- 10 Ekim 2008
- 1.770
- 2
- 40
-
- Konu Sahibi blackgirl3434_34
bence hemen bir dr a git canım bende çok çektim bu illetten
zaman zaman pırıl pırıl oldu yüzüm ama yeniledi tamamen kurtulamadım
çoğu insanın içten kaynaklanıyo ilaç tedavisi şart yani
şu linki takip et istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/sivil...accutane-kullanan-var-mi-346.html#post5122730
bende pek sivilce sorunu yok ama özel günlerde tek tük çıkar alnımda bu ilaçtan sürüyorum hiç bişey olmuyo iz fln hiç bişeyy tertemizzz ..
ilaç uzun tüp gibi bişeyde ucu sünger gibi sürüyosn onu sivilceye eser kalmıyoo:)))
ilacın adını yazıyımmm
cLeocin T %1
topikal Solüsyon
Klindamisin fosfat topikal solüsyonu
aynen böyle yazıyoo:)) eczanelerden temin edebilitrsiniz.. hemde ucuz.
kızlar ya sıvılcelerım gecmıoosenağlamasenağlamaaglıorum aaasenağlama herseyı denedım.kil,limon,aspırın, sıvexle ımex.... alnımdakı falan gectı ama cene bolgelerımdekıler 5 aydır gecmıoosenağlama nsenağlamaapıcam ya bana bı akıl verın nolurrrrsenağlama
aynen bende çenemdeki sivilceler yüzünden 2 aydan fazladır uğraşıyorum canım , geçen hafta sonu yine bir doktora gittim antibiyotik ve kremler jeller verdi bakalım inşllah faydasını görürüm bu kez , çok inatçılar yaa kolay kolay gitmiyolar :a015:
tatlım sana hangı ılacları verdı:uhm:
kızlar ya sıvılcelerım gecmıoosenağlamasenağlamaaglıorum aaasenağlama herseyı denedım.kil,limon,aspırın, sıvexle ımex.... alnımdakı falan gectı ama cene bolgelerımdekıler 5 aydır gecmıoosenağlama nsenağlamaapıcam ya bana bı akıl verın nolurrrrsenağlama