- Konu Sahibi flowersgarden
-
merhabalar, konuyu burdamı açmalıydım bilemedim ama yinede yazayım benimle aynı durumda olan anneler vardır belki. bende çok şükürki bir anneyim, çcuğumla ilgileneyim derken kendimi o kadar çok ihmal ediyorumki anlatamamne yemek yemem doğru dürüst ne uyumam ne de kendime bakımım eşim bana çok kızıyorki her fırsatta bakımlı olmam konusunda beni uyarıyor. çalısıyodum o zaman tabi daha bakımlıydım şimdi evdeyim bebeğime bakıyorum. bende tamam şimdi şunu yapacağım bunu yapacağım diyorum ama bir türlü beceremiyorum. eşimin bana söylediği sadece dısarı çıkarken ve güne giderken bakımlı güzel oluyosun diyor. istiyoki ben hergün evde dısarı çıkıyomuş gibi giyineyim süslenip püsleneyim. sağolsun git ne gerekiyosa yaptır diyo kıyafet kuaför ne istersen diyo maddi imkan çok olmasada yapayım istiyo ama benim içimden gelsede bir türlü beceremiyorum. arkadaşlar bu durumdan çok sıkıldım aynaya bile bakmak gelmiyo içimden, aman çocugumun yemeği aman ev işi derken valla kocamı yorgunluktan çok ihmal eder oldum. bu durumdan nasıl kurtulacağım benim gibi aynı durumda olan varmı yada bana tavsiye verecek birileri????
yaa bendede var aynı sorun, allahdan eşimin sesi çıkmıyor ama ben aynaya bile bakmıyorum kimi günler doğru dürüst.. çalışırken çok daha iyi ve bakımlıydım tabiki,, bide şu inmeyen koca göbeğim var tabi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?