• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çaresizim karar veremiyorum cesaretim yok kafam allak bullak ben ne yapacağım ?

Sevgi_MeLegi

Bir çaresi BuLunur elbet.
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
21.062
55
78
Konya
Günlerdir bu konu ile boguluyorum karar veremiyorum hiç birşeye cesaretim yok 2 bucuk yıllık bir ilişkimi bitirdim.. Sebebi ise ona olan hislerimini eskisi gibi olmaması ona aşık olmamam ve aramızdaki saygının bitmesi.. işinin gücünün olmaması hiç bir birikiminin olmaması su an için geleceğimin o kişi ile parlak olmaması .. Ama o kişi cok acılar cekiyor.. kahrolmuş maffolmuş durumda bende acı cekiyorum benim içimde kolay değil vicdanım sızlıyor hala bir umut beni bekliyor. Ve ben kötü birşey daha yaptım.. O beni onu parası için sattımı bıraktıgımı düşündü nefret etti benden vazgeçmişti.. o kadar zoruma gitti ki dayanamadım ve mesaj attım annemin onu istemedini söyledim.. seni paran için satmadım dedim.. yükü kendi üzerimden çektim :KK43: buda ona inandı ve bana senden vazgeçmeyeceğim çare bulacağız göreceksin dedi.. Sanırım onu tamamen kaybetmeyi göze alamadım acı cekmeyi pişman olmayı o cesareti bulamadım.
kendimden cok kızıyorum kendime ne gitmeye ne kalmaya cesaretim var onun hayatınıda maffettim .. Ona hiç bir zaman ona olan duyguların değiştini söyleyemedim..
o bu bahane oldu saygı bahane oldu kavgalar oldu.. bu konu böyle..
Teyzemin eşinin bir yiğeni varmış... işinde gücünde 27 yaşında evlenebilecek birisini arıyorlarmış.. teyzeminde aklına ben gelmişim beni uygun görmüş Cok efendi saygılılarmış durumlarıda cok iyiymiş 1 sene yurt dışı yapacakmış nişanlandıktan sonra evisini arabasını herşeyini alacakmış.. Teyzem diyor ki cok rahat edersin ömrün boyunca her istediğini alırlar yaparlar ev eşya nişan düğün konusnda .. Önce olmaz dedim Ama teyzem cok ısrar etti cocuga baktım faceden acıkcası begenmedim içim atmadı Ama resimle birebir aynı olmaz dedim teyzem hiç yoktan bir görüş olmassa olmasın dedi ne kaybedeceksin dedi. cocukla konuştum baya bi efendi saygılı birisi. cok düşündüm bir yandan vicdanım.. ayrıldım cocuk ve onun hayatı.. bir yandan karşıma böyle bir fırsat cıkması napacağıım bilmiyorum . Ben yanıma yakışşsın isterdim hep evleneceğim kişinin.. tabi herşey görünüş değil elbet biliyorum ama napacağımı bilmiyorum görüşşem mi bilmiyorum
Bir yandan cok kötü vicdan azabı cekiyorum bunalıma girdim birde karşımdaki insana yalan söyledim.. şimdi iyice umutlandı onu annemin istemediği için bıraktımı düşünür oldu hep vazgeçemeyeceğim cabalayacağım beni bekle işimi gücümü kuracağım .. alacağım seni diyor.. hiç birşey diyemedim yapamadım Çok kötü biriyim onunda hayatını maffettim sırf onu tamamen kaybetmeyi göze alamadım için bunu yaptım yada yalnızık alışmışlk korkusu bilmiyorum yalnız kalmayı pişman olmayı göze alamadım.. cok igrenç birşey bu
Değişik fikirlere düşüncelere o kadar ihtiyacım var ki. Lütfen yardım edin bana işin içinden cıkamaz oldum Napacagım ben :KK43: Ş eğer görüşürde olursa.. peki ayrldım kişi nolcak onun hayatı nolcak hadi kendine birşey yaparsa of of :KK43:

Son düzenleme:
Kusura bakma ama ciddi psikolojik sorunların var bence.
Kk üyeleri çocuğu beğenince mi evlenmeye karar vereceksin.
Maddi durumu iyi diye içinden düşünmüş olabilirsin ama önce kendine sonra eski sevgiline dürüst olmak zorundasın.
Çocuğu bir tarafta bekletmek hiç etik değil. o_O

Öncelikle durust olursaniz bbütün sorunlariniz çözülecek. Bir insana seni seviyorum ancak annemdi parandi o yüzden olmaz derseniz tabiki bir caba içine girer ancak duygularinizin bittiğini soyleseniz bunun için caba harcayamaz üzülür kirilir ama hepimiz gibi o da unutur. Hayatta tek sevgilisinden ayrilan kişi o olmayacak dürüst olun cesaretli olun.

Diğer kişi içinse yaniniza yakismasi zengin Olmasi vs kişiliği ve anlasabilmeniz yaninda ikinci plan seyler..

Hepsinden öte sevgilinizden ayrilmalisiniz simdi.gördüğünüz kişiyle olmasaniz bile onla olmamalisiniz simdi yaniniza yakismamis desek ve o insanla kalsaniz olmaz aldatmak denir buna bu yaptiginiz haksizlik olur. Lütfen saglikli dusunun

Yeni bir ilişkiye başlayıp baslamamak senin kararın. Ama içine sinmeyen bir ilişkiyi devam ettirmek zorunda değilsin. Zorla güzellik olmaz sonuçta. Cok vicdan azabı yapmana gerek yok. Ne evlilikler bitiyor. Nisanlar atiliyor. Sende gelecek görmeyip bitirmiştir iliskini. Eski sevgilin zaman içinde normale dönecektir.

ya allah aşkına çocugun ne kadar resmi varsa koymuşsun siteye onun iznini aldın mı? bir dunya insan göruyor farkında mısın? bunun bi yasağı falan yok mudur sitede ki eminim vardır. rızan olmadan internette resminin teşhir edilmesi hoşuna gider mi onu da merak ediyorum?

Güleyim mi ağlayayım mı acaba diye düşündüm ben sana cevap vermekten çok kusura bakma lütfen. Önceki konularına göz attım da habire sevgilinle ilgili öyle mi oldu böyle mi oldu onun parası yok işi kötü ben böyle bişey istiyorum . Yok internete girmiş mi girmemiş mi, bana hakaret etti terk ettim,bana yalan söyledii vsvs ???
Canım zaten sizin olay bitmiş onu es geçelim..

Diğer konuya gelince bu şekilde evlenmeye karar verilir mi sence? Yakışıyorsak evleneceğim diyorsun yani?? Daha yaşında genç üstelik akışına bıraksan? Böyle karar vermeye çalışman çok yersiz geldi. Bırak akışına Rabbim hayırlısı versin de, gönlüne de mantığına da uyacak biri çıkar Allahın izniyle. Aceleye gerek yok yani fikrimce.

Cocugun resimlerini koyarak tanlis yapmissin.hemen kaldir bnce.bunu yapmak icin ondan izin aldinmi hic sanmiyorum :KK20: Ayrica biz oooo cok yakisikli desek ne olacak.hic tanimadigin kadinlarin lafina bakarak aaa kk kadinlari begendi ewleneyimmi diyeceksin.cok sacma bi konu bence.pazardan elma almiyorsun.sanada bi tavsiye paraya ve tipe aldanma.cok mutsuz olursun bu kafayla gidersen:KK14:

Herkez beni yalnış anlamış.. ben tabiki burdakilerinin begenileri yada begenmeleleri ile karar verecek değilim. evlilik kolay birşey değil bunuda bilyorum ve farkındayım . benim ki sadece değişik fikirler istemekti
insanın birazda içi atması önemli dedim hani bir çift görürsünüz bazıları der ya maşalah kızımız daha güzel yada oglumuz söyle iki çift için yorum yapılır ben sadece bunu istemiştim sizden ama yalnış anlaşılmışım sanırım teşekkür ederim yinede

Sevgilini adam akilli terk et , sonra yeni iliskilere yelken ac..
Hem ne malum zengin biriyle evlendin herseyini kaybetti diyelim onuda birakicakmisin??

Ama hayir zaten bizim iliskimiz yurumuyor artik bir anlami kalmadi diyorsan , ozaman birden butun bagini koparip atacaksin...
Git geler yasamicaksin , o cocugada yazij umutlanmasina gerek yok..

Her şey dürüst olmakla başlar. Sevginizin tamamen bittiğine inanıyorsanız buluşup konuşun eski sevgilinizle. Ona ilişkiyi ayrılığa getiren nedenleri bir bir söyleyin. Bunda çekinecek bir şey yok. Asıl sorun konuşmazsanız olur.
Diğer çocukla da bir ilişkiye başlamanızı tavsiye etmem. En azından hemen değil. Öncelikle mantığınızdan ve kalbinizden eski sevgilinizi atmalısınız.

Siz dürüst olduktan sonra vicdanınız rahat eder ve olaylar daha rayına girer.

Öncelikle kendinize ve sizi seven adma bence de dürüst olun. Sana karşı olan sevgim bitti dediğinizde emin olun şu anki duruma göre daha az acı çekecek en azında boş yere umutlanmayacak. Diğer konuda ise karşı tarafı iyice tanımadan anlamadan karar vermeyin bence, zenginlik bugün var belki yarın yok, buna göre karar verirseniz üzülebilirsiniz sonunda.

Bu isin bitmesu dogru olanmis, isi gucy dahi olmayan adamla ne yapacaksin? Madem sorumsuz kimseyi oyalamasin zaten o adam. Ne diye yalanlarla ortaligi karistirdin anlamadim. Mertce dogrulari soyle yoluna bak

Hayatını temize çek, sevgiline dürüst ol, boşa umut verme, ah almak diye bir şey vardır ömür boyu iflah olmazsın
Karşına biri çıkmış, uygun kısmet, durumu iyi, saygılı falan bunlar boş şeyler
Evlilik böyle bir şey değil, yapmış olmak için yaparsan hayatını heba edersin
Biriyle birlikte olmak zorunda değilsin

Bence önce kendine sonra çocuğa dürüst ol...
Peki Teyzeniz bulduğu çocuğa ÖMÜR garantisi veriyor mu?
Arkadaşın da dediği gibi çocuk önce üzülür ama,
Gelecek olana yer açtığın ve çok sanslı olduğunu düşünür :KK71:

Back
X