkıntım var. Gönül ister ankarada iyi bi dr da olayım.. Bir kez oluyoruz sonuçta para işi kredi falan bi şekilde hallolur sonuçta.ama afyondayım şimdi ankaraya hiç gitmedim.ameliyat sonrası gel git problem olur diye düşünüyorum. Bakalım nasıl olucak kafamda deli sorular yaniiözelle üni hastaneleri fiyat olarak aşağı yukarı aynılar canım özel daha iyidir her zaman
hangi şehirdesin canım sen ille ankarada olmak zorunda değilsin ki öyle kendini şartlandırmaTabiki canım özel daha iyidir.. Ama işte benim il sıkıntım var. Gönül ister ankarada iyi bi dr da olayım.. Bir kez oluyoruz sonuçta para işi kredi falan bi şekilde hallolur sonuçta.ama afyondayım şimdi ankaraya hiç gitmedim.ameliyat sonrası gel git problem olur diye düşünüyorum. Bakalım nasıl olucak kafamda deli sorular yanii
Afyon canım. Burda gördüğüm resimlerde o kadar güzel sonuçlar varki.. Tam istediğim gibi olan.. O nedenle galiba.. Burda özel hastanede yapan öyle iyi bi dr duymadım hiç.. Eskişehirde denicem şansımı ogüde yakup bey de.. Randevu almaya calısıcam bakalım..hangi şehirdesin canım sen ille ankarada olmak zorunda değilsin ki öyle kendini şartlandırma
afyon eskişehir yakın acele etme hiç ömürlük olsun istiyorsan tamamen nasıl bir şey istediğini belirle zamanla tüm şartlar olgunlaşır mmerak etmeAfyon canım. Burda gördüğüm resimlerde o kadar güzel sonuçlar varki.. Tam istediğim gibi olan.. O nedenle galiba.. Burda özel hastanede yapan öyle iyi bi dr duymadım hiç.. Eskişehirde denicem şansımı ogüde yakup bey de.. Randevu almaya calısıcam bakalım..
Haklisin canım .. Geç olsun hayırlısı olsunafyon eskişehir yakın acele etme hiç ömürlük olsun istiyorsan tamamen nasıl bir şey istediğini belirle zamanla tüm şartlar olgunlaşır mmerak etme
mesela bende denizlideydim yıllarca olmak istedim olamadım sonra ist a geldim falan her şeyin zamanı var
Canım sen evlimisin... Çok doğal ve yumuşak görünüyo resimlerde öylemi gerçekten yumuşaklığı nasıl kuzumBen 19 yaşındayım inan geçen yıl imkanım olsaydı geçen yıl yaptırırdım. Hemde hiç düşünmeden. 450 cc taktırdım 57 kiloyum sana 370 350 gidebilir kilona göre ki buna doktorun karar veriyor zaten. Sırt genişliği omuz genişliği bel kalça orantısı vs.. Resimlere bakılırsa ilk resim 350 filandır diğerleri dolgun duruyor 400 cc rahat diye düşünüyorum.
Canım sen evlimisin... Çok doğal ve yumuşak görünüyo resimlerde öylemi gerçekten yumuşaklığı nasıl kuzum
Kas üstü olayında da protez dokununca ele geliyo diyolar ..sende öyle bi durum varm i canım Bide kas zarı altı mi kas üstü muYoo. Öğrenciyim. Kas üstü planda protez daha çabuk yumuşuyor protezi saran ve basıp sıkan bir kas olmadığı için. Zaten kendi memem vardı doku olarak çok az altta. Üst bomboştu. Derimde bayağı esnek olduğu için çabuk yumuşadılar. Şuan 2 ay olmasına rağmen diri ve dik doğal bir kişinin sahip oldugu meme formundalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?