• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri çok beğenerek giydiğim gelinliğim sizede fikir olsun kızlar

cyasemin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
145
2
0
38
Ankara
bakalım beğenicekmisiniz :)

$E059001_Yasin A (Large).jpg
$E058999_Yasin A (Large).jpg

Çok güzel olmuşsun canım mutluluklar:nazar: İşte fizik uygun olunca güzel duruyo böyle gelinlikler :) Ben de dolaşıp duruyorum hangisi vücuduma daha iyi olur diye ama ben de buldum çok şükür:) Herkes dilediği gelinliği giyer inşallah:16:

Hayırlı olsun, çok güzel olmuşsunuz çok yakışmış. Sanırım eşinizle boyunuz aynı. Benimde nişanlımla boyum hemen hemen aynı bu yüzden babet giymeyi düşünüyorum ama albüm çekimlerinde ne yapcaz bilmiyom:)

hepinize tşkler arkadaşlar, gelinliğin altına babet güzel durmuyo sonuçta halay çekerken gelinliği az biişey yukarı kaldırıyosun veya merdivenlerden çıkarken falan ayakkabı ister istemez görünüyo, oyüzden istersen çok kısa topuklu ayakkabılar var onlara bak istersen

GELİNLİK ÇOK GÜZEL ÖZELLİKLE ETEGİ ÇOK HOŞŞŞ

AMA SİZDE İYİ TASIMISSINIZ MASALLAH:nazar::nazar::nazar:

Fizik olunca herşey yakışıyo gerçekten maşallah çok güzel bir gelin olmuşssunuz saçınızı çok beğendim saçınızın yakından bir resmi varsa rica etsem ekleyebilirmisiniz

Back