Sivilceli Ciltler Çok bunalım bu sivilcelerden::( yardımmm

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

blackgirl3434_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
1.770
2
40
kızlar ya sıvılcelerım gecmıoosenağlamasenağlamaaglıorum aaasenağlama herseyı denedım.kil,limon,aspırın, sıvexle ımex.... alnımdakı falan gectı ama cene bolgelerımdekıler 5 aydır gecmıoosenağlama nsenağlamaapıcam ya bana bı akıl verın nolurrrrsenağlama

kayısı yağı kullan..benimkileri geçirdi, hoş çok ağır ve fazla sivilcem yoktu...seninkileri bilemiyorum ama genel olarak sivilceye kayısı yağının iyi geldiği biliniyor...

bende pek sivilce sorunu yok ama özel günlerde tek tük çıkar alnımda bu ilaçtan sürüyorum hiç bişey olmuyo iz fln hiç bişeyy tertemizzz ..

ilaç uzun tüp gibi bişeyde ucu sünger gibi sürüyosn onu sivilceye eser kalmıyoo:)))

ilacın adını yazıyımmm

cLeocin T %1

topikal Solüsyon

Klindamisin fosfat topikal solüsyonu

aynen böyle yazıyoo:)) eczanelerden temin edebilitrsiniz.. hemde ucuz.

ne kdr canım fiyatıı şakkıdı

ben sivilcelerimden kükürtlü sabun , gül suyu , maden suyu ve ilvina krem sayesinde kurtuldum arkadaşlar.çok fazla sivilcelerim yoktu ama yine de 4-5 tane çıktığı zamanlar olurdu özellikle regl döneminde daha fazla oluyodu.şimdi ise hiç yok-maşallah- hem de regl dönemimde olduğum halde çok mutluyum.sadece burun çevremde siyah noktalar var onlarda yavaş yavaş küçülüyolar inşallah onlar da tamamen geçicekler. sizler de bi deneyin isterseniz kimyasallardan olabildiğince uzak kalın tavsiyem size.hepinize sivilcesiz güzel mutlu günler dilerim..kaydirigubbakcemile3

aynen bende çenemdeki sivilceler yüzünden 2 aydan fazladır uğraşıyorum canım , geçen hafta sonu yine bir doktora gittim antibiyotik ve kremler jeller verdi bakalım inşllah faydasını görürüm bu kez , çok inatçılar yaa kolay kolay gitmiyolar :a015:

Önce cleocin T yi sivilceli yerlere sür, o zaten su gibi birşey , o kuruyunca da aksil 5 tented sür (sabah yüzünü yıkadıktan sonra ve gece uyumadan önce yüzünü yıkadıktan sonra, günde 2 kere ) bunu 3 gün yap, sonra bana teşekkür et hihoyyyt

sevgılı eylultamer arkadasım
doktora gıtmene çok sevındım. benım tedavım de senınkı gıbı baslamıstı ve hepsı geçmıstı. fakat ben nasılsa hepsı geçtı dıye cıldımı boslamaya basladım. bır sene geçmeden yuzumde kıstler çıkmaya basladı ve roaccutane kullanmak zorunda kaldım. neysekı sımdı geçtı fakat ızlerıyle ugrasıyorum. çok ezıyet çektım. sana tek tavsıyem tamam monodoks unu aksilini kullan. ama bunların yanında cıldını temızleyecek kalıtelı seyler kullanmanı onerırım. la roche posayın effecler serısını sıddetle onerıyorum yanında bır de en az 30 faktorlu gunes koruyucu kullan, yuzunde ız kalmasın. ben bunları vaktınde yapmadıgım ıcın çok çektım. sen çekme :1no2:

arkadaşlar benimde sivilce derdim var ama artık yüzümdekilerden geçtim omzlarımdan sırtıma kadar dayandı.dr gittim antibytk ve cleocin t verdi.2 ay kllan dedi bakalım ne olacak b gibi sorn olan var mı aranızda

Limonu nasıl cildinize sürüyorsunuz?
Hiç bir mermere Limon damlattınız mı ? YAKIYOR ASİT.. cilde nasıl sürüyorsunuz bunu

sakin aglam bozma moralini,sudocrem harika hemn al ve kullanbir hafta icinde birsey kalmiyor,hem süt alerjisi de sivilce yapiyor,lütfen dene bakalim süt alerjin varmi?süt icince cogaliyormu? o zaman laktaz enzimi icmen lazim.
turkbayragi
yildiz

Arkadasim,
bende yillardir cektim bu sivilcelerden ama 10 gündür cildim bebek gibi oldu,SUDOkrem bir mucize,eczanede satiliyor,gece yatmadan önce cildini gülsuyu ile temizle ve sonra bu kremi sür.sabaha kadar cildinde kalsin.1-2 gün icinde farki göreceksin.hem dene bakalim seninde benim gibi süt alerjin varmi?süt icinde daha da aziyormu sivilceler? eger varsa ozaman laktaz enzimi icmalisin,oda eczanede satiliyor.hadi kolya gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…