Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylık versin benim 2 hamileliğim de öyle geçti psikolojisi oldukca ağırdır ama 2. de gececegini bilmek psikolojik rahatlama yaptı 1. de ağlıyordum ve hayata küsmüştümsat göre 7 haftalik ultrasyona göre 5 haftaligim 4 gündür cok asiri bulantim var oyuzden uyanmak dahi istemiyorum
genelde sabh oluyormus cogu kişinin bnm sabhtan gece uyuyana kadar hic gecmiyor biktimmmm
bn o sekildeyim suan önerin varmiAllah kolaylık versin benim 2 hamileliğim de öyle geçti psikolojisi oldukca ağırdır ama 2. de gececegini bilmek psikolojik rahatlama yaptı 1. de ağlıyordum ve hayata küsmüştüm
sana bişey diyebilmeyi gerçekten cok isterdimbn o sekildeyim suan önerin varmi
Gecmis olsun benim de oyle basladi tam 25 haftaya kadar devam etti serumlarla ilaclar yasmaya valistim ilk 3 ay sonrasi daha kotu olmaya baslafi iki hafta surfu sinra yavas yavas duzeldi caninim istedigini ye sadece malesef tek onerim busat göre 7 haftalik ultrasyona göre 5 haftaligim 4 gündür cok asiri bulantim var oyuzden uyanmak dahi istemiyorum
genelde sabh oluyormus cogu kişinin bnm sabhtan gece uyuyana kadar hic gecmiyor biktimmmm
offff çok kotu olmuş sizin bklm ben daha yolun başındayim ilac isticem doktrdan hayattan soğudum bide evdeym surekli hep hissefiomsana bişey diyebilmeyi gerçekten cok isterdim
hep geçecek telkininde bulun
ben nerdeyse hiç bisey yemiyordum
ozellikle evdeysrm daha berbatti işimi hiç aksatmadım ruh gibi kireç gibi dolandim ama işe gittim evde olduğum günlerde dışarı çıktım bebeğe bişeyler baktım sürekli
surekli bi bahaneyle çıktım dışarda çorba içtim tiksindikçe başka restaurant dan icerek denedim
tost yedim kaşarlı
salatalık ve cilek yerken iyiydi kusarken berbat
1. de olmamıştı ama 2. de eşim yemek hazırladı bir kısmı çok kötüydü ama olsun desteği yeter
1. de çok serum takviyesi almistim
bunda da aldım ama daha az
baktin beslenemiyorsun serum takilcan
tamamen düşmeye izin vermiyceksin
ben 1. de o hatayı yaptim tam 15 gün hastanede serum bağlı yattim
ekmek dahi olsa yiyeceksin surekli Instagram da yemek videoları izledim yatağımda gun gelecek yiyecem dedim
cok acayip bişey yasamayana hikaye gelir....
su içemedim hala zorlaniyorum
yoğurt beni mahvetti dene ama az ye bence kusarken yemek borum kanadı
2 hamileliğin bile sekli farklı tavsiyeler boşa çıkıyor
deneme yanilma yoluyla bi takım beslenecek biseyler bul
ve bi de mümkünse destek bul kendine
benim eşim den baska kimsem yok bu sehirde o sebeple o yuklendi⚘
hic bisey istemiyoki su bile icemiommmGecmis olsun benim de oyle basladi tam 25 haftaya kadar devam etti serumlarla ilaclar yasmaya valistim ilk 3 ay sonrasi daha kotu olmaya baslafi iki hafta surfu sinra yavas yavas duzeldi caninim istedigini ye sadece malesef tek onerim bu
Yapavak bisey yok kuzum ben en son gozumu hastahanede avmisti gunde 7 8 kere kusuyorfum vuvudum hem susuz kalmisti sekerim cok dusmutu zatrn doktor bulantina gore ilac verir bana zofer diye bir ilac vermisti ona ragmen kusuyordm hangi doktora gitysem o ilac cok saglm ona ragmen kusuyorsan yapack bisey yok sadece serum ve bitaminlerler bu sureyi atlatabilirz demislersihic bisey istemiyoki su bile icemiommm