kızlar bu modeli çok begendim bir iki moda evinede gösterip fiyat aldım ikiside bire bir aynısı olacak diyor ama fiyatları arasında baya ucurum var 2700TL -1800 TL istanbulda gerçekten bu modeli bire bir yapacagına inandığınız moda evi varsa tavsiyelerinizi beklerim Eki Görüntüle 792812 Eki Görüntüle 792813 Eki Görüntüle 792814 Eki Görüntüle 792815
teşekkür ederim canım fiyat olarak birşey söyledimi
kızlar bu modeli çok begendim bir iki moda evinede gösterip fiyat aldım ikiside bire bir aynısı olacak diyor ama fiyatları arasında baya ucurum var 2700TL -1800 TL istanbulda gerçekten bu modeli bire bir yapacagına inandığınız moda evi varsa tavsiyelerinizi beklerim Eki Görüntüle 792812 Eki Görüntüle 792813 Eki Görüntüle 792814 Eki Görüntüle 792815
smuwiLa' nın yorumunu gördüm 2500 e dikim yapıyorsa gerçekten harika bence fiyat olarak..
4-5 yıl önce 5 milyardan üksek bir rakama diktirmişti bir tanıdığım.Öyle ahıım şahıım birşeyde değil, istediği modeli detaylıca anlatmış ve diktirmiş.. İstanbul değilde Ankara da böyle bir yer var mı önerebileceğiniz, smuwiLa Ankara da da dikim yapabilir mi acaba o akrabanız ?
Bir örnek model göstereyim canım, bu bir müşterisinin isteyip diktirdiği model.
Eki Görüntüle 792872
kızlar bu modeli çok begendim bir iki moda evinede gösterip fiyat aldım ikiside bire bir aynısı olacak diyor ama fiyatları arasında baya ucurum var 2700TL -1800 TL istanbulda gerçekten bu modeli bire bir yapacagına inandığınız moda evi varsa tavsiyelerinizi beklerim
böyle işlemesi olan bir modelin aynısını yapacaklarına hayatta inanmam... Gelinliği çıkartır da, işleme işi zor. Arkadaşın dediği gibi daha önce diktikleri varsa iyi bak, ordan anlarsın ne yapacaklarını.
Herşeye rağmen ben gelinlik diktirmeyi risk olarak görüyorum. İşin rast gider umarım, eğer hala bunun için uğraşıyorsan tabi...
Bana Herşey Yakışır'da bugünkü yarışmacının giydiği gelinlik buuİşyeri de çok benziyor, kapalı bir bayan çalışıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?