Çok belirgin çizgi kayboldu awox marka yaşayan var miii????

beyzzzz4

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
156
32
13
24
Bu resimdeki ilk dakikalarda çektiğim sonra çok hayali bir gölge kaldı var mı yok mu çizginin kaybolması normalmi??

Eklentiler

• IMG_20250208_133536.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 28
Bu resimdeki ilk dakikalarda çektiğim sonra çok hayali bir gölge kaldı var mı yok mu çizginin kaybolması normalmi??
adet gununuze kac gun kaldi tekrarlayin isterseniz testi birde testin son halini atarmisiniz awox marka test cokta yaniltici bir test degil aslinda cizgi sonradan nasil kayboldu anlamadim suan pozitif gibi duruyo

adet gununuze kac gun kaldi tekrarlayin isterseniz testi birde testin son halini atarmisiniz awox marka test cokta yaniltici bir test degil aslinda cizgi sonradan nasil kayboldu anlamadim suan pozitif gibi duruyo
Son hali bu şekilde bende awoxa çok güvenerek almıştım ama çok şaşırdım silinmesine

Eklentiler

• IMG_20250208_140233.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 22
Adetim geçiyor Son adet tarihim 7ocak çokta düzenli değil ama en az 1gun geçiyor olması lazim
anladim o zmn testi tekrarlayin yada kesin kesin sonuc icin kan verin artik testlere guven kalmadi cunku sonucu bizimlede paylasin olurmu

Aynısı birkaç gün önce benim başıma geldi canım fotoğrafları silmesem atardım. Böyle gölge gibi yamuk bi çizgi çıkıyor niyeyse. Ben kan verdim negatifti. Net çizgi görmeden umutlanmamak lazım

Awoxta olabilen birşey demekki bu herkes asla yalancı pozitif çıkarmaz diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…