Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar cok bakim zarar verirmi?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kittenlyy

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
1.851
1.873
658
Antalya
Saçlarım asiri yiprandi duzlestirici,actirma derken en sonunda yandi bende gttim kut kestrdm fakat hala kirik cok ve uclari aşırı kuru bende burdaki tarifleri uygulamaya basladm fakat cok çeşit bakım zarar verirmi merak ediyorum kaç gun araliklarla bakim yapmak gerekir.
Arastrdigim bakımlar sunlar
1)sinemaki bemix bademyagi(haftada 1)
2)doa keratinli saç maskesi(haftada 1)
3)saç ucu icin bakım suyu (gerektikce)
4)arasira ılık zeytinyağı ve diğer yağ karışımlarıni tüm saça sürüp bekletmek
yaklasik 1 aydir yapmaya calisiyorm bunlari fakat öyle aşırı bi sonuc alamadim biraz yumusaklik disinda :/galiba bazi seyleri yanlış yapıyorum yardim ederseniz sevinirim eklemek yada cikarmami istedgnz bsey varmi ve ozellikleri kaç gnde bi yapmalym bnlari

sinemaki saçın rengınıde açar aynı zamanda içine yumurtada kırarasan poroteınde olmuş olur sarımsakta rendele ve badem yagı yerıne karışık satılan yaglardan uygula bır kaşık ve haftada 1 8 hafta sonra 15 gün dinlendir bu aşamada görürün farkı nasıl rejım yaparken hemen bellı olmazda bırakınca anlarsın ardından hemen ..öle düşün ....bakım serımları var keratınlogy nın onlardan kullan banyo sonrası olanı yumuşacık yapıyor ....saçlaın kütse bayada yeter sana .....fön çekerken mavi suyu kullan mutlaka ve haftada bir uygula bakımlarını çok fazladaa karıştırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…