• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Çok bunaldım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Serencam83

ÖMRÜMÜN SERENCAMI
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2007
2.174
1.026
698
41
oğlumun kırkı çıkınca huyu değişti arkadaşlar daha önce onunla dışarı çıkabiliyoırdum ama kırkımız çıktığından beri evden dışarı çıkar çıkmaz ortalığı yıkıyor ağlamaktan nefesi kesiliyor geçen gün eşime çok sıkıldım hadi bir deneme yapalım carefoura gidelim dedim (eşim çocuğu dışarı çıkarmak istemiyor) zar zor ikna oldu neyse emzirdim uyudu falan çıktık bu arada arabada bile susmuyo beyefendi yarım saat dolaşabildim oda aceleyle çıkarken feryadı bir bastı bir daha susmadı eşimle birbirimize girdik bi yere çıkamıyorum zaten çok gazlı bi çocuk tırlatacam bayram geliyor hadi kendimi geçtim bebişime bişeyler almak istiyorum ama çıkamıyorum bütün kışı ben evde geçirecem herhalde bu konu yüzünden eşimle aramız bozuldu sizlerden benim gibi olan varmı birtek bizmi böyleyiz yaa

Allah kolaylık versin, çok zor gerçekten..bizimki 47 günlük oldu.. şimdilik böyle bi sorun yaşamıyoruz..arabaya binince susuyor genelde uyuyor..toksa ve çok ağlıyosa gazdan olabilir zaten emzirdim çıktık diyosun..ben bikaç gündür rezene yada ıhlamur veriyorum çay kaşığıyla, çok rahat ettim..nefes aldırmıyodu, şimdi ise sakin sakin yatıyo yada uyuyo ..arada gazı oluyo ama çok rahat çıkarıyo ağlamadan kendi kendine..bence dene bi zararı olduğunu düşünmüyorum ben çocukta rahatlar sende..insanlar karışmaya çok meraklılar..kimseye şunu bunu veriyorum demeye de gerek yok bence..ben rahat ettim tavsiye ederim..bi sıkıntısı olmadan ağlamıyolar genelde bebekler..inşallah yakın zamanda normale döner..hepimize kolay gelsin:)

keşke rezeneyle uhlamurla susan bir bebek olsa ama vermediğim şey kalmıyor bizin bebiş kolik maalesef

al bendende o kadar canım.bende çok bunaldım doğduğundan beri çok huysuz göstermediğimiz dr kalmadı dün gece yine sabahladık,misafirliğe gittiğimiz zaman milletin başı ağrıyor sesinden .bunlar böyle büyücek anladığım kadarıyla çare yok .allah hepimize yardım etsin.

ben de çok bunaldım. bi yere gidemiyordum dayanamayıp anneme geldim burası daha iyi en azından yanımda annem var. gazı için ben de rezene veriyorum ama öyle çay kaşığıyla değil . biberonla verince bayağı bi içiyor çok yararı oldu gazını ağlamadan çıkarabiliyor artık. kış da geldi kışı evde geçirecez mecburen bu gidişle çok sıkıcı gerçekten.

al bendende o kadar canım.bende çok bunaldım doğduğundan beri çok huysuz göstermediğimiz dr kalmadı dün gece yine sabahladık,misafirliğe gittiğimiz zaman milletin başı ağrıyor sesinden .bunlar böyle büyücek anladığım kadarıyla çare yok .allah hepimize yardım etsin.
[/I]
amin canım biz haftada bi kaçkez hastanelik oluyoruz her seferinde gaz deniyor ama öyle bir ağlıyorki bu çocuğun bir hastalığı var diyoruz en sonunda en son gittiğimizde doktora yalvar yakar bütün organlarının ultrasonunu çektirdik bişey yok bizimki kakasını yapıyo gazınıda maşlallah çıkarıyor 10 dk sonra yine sıkıntı sab kullanıyoruz en etkilisi oymuş ama pek kar etmiyor gerçi ben onu rezenenin içine katıp veriyordum birkaçgündür sadece sab veriyorum daha iyi gibi ama beyfendi evden çıkmak istemiyor sıpa o gün mesela çok iyidi bütün gün gülücükler attı bende kandım ama daha kapıdan çıkarken başladı bizim bebişin göbek bağı esrarengiz bişekilde evde kayboldu acaba o yüzden mi evden çıkaramıyozki töbe töbe

benim oğlumda 40 ı çıkmadan önce çok kötüydü bir gün doktora götürdük de eve gelene kadar fenalık geçirdim.ama şimdi atlattık o dönemleri çok şükür artık bayılıyor dışarda gezmeye dışarıya çıkar çıkmaz uyuyor bizde rahat rahat alışverişimizi yapıyoruz darısı size inş

[/I]
amin canım biz haftada bi kaçkez hastanelik oluyoruz her seferinde gaz deniyor ama öyle bir ağlıyorki bu çocuğun bir hastalığı var diyoruz en sonunda en son gittiğimizde doktora yalvar yakar bütün organlarının ultrasonunu çektirdik bişey yok bizimki kakasını yapıyo gazınıda maşlallah çıkarıyor 10 dk sonra yine sıkıntı sab kullanıyoruz en etkilisi oymuş ama pek kar etmiyor gerçi ben onu rezenenin içine katıp veriyordum birkaçgündür sadece sab veriyorum daha iyi gibi ama beyfendi evden çıkmak istemiyor sıpa o gün mesela çok iyidi bütün gün gülücükler attı bende kandım ama daha kapıdan çıkarken başladı bizim bebişin göbek bağı esrarengiz bişekilde evde kayboldu acaba o yüzden mi evden çıkaramıyozki töbe töbe

canım benim bebişimin göbeği dışarda gömüldü ama benimkide dışarı çıkınca anneme falan gidince çok huysuz hep istiyor evde duralın bende çok bunaldım olmıyor

[/I]

benim oğlumun göbeği hala çekmecede duruyor ama gezmeyi pek seviyor kerata sana tavsiyem dışaı çıkarırken ev kıyafetleriyle çıkarman böylece kendisini daha rahat hisseecektir bir de çıkmadan önce hazırlan panik yapma böylece bişeylerin ters gitmediğini anlayacaktır kolay gelsin bebeğini güle güle büyüt:)

benim kızkmda ilk zamanlar devamlı ağlıyorduçher seferinde araba boş o kucakta taşınıyordu.bir dönem bende ümitsizliğe kapıldım hiç dışarı çıkamayacakmıyım ben diye.devamlı kucakta kollarım kopuyordu.bende mesafeyi kısa tutuyordum ağlasa bile kısa süre kucağıma alıp geri yatırıyordum.tabi çıkmadan önce mutlaka emziriyordum.ve uzun saaatler kalamadım dışarıda o dönem.sonra düzeldi şimdi hem uyanık hemde arabada ağlamadan etrafı seyrediyor tabi arada damarı tutuyor yine:))))))kucakçı kızımın.bu arada 5,5 aylık şu an.

yani düzeliyorlar eninde sonunda biraz sabır umutsuzluğa kapılma derim ben.....

benim bebeğimde misafirliği zehir etti kaç kere. carrefourda da ortalığı birbirine katmıştı. ama allah nazardan saklasın 3 gündür bi mucize yaşıyorum. sebebi de neo baby şurup.mutlaka deneyin.allah yardımcınız olsun

benim bebeğimde iki aylık oldu. şimdiye kadar hastahane dışında hiç dışarı çıkmamaıştım. çok bunaldım artık dayanamadım herşeyi göze alıp annemlere gittim.sabah erkenden yola çıktık .çünkü oğlumun sabah uykusu güzel .emip uyuyor.otobüste sıkıntı yaşatmadı giderken ama dönerken tam eve gelmeye yakın dolmuşta bastı çığlığı susturamadım .emzirmek zorunda kaldım.ama benim en büyük sıkıntım basurumun olması doğumdan sonra oldu .çok kötü oluyorum bütün psikolojimi alt üst ediyor ama artık doktara gideceğim.hem bebeğimde biraz daha büyür bende iyileşirsem inş gezmelere çıkarız.yalnız şu anki bunaltımdan nasibini en çok eşim alıyor çok sıkıyorum onu.hele bir de basurum azınca ona yükleniyorum .ALLAH cümlemize kolaylık versin

benim bebeğim de kolikti, şimdi 5 ay 1 haftalık. Bizim de her dışarı çıkışımız ve ev gezmelerimiz işkence idi. Ne yapalım biraz evde oturduk. 3,5 ayda hepsi bitti. Biraz sabır.

Back