Çok çaresiz ve düşünceliyim ne yapacağım ?

böyle bir adamla hiçbir hayatın olamaz. ben eşimle evlenmeden önce 5 sene sevgililik dönemi yaşadım o dönem de bir kere ayrılalım demedik, 5 yıldır da evliyim hala ayrılalım demiyoruz. bu kadar çok ayrılalım dedikçe ilişki yalama oluyor en iyisi ayrıl kurtul bu adamdan bu kadar net. evlendikten sonra da bir ömür her canı istediğinde boşanalım triplerini çekeceğine ver yüzüğü eline bitsin gitsin.

sakın düzelir deme bozuk mayadan peynir tutmaz hemen söyle ailene de kurtul

Ayrılacaksan şimdi ayrıl evlendiğinde hepten bitiremiyorsun.

böyle bir adamla normal bir hayatınız olamaz. Bütün hayatınız boyunca işkence çekmek istiyorsanız ailem ne der düşüncesiyle evlenin. Birazda kendinizi düşünün yahu. aileniz 1 söyler 2 söyler sonra kabullenır. Yapmayın. hayatınızı cehenneme çevirmeyin lütfen

Bence evlen. Sonra Bdv'ye kim konu açacak?

Adam daha nişanlıyken boyunduruğuna almaya çalışıyor, bir de ilgisizin ilgisizi, sen de bize napayım diyorsun. Verilmiş sadakan var ama kullanmayı bilmezsen bildiğin .ok çukuru olacak sana evlilik.

Size gerizekali, sen kimsin dediyinde o yuzugu kafasina gecirmeliydiniz. evlenseniz de en fazla 1 yil icinde boşancaksiniz. Kendinize yazik etmeyin, nisanliyken size hakaret eden dugunden sonra şiddet de uygular. Ailenize anlatin ve atin nişani. Mahv etmeyin hayatinizi ...

Millet ne der diye sakın başını yakma , at nişanı gitsin.... Ailende seni seviyordur mutlaka bir iki söylenir susarlar....

Sana yazmiyon etmiyon diyen insanın 4 gün sessiz kalmaya dayanacagini sanmıyorum... Belki ayrılmak için bahaneler uretiyo

Ailenden çekiniyorsan istifa etme kendini nişanlılıktan attır. Böyle bi herifle evleneceğine misss gibi terkedil daha iyi

Adam bence nişanı kendi atmak istiyor zaten oyuzden taktik geliştirmiş kendince, sen bu gereksiz şeylere dayanamayıp atacaksın onunda işine gelecek

allah atmış sen tutmuşsun ne mutlu sana ki gerçek yüzünü erken göstermiş ,

biz ayrıldık de sakın sakın evlenme sakın

Ver eline yuzukleri nisan atalim demeyi gorsun.Geri adim da atma.O neymis oyle nisan atalim deyip durmak.Ne hali varsa gorsun.Ben gerildim burda yaaa

Nasıl bir hayatım olabilir mi?

Evlenince bu yaşadıklarını 5 ile çarp onun da karekökünü al otur düşün.

Ya da hiç bir şey yapma yüzüğü iade et kendisine başka cariye bulsun sidikli şehzade..

Benim nisanlimda öyleydi kiskanclikdan mi nerden bilemem ama hep her seyde sacma sapan seylerden bana hakaret edecek bir sebep cikarirdi yatgim kalktigim saate hersey atdgm adima soyleycek sozu vardı bende ailemden korktugm etraftan utandgm ailemi mahcuo etmek istemedigim icin sevdigim icinde dayandim su an evliyiz 1 bebegimiz var hc bisey degismiyor hadda ayni evde yasadigin icin hakaret edecek kusue bulacak sebepleri daha cok oluyor her an yaninda cunku.hicbisey duzelmez aksine çoğalır ben yapmadm umarım sen başarır ayrılırsın en hayirlisi bu

Seni kontrol etmek isteyen bir insanla evlenme. Şimdi böyleyse evlenince her şeyi yapma söyleme hakkı görecektir kendinde. Ileride boşanıp geri dönmektense şimdi vazgeç

Sevgili konu sahibi..bazen insanlar gerçek yüzlerini saklarlar, en iyi taraflarını gösterirler..evlendikten sonra özleri ortaya çıkar..burada açılan konularda rast gelmişsindir belki "evlendikten sonra çok değişti" diye..işte asıl insanların özü aynı evde yaşamaya başlayınca ortaya çıkıyor..senin ağzının içine düşmesi gereken zamanlarda böyle ise bu evlilik sana sadece mutsuzluk getirir..

Diğer taraftan sen nasıl "ayrılırsam ailem tepki gösterir" diye düşünüyorsan oda bu yüzden, yani tüm sorumluluğu sana yıkıp "nişanı o attı" demek istiyor olabilir..nişan atıldıktan sonra o attı,bu attı hiçbir önemi yok..buna takılma..

Ailene "bana kaba davranıyor" desen, düğün stresindedir çocuk diye onu savunup ayrılmana engel olacaklardır muhtemelen..o yüzden ailene karşı kararlı ol ve bu adamla evlenme.

Yukarıda yorum yazmış Zehrahazal'ı örnek al..o evlenmiş ama çok pişman..baştan nasılsa öyle devam ediyor, insanlar değişmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…