Çok bunaldım yardım edin lütfen

Evet sorun çözülmemiş.Şu an haia sizdeler mi?

Öncelikle sadece babanızın yüzünden sürekli sizdeler diye düşünmüştüm.Aslında annenizin işine geliyor.Babanıza diyeceği şey su;Biz bu kızın evine bu kadar çok gitmeyelim.Torunların sınavı var.Damat sıkılmıştır.Onların da bir düzeni var.
Yani bunu söylemekte bir şey yok.Anneniz drama queen.Çocuk gibi hareketleri.Siz söylemeden önce bunları düşünmeleri lazımdı.Kusura bakmayın ama düşüncesiz insanlar.Duygu sömürüsü yapıyorlar.Siz geri adım attıkça devam edecekler.Tavırlarınız da net olun.Onlar zamanla kabullenecektir.Kangren gibi kesip atın.Sizin de bu kadar misafir ağırlamaktan bütçeniz etkileniyordur.Eşinizi mi bahane etseniz?Bilemedim.Ama sizin hayır diyebilmeyi öğrenmeniz lazım.Sınırlarınızı korumayı bilmiyorsunuz.Çocuklara da böyle örnek olmamalısınız.Yarın istemedikleri bir şeyle karşılasırlarsa sizin yaptığınız gibi hayır diyemeyebilirler.Emin olun hayır demek kötü bir şey değil.

Son düzenleme:
Çocuklarınızın yatağını bile veriyorsunuz. Ne kadar yanlış. Rahat ettirmeyin, o zaman gelmezler.

1.5 saatlik mesafede oturup ayın yarısı yatıyamı kalınır kardeşim delirdin mi sen.
Niye şimdiye kadar sustun. Tamam anne baba eyvallah da bu ne beleşçilik yaa. Yazık değil mi o çocuklara eşine
Benim anne babam da 1 1.5 saat uzakta
1 yada 2 gece ya yatarlar senede onda da ben ısrar ederim yada bi işimiz olur birlikte gitmemiz gereken biryer olur anca o zaman. Annenle konuş kardeşlerinle konuş çöz bunu. Hadi onlar düşünemiyor da diğer kardeşlerin neden müdahale etmiyor.
Anne babana rahat gelmiş yoksa eşinden hem şikauetçi olup hem o kadar kalmazlar. Maddi manevi çıkar gözetmişler ki çok ayıp

Oğlunuz başarısız olursa en büyük suç önce sizin. Açık açık kovacaksınız o zaman

Kimse kırılmasın derken kimsesiz kalacaksın konu sahibi. Eşinin yüzü yumuşak diye yüklenmeyin bu kadar. Konu beni aşırı sinirlendirdi. Yıldıracaksın onları. İşim var de dışarı çık yemek falan az yap bu ne yaa. Asgari ücretin biraz üstü alıyoruz diyorsun. 3 çocuk 2 siz bi de elini cebine atmayan anne babaya bakılır mı bu paraya. Yazık günah canına az kendi koymeyini bil nolur

Çocukların okulu annenizin evine yakınsa siz gidip onlarda kalın bari.

Anneniz babanizla konusmaktan cekiniyor sanirim, siz de mi cekiniyorsunuz? Direkt konusamaz misiniz babayla?

Bence eşinizin üzerine atın rahatsız oluyor deyin.
Belkide gerçekten adam rahatsız oluyordur söyleyemiyordur.
Siz bile kendi ailenizden rahatsız oluyorsunuz çok normal zaten bende olsam aşırı rahatsız olurdum.

Belli yaştan sonra evi de evliliği de yöneten kadın oluyor bizim toplumumuzda. En çok ezilen ve sorumluluk alan taraf yaş aldıkça her yere hakim oluyor, güçleniyor, rahata gark olan taraf rahat rahat uyurken. Bence de her şey anasının başının altından çıkıyor. Babası çok tehlike arz etmiyor. Konu sahibini iyi ayakta uyutuyor anası.

Benim de konu sahibine taşınasım geldi.5 yıldızlı otel konforunda.

Çocukların okulu annenizin evine yakınsa siz gidip onlarda kalın bari.
Malesef annemgil köyde yaşıyor ben
Anneniz babanizla konusmaktan cekiniyor sanirim, siz de mi cekiniyorsunuz? Direkt konusamaz misiniz babayla?
Hayır asla konusamam bagarir tavır yapar konusmaz bi daha biliyorum sonra ben artık vijdan yapcam millete soylicekler herkes benim uzerime gelcek aaa böylemi yaptın diye hic kimseyle ugrasamam hele oglumun bu kadar az zamani kalmisken baska taraflara akli takılsın istemem çünkü olay cok büyür biliyorum annem böyle bir tepki verdiyse babami düşünemiyorum

Evet sorun çözülmemiş.Şu an haia sizdeler mi?
Annem ablam tasinacagi icin onlarda dün birlikte gitmistik annem orda kaldı ablam taşınma isleri vs. Olunca annemden rica etti cocuga bakmasi icin babam asla orda kalmayacagi icin koye gitmiş sabahtan geldi esyalarini almaya bir tavırla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…