evet bu hafta konsept düğün olabilir çünkü aynı gelinlik, arkasında da giyim odası vardı perdeli... Gelin de bunu seçti zaten, bunla yarıştı. dün ki programı bir izle öyleyse
evet bu hafta konsept düğün olabilir çünkü aynı gelinlik, arkasında da giyim odası vardı perdeli... Gelin de bunu seçti zaten, bunla yarıştı. dün ki programı bir izle öyleyse Eki Görüntüle 829030
Aynen öyle, model kuzenimin modeli, bunu da erkek arkadaşının çalıştığı yerde evlenecek olan bayana giydirmişler, oda bunu beğenmiş. Koyduğum foto' da ona ait.
Aynen öyle, model kuzenimin modeli, bunu da erkek arkadaşının çalıştığı yerde evlenecek olan bayana giydirmişler, oda bunu beğenmiş. Koyduğum foto' da ona ait. [/QUOTE]
Meşhur oldu desene sizin gelinlikçi Gelinliği giyen her iki kadının da fizikleri süper, hem zayıf hem boylular. Onlar hangi gelinliği giyse yakışır zaten. Beğendiğimiz gelinliği giymenin darısı bizim başımıza...
kızlar bu modeli çok begendim bir iki moda evinede gösterip fiyat aldım ikiside bire bir aynısı olacak diyor ama fiyatları arasında baya ucurum var 2700TL -1800 TL istanbulda gerçekten bu modeli bire bir yapacagına inandığınız moda evi varsa tavsiyelerinizi beklerim Eki Görüntüle 792812
Eki Görüntüle 792813
Eki Görüntüle 792814
Eki Görüntüle 792815
kılar bır moda evı bu gelınlıge benzer yapmıs o kadar kotu kı anlatamam resmen gelınlıkten sogudum aman dıyım yaparım dıyenlerın cogu aldatmaca farklı dantel kullanıp ustune ısleme yapıyorlar ama model bıre bır aynısı olmuyor
oleg de ındırım vardı ben hazır gelınlık denedım aldım dugune bır ay kala provaya cagırdılar gelınlık telasımda bıttı boylece
Bu modele benzer olarak diktirdiklerinden emin değilim açıkçası.
Veluz'un ve diğer filipinli tasarımcıların memleketlerine has bir işleme stilleri var. Mesele sadece işleme de değil, işlemenin altında beyaz iş denen, organze kumaşı motifli keserek hazırlanan bir zemin var. Ülkemizde bu işi yapan kadınlar var ama bu gelinliği aynı işçilikle 5-10bin tl arasında ancak mal edebilirsiniz ülkemizde.
Ben bir tesettürlü bayana Veluz tarzından bir uyarlama yapmıştım, tabi tesettür olup astarlı olduğundan bir miktar farklı ama en azından desen stili daha doğru, fotoğraftan tam görülmüyor ama üstü de tamamen beyaz boncuk işli:
Bir de şöyle malzemeler buldum bizim piyasada ama birkaç ay oldu, durur mu bilmem:
Soldaki bu gelinliğe şekil olarak benziyordu lakin bu sadece boncuk işi, altında motifli kesilmiş kumaş yok.
Arkadaşlar bu fatihte şebnem Sönmez diye bir dolandırıcı var Lanet olsun ona verdiğim para haram olsun LÜTFEN Bu şebnem denilen şahısa ve annesine hayallerinizi kaptırmayın ️bildiğiniz dolandırıcılar fabrikasyon sistemiyle çalışıyorlar hayallerimi yıktılar ️prova dedikleri şeye üfleye püfleye gelerek sanki lütufta bulunmuş gibi davranıp psikolojik olarak sizi yıpratıyorlar sonucunda size bir çöp verilip dünyanın parasını alıyorlar. Örneğin dantelleri üst üste koyup gelinliğin iğrenç görünmesi mi dersiniz etek uçlarına saçma sapan ekli köklü başka danteller mi koymalarını dersiniz gelinliği düğün öncesi fotoğraf çekiminde bir saat giydim ve söküldü ya anlatamam size neler çektiğimi gelinliği düzelttirmek için bir o kadar daha para verdim duvak yerine bulaşık süngeri bile yapmayacağınız bir bez parçası veriyor elinize bir de arkanızdan küfür ederek sizi gönderiyor NE OLUR BU GÜZEL GÜNÜNÜZÜ REZİL ETMEYİN ️zaten her gittiğimde bir gelinle kavga ediyorlardı burdan anlamalıydım ama basiretim bağlandı ben yandım siz yanmayın isterseniz elimde fotoğrafları var kanıtlayabilirim