Erkek İnfertilitesi Çok az sayıda spermle hamile kalan yada tüp bebek yaptıran var mı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Smrydn

Her duamız hayr olsun🤲
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
513
395
Eşmde çok az sayıda sperm çıkışı var. İlk testte 40 adet. 2. De 12 adet. 3. Azosperm olarak sonuçlandı. Eşim yeniden test vercek eğer sperm çıkarsa tüp bebek yaptırcaz. Bu durumda olan hamili kalan var mı acaba? Uzun ve zorlu bi süreç mi? Çok bekler miyiz?

Eşmde çok az sayıda sperm çıkışı var. İlk testte 40 adet. 2. De 12 adet. 3. Azosperm olarak sonuçlandı. Eşim yeniden test vercek eğer sperm çıkarsa tüp bebek yaptırcaz. Bu durumda olan hamili kalan var mı acaba? Uzun ve zorlu bi süreç mi? Çok bekler miyiz?
Bildigim kadariyla 1 sperm olmasi bile yeterli tüp bebek için.

Evet bie de öyle söylendi ama insan yinede merak ediyor acabe olur mu olmaz mı diye

Eğer sperm çıkışı varsa hormon ilaçlarıyla Sayısını arttırabilirler denemek lazım. Biz de öyle olmuştu çünkü sıfırdan 400 bine çıktı.

Bizimde 1 adet Çıkış göründü Şehrimizdeki testlerde . 9 şubatta İstanbul’a gidiyoruz bakalım ne çıkacak . Bende sizin gibi 1 adet ile mümkünmü sorusunun cevabına gidiyorum

Canim benim esiminde spermi dusuk biz 2 defa tup bebek yaptirdik ama bende pcos hastasiyim ama tup bebek icin 1 tane sperm bile yeterli bence kesinlikle tup bebek dusunmeden once esine sperm dna hasar testi yaptir basit bisey meniden yapiliyor.cunku eger hasar varsa spermde tup bebek yaptirsanizda tutmicak bosuna paraniz ve caniniz yanmis olcak.. ilk olarak sperm hasar ve dna testi yaptirmalisin.

Bizimde 1 adet Çıkış göründü Şehrimizdeki testlerde . 9 şubatta İstanbul’a gidiyoruz bakalım ne çıkacak . Bende sizin gibi 1 adet ile mümkünmü sorusunun cevabına gidiyorum
Hangi doktor? sonuç ne oldu acaba?

enjekte ediliyor zaten, önemli olan sağlıklı sperm ve yumurta olması. Bence zaman kaybetmeyin ilaç ve iğneler le. Tüp bebek bu durumlarda en iyi karar.

enjekte ediliyor zaten, önemli olan sağlıklı sperm ve yumurta olması. Bence zaman kaybetmeyin ilaç ve iğneler le. Tüp bebek bu durumlarda en iyi karar.
Tüp bebeğe karar vermiş durumdayız hayırlısı Allah'tan

Hangi doktor? sonuç ne oldu acaba?
Biz Celalettin Peru Emre bakırcı ile görüşecektik . Ama ilk olarak Bülent Erol’a gittik bahçeci tüp bebek . test verdiğimize sperm çıkışı olursa dondurulsun diye karar aldık. 2 tüp toplamda sanırım 35 adet sperm donduruldu. Şimdi ilaç verdi kullanıp nisanda tekrar gidicez . Havuzlama yapılıyor . Siz nasılsınız nasıl ilerliyor süreciniz

Biz Celalettin Peru Emre bakırcı ile görüşecektik . Ama ilk olarak Bülent Erol’a gittik bahçeci tüp bebek . test verdiğimize sperm çıkışı olursa dondurulsun diye karar aldık. 2 tüp toplamda sanırım 35 adet sperm donduruldu. Şimdi ilaç verdi kullanıp nisanda tekrar gidicez . Havuzlama yapılıyor . Siz nasılsınız nasıl ilerliyor süreciniz
Bizde Emre hocayla devam ediyoruz. Bizde de 3 tüp donduruldu ama az miktarda toplam 10 tane falan. Nisan ayında adet dönemimde gideceğiz başlar mıyız bilmiyorum. Aslında bu ay başlayacaktır. Benim 1 tane yumartalığım diğerlerinden fazla büyümüş. Hepsinin aynı boyutta olması gerekiyormuş. Doktorum önümüzdeki ay tekrar bakalım dedi. İşler yolunda giderse inşallah başlayacağız

Merhaba ben de geldim ben tam aşılama yaptırcakken elimdeki sperm azligini öğrenip tüp bebeğe karar verdik eşimin sayısı 30 bin ve çok kötü değer dediler belki tüp bebek bile olmaz dediler tedavide baslamadilar çok endişeliyim bende de yumurta rezervi azlığı var

Merhaba ben de geldim ben tam aşılama yaptırcakken elimdeki sperm azligini öğrenip tüp bebeğe karar verdik eşimin sayısı 30 bin ve çok kötü değer dediler belki tüp bebek bile olmaz dediler tedavide baslamadilar çok endişeliyim bende de yumurta rezervi azlığı var
Yaşınız kaç canim

X