Gelinlik Modelleri cok begendim

• Konu Sahibi Konu Sahibi zhr79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
45
Kocaeli
S5261.jpg

S5261.jpg

bu gelinlik cok hosuma gitti genelde herkesin begendigi bir tarz degil cogu kisi daha az kabarık tercih ediyor ama ben boyle modelleri cok seviyorum

ben de beğendim ne yalan söyleyeyim...eteğinin kabarıklığı çok göze batmıyor

begendinizmi genelde boyle kabarık modelleri begenen pek cıkmıyor.. ama cok gusel yaopuyorumnanaktan

bende begendim ben kabarik gelinlikden yanayim duz gelinlikler elbise gibi geliyo gozume:)

ya zevk meselesi iste bende eskiden boyle etekleri sevmezdim ama simdi hep bunlara kayıyor gozumopuyorumnanaktan

Bence gelinlik gözü yormayan, zarif bir şey olmalı... Ama elbise gibi de durmamalı... Öyle aşırı kabarık, sağından solundan pullar güller tüller fışkıran gelinlikler çok itici... Giyen hatun zarifse bile avamlaştırıyor... Oysa ki tam tersi olmalı... Bu yüzden ben bu gelinliği çok ideal buldum...

etek insanın gözünü yormuyor kabarıklığı bile zarif bence...evet eski modeller gibi ama sonuçta giyen, beğenenin fikridir esas olan...eski, yeni ne farkeder...

tam da gelinlik seçme aşamasındayken bu modeli görmem iyi oldu. paylaşım için teşekkürler.

begendinizmi genelde boyle kabarık modelleri begenen pek cıkmıyor.. ama cok gusel yaopuyorumnanaktan

biz beğenmesek ne olur...ya da kimse beğenmese ne olur kendin için giy gelinliğini...içinde mutlu olacağın bişey olsun...:)))

yine söyleyeyim ama bu gelinlik güzel bence...

bende çok beğendim. çok zarif

bence çok zarif..ayrıca gereksiz abartıları yok..a.s
aşırı nakış dikiş pullar boncuklar simler..bunlar olmadan
çok daha güzel ve sade..ayrıca çok da asil olur gelinlikler..
bu da çok güzelmiş..
ama hala hayalimdeki hem sade hem de asil duran gelinliği
bulabilmiş değilim..
umarım yaza kadar karşıma çıkar..:uhm:

kabarık bi model ama göz yormuyor
çok zarif durmuş
beğendim bende

diğer kabarık modellerin aksine çok hoş zarif bir gelinlik. ben bile beğendim :)

bende 2011de evlenicem hep gelinlik seçimim kabarık olmayacak diyordum ama bu gelinlik çok hoş canım paylaşımın için teşekkürler.......

Son düzenleme:
cok hos zarif bi model ne cok agır ne cok sade göz yormuyor
Allah kısmet ederse 2011 de dügünüm olcak kaydettim bu gelinligi bulunsun bi kenarda:)

Back