• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok canım acıyor

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
merhaba

bikac gündür boynumdan koluma inen siddetli agrim var kas gevsetici sicak su ne yaptimsa olmadi randevu aldim ama ta persembe gününe. .yarin is var ve ben dört gun daha dayanmak zorundayim
basina gelen iyi bir fikri olan varmi

Boyundan koluna iniyorsa fıtık,boyun tutulması,beyinden herşey olabilir. .
Doktorunuza danışın. .
İnşallah geçer canım. .

merhaba

bikac gündür boynumdan koluma inen siddetli agrim var kas gevsetici sicak su ne yaptimsa olmadi randevu aldim ama ta persembe gününe. .yarin is var ve ben dört gun daha dayanmak zorundayim
basina gelen iyi bir fikri olan varmi
Ay aynısı bendede olmustu bagzen tekrarlıyor ya sguk girince yada sitrsten, kaslardan dolayi kaliba acaip bir sanci oluyor tarifsiz omuzdan kola iniyor sicak su koyunca rahatliyorum biraz gecmis olsun

Stresten olma ihtimali var midir?
Gecmis olsun
Acile gitmenizi oneririm

Önce bir duş alın sonra da klasik viksle ovdururun en yakınınızda kim varsa.
Ben de aynı agrıları yaşıyorum dönem dönem.
Masa başı çalışanların en sık yaşadığı ağrılar maalesef.
Geçmiş olsun.

Muhtemelen sinir basısı o yüzden ihmal etmeden en kısa zamanda gidin doktora kendinizi zorlayıcı hareketlerden kaçınmaya çalışın

Aynisini yasamistim ve boynum oyle bir tutulmustu ki hep yan bakiyordum kafami duzeltemiyordum. Dr. kas gevsetici falan verdi. Zamanla duzeldi ama asla eskisi gibi olmadi. Aradabir yine tutulur hemen kas gevsetici surerim rahatlatir. Fakat bu kesin tedavi degil tabii ki.

Back