Merhabalar . Cok kötü durumdaym. biz bes senelik evlidik imam nikahli. Bir kizimiz var 2 yaşında. Bu sene yazın mamlekete gitmistim. Ve eşimin israriyla geldik. Cok büyük surprizlere karşılaştım. Evlenmis. Ve uc ay telefonla her gun konuşuyorduk. Hangi ara evlendi aklim almiyor. Bizi kandırmış. Kayinvalidem de hic bisey soylemedi bana saklamis onca zamn. Ilk geldigimde hic bisey fark edemedim. Uc gun sonra öğrendim. Şok durumdayim hala. Ne yapicam ne edicem bilmiyorum. O karisinin da haberi yok heralde.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cok canim yanıyor
- Konu Sahibi Gumus41
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Temmuz 2011
- 1.160
- 699
- 323
Ne yapacağım diyene kadar 5 sene neden imam nikahıyla yaşadınız. Bu ilişkide acıdığım tek taraf çocuğunuz. Ahh ne zman akıllanacak bu kadınlar . İmam nikahı sizi evli göstermiyor . Adamın soyadını taşımıyorsun hiçbir bağlayıcılığın yok . Bir çocuğun var o da babasının üzerindeyse ne ala . O adamın yeni evlendiği kadın olsam derim ki 5 sene nikah kıymayacak kadar ne oldu aklınız neredeydi ?Merhabalar . Cok kötü durumdaym. biz bes senelik evlidik imam nikahli. Bir kizimiz var 2 yaşında. Bu sene yazın mamlekete gitmistim. Ve eşimin israriyla geldik. Cok büyük surprizlere karşılaştım. Evlenmis. Ve uc ay telefonla her gun konuşuyorduk. Hangi ara evlendi aklim almiyor. Bizi kandırmış. Kayinvalidem de hic bisey soylemedi bana saklamis onca zamn. Ilk geldigimde hic bisey fark edemedim. Uc gun sonra öğrendim. Şok durumdayim hala. Ne yapicam ne edicem bilmiyorum. O karisinin da haberi yok heralde.
Allah yardımcınız olsun diyecek çok şey var ama diyemiyorum .
- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 50.102
- 748
- 25 Ağustos 2019
- 61.058
- 113.836
- 698
- 30
Bunca sene neden resmi nikahlı istemedinki yaMerhabalar . Cok kötü durumdaym. biz bes senelik evlidik imam nikahli. Bir kizimiz var 2 yaşında. Bu sene yazın mamlekete gitmistim. Ve eşimin israriyla geldik. Cok büyük surprizlere karşılaştım. Evlenmis. Ve uc ay telefonla her gun konuşuyorduk. Hangi ara evlendi aklim almiyor. Bizi kandırmış. Kayinvalidem de hic bisey soylemedi bana saklamis onca zamn. Ilk geldigimde hic bisey fark edemedim. Uc gun sonra öğrendim. Şok durumdayim hala. Ne yapicam ne edicem bilmiyorum. O karisinin da haberi yok heralde.
O imam nikahlıda eski çağında kalmış birşey artık
Üstunede resmi nikahta edebilirdin ve herşey çıkabilirdi ortaya o kaynanan o aile insanlar utanmazlarr nasıl bunu böyle kabullenmişler aklım almıyo benimde ne boşanman var ne birşey çocuğunu alıp ailene gitmen den başka çaren yok
- 28 Mart 2020
- 21.310
- 1
- 64.648
- 548
- 4 Ağustos 2021
- 170
- 84
- 18
- 31
Eleştiriyorum kusura bakmayın. Bes yıl diyorsunuz birde buna evliydik diyorsunuz. Bu evlilik falan değil. Çocuk yoktu erteledi nikah yapmadiniz. Hamilelik olunca neden resmi nikah yapmadiniz ? Çocuk doğunca neden yapmadiniz? Ya da bu adam neden kaçıyor bnmle resmi nikah yapmıyor diye içinize hiç mi kuşku oluşmadı suphelenmediniz mi? Bir ay iki ay demiyorsunuz ki beş yıl yani az bir zaman değil. Kısa zaman olsa çocuk olmazdı. Yazık size de değil o çocuğa üzüldüm sadece.
- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.187
- 148
Isin asli oyle deyil. Ane babasi ayrilmisti coktan bizim evlenmemize babasi karsiydi ysni istemiyordu. Evlatiktan redd edicem diye tehdit ediyordu. Biz da anne taraf akrabaysila iletisimiz var . Ilerde belki yumuşar diye dusunmustuk babasin. Illaki kapali kiz olcak demis.ve firsat bulup evlndrms. Duyunue kimsey gitmedi zaten..baba taraf sadece. Simdi esim hep bizim yanimizda cogu zamn. Git diyorum bitti artik biz anneme gidelim diyorum.ama gondermiyor iste .napacagimi sasirdim. Gelme diyorum geliyor iste. Kayinvalidem da gitmiyor. Sasirdim kaldim.İşte o yüzden resmi nikah önemli diye herkes bangır bangır bağırıyor sizin kanunen bir hakkınız yok imam nikahı bağlayıcı bir şey değil neden 5 sene buna sessiz kaldınız şimdi sizde çocuğunuz da siz de mağdursunuz
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
5 yıldır neden nikahsız yaşıyorsunuz ki? Şu an gayri resmi eş sizsini malesef. Bir avukata baş vurun en azından çocuğa nafaka almaya çalışınMerhabalar . Cok kötü durumdaym. biz bes senelik evlidik imam nikahli. Bir kizimiz var 2 yaşında. Bu sene yazın mamlekete gitmistim. Ve eşimin israriyla geldik. Cok büyük surprizlere karşılaştım. Evlenmis. Ve uc ay telefonla her gun konuşuyorduk. Hangi ara evlendi aklim almiyor. Bizi kandırmış. Kayinvalidem de hic bisey soylemedi bana saklamis onca zamn. Ilk geldigimde hic bisey fark edemedim. Uc gun sonra öğrendim. Şok durumdayim hala. Ne yapicam ne edicem bilmiyorum. O karisinin da haberi yok heralde.
- 19 Temmuz 2011
- 1.160
- 699
- 323
İyide eşiniz dediğiniz insanın aklı fikri yok mu silah zoruyla mi evlendirilmiş inanın öyle bir dünya yok .istese ailesini karşısına alır çocuğunuz da olmuş o nikahı size kıyardıIsin asli oyle deyil. Ane babasi ayrilmisti coktan bizim evlenmemize babasi karsiydi ysni istemiyordu. Evlatiktan redd edicem diye tehdit ediyordu. Biz da anne taraf akrabaysila iletisimiz var . Ilerde belki yumuşar diye dusunmustuk babasin. Illaki kapali kiz olcak demis.ve firsat bulup evlndrms. Duyunue kimsey gitmedi zaten..baba taraf sadece. Simdi esim hep bizim yanimizda cogu zamn. Git diyorum bitti artik biz anneme gidelim diyorum.ama gondermiyor iste .napacagimi sasirdim. Gelme diyorum geliyor iste. Kayinvalidem da gitmiyor. Sasirdim kaldim.
Bana anlatigina gore zorla diyor. Babasinin mal mulku vardi onlari vermem demis faln filan. bide ungur ungur agliyor.ve annesi de ayni seyleri soyledi. Intihari bile dusundu diyor. Ben de "madem yapmissin yapacagini neden mamleteyken soylemedin". Sizi donmiyceksiniz sandim diyor . Ahh ne diyim.iste biz de gitmek peşindeyiz. Ama gondermiyor bir turlu.İyide eşiniz dediğiniz insanın aklı fikri yok mu silah zoruyla mi evlendirilmiş inanın öyle bir dünya yok .istese ailesini karşısına alır çocuğunuz da olmuş o nikahı size kıyardı
- 17 Ocak 2020
- 28.028
- 1
- 40.693
- 548
Beni cildirtmak mi istiyosun senin kocan yokkk ki.senin kocan yok!Hanfendi siz evli degilsiniz. Sizin kocanız yok. Beraber yaşadığnız ve coxuklarınızın babası olan adam diyelim.
Iste oyleNe yapacağım diyene kadar 5 sene neden imam nikahıyla yaşadınız. Bu ilişkide acıdığım tek taraf çocuğunuz. Ahh ne zman akıllanacak bu kadınlar . İmam nikahı sizi evli göstermiyor . Adamın soyadını taşımıyorsun hiçbir bağlayıcılığın yok . Bir çocuğun var o da babasının üzerindeyse ne ala . O adamın yeni evlendiği kadın olsam derim ki 5 sene nikah kıymayacak kadar ne oldu aklınız neredeydi ?
Allah yardımcınız olsun diyecek çok şey var ama diyemiyorum .
- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 50.102
- 748
Bak ha hala kocam diyor yok diyorum yok kiiBeni cildirtmak mi istiyosun senin kocan yokkk ki.senin kocan yok!
- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.712
- 598
Aynen öyleIste oyle
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
İşte öyle bir şeyIste oyle
Hani eski bir resme bakarken
Hani yılları sayar da insan