Insanlari egitimine göre degerlendirmemek lazim ama es adayi lise mezunu ve erkekler bayanlara nazaran daha
cabuk komplekse girebiliyorlar.
Bence hic acele etmeyin, iki hafta cok kisa bir süre ve evlilik cok önemli bir karar, etraflica düsünmeden
ciddi bir adim atmayin.
Sahsen karakterin herseyden daha önemli oldugunu düsünsemde müstakbel esinizi ayni zamanda kendinize yakistirmaniz
gerekir diye düsünüyorum. Sonucta ömür boyu yüzüne bakacak, yaninda uyanacaksiniz, gözünüzede iyi görünmeli.
Ama bir de su gercek var , bazi erkekler tanidikca güzellesir.
Elinize bir kagitkalem alin bir erkekte en begendiginiz özellikleri 1-10 kadar puanlayin,
sonrada en begenmediginiz özellikleri puanlayin.
10 dan 7 ye kadar olanlar en fazla deger verdikleriniz veya en sevmediklerinizdir.
Ne beklediginizi ve istemediginizi buna göre degerlendirebilirsiniz.
Bir de bir karar vermeden su kitaplari okumaya calisin.
Gary Chapman,Bes sevgi dili
David Richo, Olgun iliskiler
Florence Littauer, Kişiliğinizi Tanıyın
çok teşekkür ederim hepinize
oh be rahatladım
ne zormuş kararsız kalmak
haklısınız erkeğin çirkini galiba makbul
ortak görüş şans vermem yönünde
bende hep yaptığım gibi gene sizi dinliycem canlarım
Gelişmeleri bildir bizlerede...
Merhaba,
Ben bu adaya bir şans vermeniz gerektiğini düşünüyorum çünkü kafa yapılarınızın uyduğunu söylemişsiniz.Zaten eski sevgilinizde de tip va karakterin ne kadart farklı olduğunu görmüşsünüz.Önemli olan gerçekten hastalıkta ,sağlıkta,kötü günde sizin her halinizde yanınızda olabilecek biri olması ve bunun tiple hiç alakası yok.
Lise mezunu olmasına gelince bu konuda sorun yaşayıp yaşamamanız gene karşınızdakinin karakteriyle ilgili bir şey.Genelde erkekler kadının kendinden daha çok okumuş olmasını,daha çok kazanmasını vs istemezler ve problem cıkarırlar.Ama herkes böyle değil Allahtan :)Kendine güvenen,karateri oturmuş,biraz da dünya meselelerinin farkında,aklı çalışan ve az buçuk da olsa okuyan araştıran biriyse bu farkı zaten kapatır.Erkekler kompleks yapacak olduktan sonra kendi de üniversite mezunu olmasına rağmen,siz daha iyi bir okul mezunuysanız onu bile dert edinebiliyorlar.Başıma geldiği için biliyorum.Farklılık aramaya kalkarsak sayısal bir bölüm mezunuyla sözel bir bölüm mezunu arasında bile olaylara bakış acısı olarak o kadar cok fark var ki...
Önemli olan sizin kıymetinizi bilsin,kötü gününüzde yanınızda olabilecek ve güvenebileceğiniz biri olsun.Kafa yapılarınız da uyduktan sonra sağlam bir ilişkiniz olabileceğini düşünüyorum.Hakkınızda hayırlısı olsun...
teşekkür ederim kızlar
zaman tanımak konusunda emin değildim,zaten o sebeple yardımınıza ihtiyaç duydum,
yorumlarınız benim için çok önemli,çirkin biri değil ama işte hani hep istediğim tipte biride değil,
eski çıktığım insan tip olarak tam istediğim biriydi,ama zamanla nası karaktersz olduğunu öğrendim,
hem şöyle düşünüyorum bana daha fazla değer verir,kaldıki ilgili biriside,
dediğiniz gibi şans vermek gerek sanırım[/B][/COLOR]
başta konuyu okuyunca ezgi tam diyecektim ki benim yazdığım konulara bakarsan bende
sevgilimle yakışmıyorum falan:)) hani en azından biraz zaman geçirin ,birbirinizi tanıyın diyecektim.
zamanla çünkü karar vermek zorlaşsa da daha isabetli kararlar verebiliyorsun...fakat şu son yazdığın..
düşündürücü geçekten..herkesin belirli duyguları var,ama bunları paylaşmak ve konuşmak ancak
karşındakinin güvenini,sevgisini kazandıktan sonra olur ve karşılıklı rıza ile..konuşmak bile aynı şekilde..
ama adamın yeni tanışmanıza rağmen senden bu şekilde yaklaşımı hiç hoş değil..ben şuan ki sevgilimi
tanıyorken yani biz arkadaşça görüşüyorken hiç bu tür düşüncelerine rastlamadım...farklı insanlarla
tanışıyordum ama senin bahsettiğin noktalara değinmekte çekinmiyorlardı..sonrasında gerçekten amacı
doğrultusunda insanların hareket ettiklerini görüyorsun..yaşının geçmiş olması,ibadetlerini yerine getirmmes..
vs.senin aklını çelmesin..kibarca noktayı koymak sanırım en hayırlısı...:26:
ezgiiiiii mesaj kutu doluuuuuuuuu
haklısın sanırım cnm,
dün çok düşündüm ve bu kararı aldım bende,ama ya yanlış düşünüyosam diye size danışmak istedim,
rahatsız olduğumu söyledim ,acaba beni kızdırmak için mi yapyor dedim,ama attığı msj da kızdırmak değil arzuladığını söyledi,
daha ortada güven yok,yeni yeni tanıyoken birbirimizi bu yaklaşımı çok rahatsız etti,
kaldıki ailesine benden bahsetmesi arkadaşlarına söylemesi felan çok aceleci gelmişti,
sonra işte muhabbetide başka yerlere gidince galiba soğudum,
asla adam gibi birini bulamıycam aslaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?