Çok bilmiş çocuk ve genel anestezi diş tedavisi

cevabınız için teşekkür ederim, haklısınız. belli olmuyor. benim kararım net değil. genel anestezi istemiyorum diye birşey yok. hangisi iyiyse o olsun mantığındayım...

Oğlunuz çok tatlı bence ösmxkzmzözm genel anestezi yaptıracaksınız ama güvenli olur mu ki? Bence doktorunuzu değiştirin.

Ben çocukların dişlerini birer ikiser devlette yaptırdım.. bir doktor çok agresifti. Çocuk dolgu kokusundan rahatsız oluyor diye tepki verdi ugrasmamam dedi. Aynı hastanede diğer doktor aynı gün iki dişi yapmıştı. Ben öncesinde ödül koyuyorum. Lunapark falan. Gaz veriyorum. Yoksa bayiltirak yaptırmamiz gerekir vs diye. İkisi de yaptırdı çok şükür şu ana kadar. Hep devlette yaptırdım. En son gittiğim doktor daha da ilimliydi..tekrar ona Alicam küçüğün dişi yine ağrımaya başladı.

çocukta tramva olur ya... 1 dişi yaptırır diğerlerini yaptırırken oturmaz asla... kundaklayamadım bile ben bu çocuğu bebekken
5 değil ama ben de 8 yaşında iken normal anestezi ile diş cektriyordum, ve doktorlar en fazla 2 3 dişi çekiyordu. Neden 8 diş aynı anda çekiliyor, yani zor olamaz mı bir anda o kadar diş eksilince?

Asistanlar daha ikna edici ve sevimli oluyor. Çocuklar için sevimli doktorlar bence.

5 değil ama ben de 8 yaşında iken normal anestezi ile diş cektriyordum, ve doktorlar en fazla 2 3 dişi çekiyordu. Neden 8 diş aynı anda çekiliyor, yani zor olamaz mı bir anda o kadar diş eksilince?
Dolgu ve kanal yapılacaktı. Çekilmicek

Yaptıramadık. Oğlum da kekeleme oldu. Beklemedeyiz

Tedaviniz olmuştur büyük ihtimalle ama şuan bizde de aynı durum söz konusu. 5 6 kez dişçiye gittik hepsinden geri döndük. Aslında ilk çürüğü 5 yaşındayken dolgu yaptırdı güzelce ikna olmuştu. Sonrasında korku oluştu ve asla ikna olmuyor. Şuan 6 buçuk yaşında oğlum ve 1 dis kanal+dolgu +kaplama 3 dis de normal dolgu yapılacak. Sedasyon kısa süreli uyuşma sağladığı için bu kadar işlemde ise yaramaz dedi doktorlar . Bir üniversite hastanesinde genel anestezi yaptiracagiz. Kesinlikle hasta ve burun akintisi ates durumu istemiyorlar . Bakalim inşallah güzellikle en kısa sürede hallederiz hepimiz. Sıkıntılı bir süreç ama sağlık için en iyi çözüm uygulanacak . Hiçbirimiz genel anestezi istemiyoruz dis mevzusunu kucumsuyoruz sanırım ama her bir organımız gibi dişler de çok önemli. Kızıma da korkusundan dolayı 5 buçuk yaşında genel anesteziyle yaptirmistik. Başarılı geçti. Herkese geçmiş olsun diyorum arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…