çok bakımsız biri oldum, eşim çok kızıyor:(

flowersgarden

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
130
1
296
İstanbul
merhabalar, konuyu burdamı açmalıydım bilemedim ama yinede yazayım benimle aynı durumda olan anneler vardır belki. bende çok şükürki bir anneyim, çcuğumla ilgileneyim derken kendimi o kadar çok ihmal ediyorumki anlatamam ne yemek yemem doğru dürüst ne uyumam ne de kendime bakımım eşim bana çok kızıyorki her fırsatta bakımlı olmam konusunda beni uyarıyor. çalısıyodum o zaman tabi daha bakımlıydım şimdi evdeyim bebeğime bakıyorum. bende tamam şimdi şunu yapacağım bunu yapacağım diyorum ama bir türlü beceremiyorum. eşimin bana söylediği sadece dısarı çıkarken ve güne giderken bakımlı güzel oluyosun diyor. istiyoki ben hergün evde dısarı çıkıyomuş gibi giyineyim süslenip püsleneyim. sağolsun git ne gerekiyosa yaptır diyo kıyafet kuaför ne istersen diyo maddi imkan çok olmasada yapayım istiyo ama benim içimden gelsede bir türlü beceremiyorum. arkadaşlar bu durumdan çok sıkıldım aynaya bile bakmak gelmiyo içimden, aman çocugumun yemeği aman ev işi derken valla kocamı yorgunluktan çok ihmal eder oldum. bu durumdan nasıl kurtulacağım benim gibi aynı durumda olan varmı yada bana tavsiye verecek birileri????

Bebeğinizi güle güle büyütün öncelkle çoğu annenin yaşadığı bir durum bu aslında,ama yinede az da olsa kendinize biraz vakit ayırıp gereken bakımı yapabilirsiniz.Ev işlerinizide programlı yaparsanız size de vakit kalır böylelikle,biraz zorlayın kendinizi belki ilk başlarda zorlanırsınız ama inanın kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissedersiniz..

yaa bendede var aynı sorun, allahdan eşimin sesi çıkmıyor ama ben aynaya bile bakmıyorum kimi günler doğru dürüst.. çalışırken çok daha iyi ve bakımlıydım tabiki,, bide şu inmeyen koca göbeğim var tabi (

aynı şeyleri yazacaktım 4,5 aylık bir bebeğim var. aynaya bakmak istemiyorum şu anda. Ve benim de kocaman şiş bir göbişim var yaaa

oğlum 2.5 yaşında benimde yapmaya fırsat kalmıyo yemek ütü temizlik ......... birde uyumayan bir çocuksa aynen bende de öyleydi hala öyle bi yere gideceksek öyle süsleniyorum.

aynı şey bende de var ve kendime inanamıyorum. dogum oncesi çalışıyordum ve o zaman insan ister istemez kendine bakıyor. şu anda ben de kendimle hiç ilgilenmiyorum. hiç içimden gelmiyor. dışarı çıkmadığım için bütün gün evde ev kiyafetiyleyim. hiç değiştirmiyorum. bırak kuaföre gitmeyi. dediğim gibi kendime inanamıyorum. böyle biri değildim. düzeltmek tabi benim elimde ama çok garip bir ikilem bir taraftan da amaaan boşver diyorum. çok mu umutsuz durumum yaaa?

bende baslarda öyleydim..ama simdi hic degilm...bence bast bi kilo ver...fizigin düzgün olsun ki icinden süslenmek giyinmek gelsin.....sonra hersey otomatikmen olur zaten...makyaj yapasin da gelirkuaföre gidip sacini boyatasin da...tabi biraz da icinden gelmeli böyle seyler

doğum sonrası ilk zamanlar öyle oluyor malesef ama ben elimden geldiğince kendimede özen gösterdim.kızım uyumuyodu çok zor dönemler ama biraz çaba etmemizde gerekiyor.ben eşim eve gelmeden hiç olmassa bir göz kalemi,parfüm sıkıyordum bugünlerinizde geçecek

evet bende de iki bebek var ben ev işi yemek çocuklar derken hiç kendime bakamıyordum. eşim de ses etmezdi ama bi gün "ne bu ya dedim ben bu muyum?" biraz kilo verdim (4 kilo fazlam var hala ma.. ). sonra bir iki rahat ama şık kıyafet aldım ev için. ve işe giderken uzun zamandır yapmadığım bişey yapıp etek giymeye başladım. öncelikle kendimi çok iyi histtim. daha az şikayetlenmeye başladım işlerde daha öncekilerden daha güzel yetişiyor. ve eşim peşimde pervane "bişey istermisin yardım edeyim mi" ve bir sürü iltifatlar aşk sözcükleri.

bebek bakımı zor iş ama bi yerde insan tekrar kendini buluyor. zamanla sende rahatlarsın merak etme.

bakımsızken sen sen değil misin sanki.Takma kafana boşver nasıl rahat ediyorsan öyle yaşa eşin de seni olduğun gibi sevsin.Sabahtan akşama kadar pijamayla dolaştığım günlerde bile eşim dert etmiyor sağolsun,önemli olan içinde sevgi gerisi boş.seven öyle de sever bence.

tabı ki erkek karısını her halıyle sever sevgı olunca ama .. bayanların kendıne bakması gerek tabı kı kocasına güzel görünmekk :)

ben evde eşini gezmeye gider gibi süslü püslü görmek isteyen eşleri anlayamıyorum gerçekten..
kendileri eve geldi mi ohh geçirsinler pijamaları serilsinler koltuğa..biz daracık rahat olmayan şıkır şıkır elbiselerle oturalım..erkek olmak ne ala...
tabii ki bu demek değil ki kadın evinde pasaklı dolaşmalı, birbiriyle uyumlu rahat ev kıyafetleri, derli toplu saç, güzel kokmak, yalın olmak en güzeli bence...hem küçük bir bebek bakıyorsunuz, bakımlı ve doğal halinizle gayet güzelsinizdir eminim..yavrunuzu sağlıkla büyütün inşaAllah

Şimdi yazdığım mesajı tekrar okudum ne kadar çok yazım yanlışı yapmışım öle:)bebekten sonra artık ben ben değilim.Değil bakımlı olmak doğru düzgün yazı yazmayı unutmuşum:)))

ahh bu erkekler ne kadar benciller aynı şekilde evde durup o baksın bebeğe bakalım ev işi yemek bebek bakımı ne hale geliyo nasıl görünüyo .bebeğin daha çok küçük en çok bakıma sana ihtiyacı olduğu dönemde ona ve diğer işlere yetememen kendini ihmal etmen normal her kadın yaşıyo bunu bende yaşadım bu dönemi ama bir kere bile eşim bana kendini saldın bakımsızsın demedi tam tersi ben şikayet ettikçe kendimden o nekadar çekici ve her halimle güsel olduğumdan bahsetti allah razı olsun ondan kendime güvenim gitmedi.zaten 1 sene sonunda neredeyse eski halime döndüm.umarım eşin ne kadar hatalı davrandığını anlar ve seni cesaretlendirir herşey bir dönem merak etme bunlarda geçicek...

Evde kendinizi çok yoruyorsunuz sanırım. Eşiniz madem kızıyor, ev işlerinizi askıya alın, daha dinlenik olup, onunla ve kendinizle ilgilenebilirsiniz.. Erkekler ilgi istiyor, başka da birşey düşünmüyor maalesef :113:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…