Çok arada kaldım..Siz olsanız ne yapardınız ?

EzgiTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
559
1
46
İstanbul
Kızlar merhaba
2 hafta önce biriyle tanıştırıldım,yaşı kemale ermiş artık evlilik düşünen yani kısaca niyeti ciddi birisi,
ama sanki ben tam kendimden emin değilim,yaş ilerledikçe insan önceden görmezden geldiklerini görmezden gelemiyor,
kısaca şöyle anlatayım,
ben üniversite mezunu,170 boyunda 58 kilo biriyim,özel sektörde yöneticilik yapıyorum,mutaasıp ayrıca güzel denecek bir bayanım
yanlış anlamayın kendimi övmek değil niyetim,kaldıki övülcek bi durumumda yok şuan,
neyse işte
bu kişide lise mezunu,185 boyunda 110 kilo,mütaahitlik yapan durumu iyi biri,benim gibi mutaasıp bi yapısı var
tip olarak çok yakışmasakta (benim fikrim),kafa yapımız uyuyor gibi,neşeli,pozitif,gezmeyi seven,aktif bir insan
çok arada kaldım,sanki tipine pek ısınmadım,ama birlikte güzel vakit geçirceğimizide düşünüyorum,
kendisi beni beğenmiş,bi kaç kerede telefonda konuştuk,
arkadaşıma olanlardan bahsedince,tipe çok takılma,tipini beğensen belkide kafa yapısını beğenmiycektin,
evlenincede rahat edersin hem..tarzında bişeyler söyledi,
sizce zamanla tipine ısınırmıyım kızlar,yani diğer faktörler daha mı önemli tipten

biraz daha şans verin derim ben birlikte güzel vakit geçirmek çok önemli
siz de bunu başarmışsınız madem devam etmeli diye düşünüyorum
vakti zamanında ben de birisiyle tanıştırıldım beğendik birbirimizi
fakat iki defa görüştük ikisinde de ruhum daraldı iki çift laf edemedik olmadı görüşmedik bi daha
peki siz sadece kilosuna mı takıldınız yoksa genel olarak mı beğenmediniz dış görünüşünü
sadece kilo değilse problem o sizin kararınız sonuçta herkesin öncelikleri vardır ve karşı tarafa ısınmak da ayrı mesele :44:

Merhaba

Benden sana tavsiye acele karar verme...
Ilk once oturup uzun uzun konusun
Bir sure gorusun.. ve daha sonra gece yattiginda
Isiklari sondur gozlerini kapat ve dusun
Onun yanindayken kendini
Nasil hissettigini.. Onunla
Gelecek gorebiliormusun
Bunlari dusun zaten akil ile hareket ettii elinde sonunda kalbinle
Birlesir yollari

tipinden önce aslında bakılması gereken o kişinin karakteridir bence...
çünkü nice yakışıklılarda eksik olan ufacık önemli bir noktayı bu insanlarda bulabilmek mümkün olabilir.

karakterini tanıyın, öğrenin, zaten insan olarak adam gibi biri ise zamanla sevmeye ve beğenmeye de başlarsınız.

öncelikle teşekkür ederim,vakit ayırdığınız için
yani hem kilosu hemde ne bilim yanıma yakışmaz düşüncesi beni biraz itti,
yoksa muhabbeti güzeldi,hem o konuştu ben dinledim
bide sanırım sürekli evlilik muhebbeti sıktı beni,
gerçi haklıda artık belli yaşa geldik ve o amaçla tanıştırıldık,ailesine bile benden bahsetmiş,
öyle işte cnm,dediğin gibi bi şans daha versem iyi olcak,
tek görüşmeyle olcak şey değil zaten

bence biraz şans ver. ne üniversite mezunları var ama adam değil. tipte bir yere kadar. ileride kimin ne olacağı belli olmaz. "Aldanma zenginliğine bir kıvılcım yeter, aldanma güzelliğine bir sivilce yeter!... " demişler. öncelikle adam gibi adam olsun.

tabiki kişilik çok çok önemli ama gözüne hoş gözükmeside gerekir bence,hoşlanmadığın sevmedğin biriyle evlenmek zor olsa gerek..zamana bırak belki birlikte vakit geçirdikçe hoşlanırsın ısınırsın belli olmaz ..evleneceğin kişi hem mantığına hem gönlüne hitap etmeli bence..

teşekkür ederim kızlar
zaman tanımak konusunda emin değildim,zaten o sebeple yardımınıza ihtiyaç duydum,
yorumlarınız benim için çok önemli,çirkin biri değil ama işte hani hep istediğim tipte biride değil,
eski çıktığım insan tip olarak tam istediğim biriydi,ama zamanla nası karaktersz olduğunu öğrendim,
hem şöyle düşünüyorum bana daha fazla değer verir,kaldıki ilgili biriside,
dediğiniz gibi şans vermek gerek sanırım

teşekkür ederim
haklısınız ne okumuşlar var karakteri 5 para etmez

ah ah
işte hepsi bi anda olmuyor

Insanlari egitimine göre degerlendirmemek lazim ama es adayi lise mezunu ve erkekler bayanlara nazaran daha
cabuk komplekse girebiliyorlar.
Bence hic acele etmeyin, iki hafta cok kisa bir süre ve evlilik cok önemli bir karar, etraflica düsünmeden
ciddi bir adim atmayin.
Sahsen karakterin herseyden daha önemli oldugunu düsünsemde müstakbel esinizi ayni zamanda kendinize yakistirmaniz
gerekir diye düsünüyorum. Sonucta ömür boyu yüzüne bakacak, yaninda uyanacaksiniz, gözünüzede iyi görünmeli.
Ama bir de su gercek var , bazi erkekler tanidikca güzellesir.

Elinize bir kagitkalem alin bir erkekte en begendiginiz özellikleri 1-10 kadar puanlayin,
sonrada en begenmediginiz özellikleri puanlayin.
10 dan 7 ye kadar olanlar en fazla deger verdikleriniz veya en sevmediklerinizdir.
Ne beklediginizi ve istemediginizi buna göre degerlendirebilirsiniz.

Bir de bir karar vermeden su kitaplari okumaya calisin.
Gary Chapman,Bes sevgi dili
David Richo, Olgun iliskiler
Florence Littauer, Kişiliğinizi Tanıyın

Kesinlikle şans vermelisin.
İstisnaları dışarda tutuyorum, Bu devirde çok yakışıklı olmaması bile bir avantaj bence.
Sokakta avcılar beklerken, yakışıklıların çoğu playboyluğa soyunmuşken...

Görüşürsün, denersin, kafa yapılarınız uyarsa, için ısınırsa ne ala,
Yok olmadı, güzelce herkes kendi yoluna gider.
Ama denemezsen aklında kalır.

Hem bana sanki ısınmışsın gibi geldi, bilmem doğru mu?

bence de şans ver...

ama için tamamen ısınmadan da asla evlenme

böle tipine takmaya devam ediyosan ya da gozune hos gelmeye baslamıyosa olmaz cunku... zamanla ısındın ısındın, ısınamadın bosver gitsin

evlilik bu sadece mantıkla olmaz bence.... aynı yataga girecigin herrr halini göreceğin birini sevmiyosan birçok seyi sana batar mutsuz olursun

Arkadaşın bence doğru söylemiş tipçokta önemli değil insan aşık olduktan sonraa tipine pek bakmıyo görmüyo çünkü önemli olan kafa yapınız uyması anlaşmanız bişy hissediyorsan eğer tipe önem verme seni mutlu edeceğinden emin ol yeterki :)

ben 27
kendisi 30

Yaşı kemale ermiş deyince 45 falan sandım
30 bir erkeğin evlenmesi için ideal bir yaş
Bi süre daha görüşün derim,kişiliğine aşık olacaksınız belkide
O zaman tipini falan düşünmezsiniz,erkeğin çok yakışıklısı makbul değil bence

bence de seni itmediğine göre şans vermelisin, ama sakın iki üç defa görüşmeyle karar verme. birbirinizi tanımaya, birlikte zaman geçirmeye ihtiyacınız var diye düşünüyorum. evlilik bu çünkü, ani kararlara gelmez.

dışını beğenmediğin birinin içinide merak etmezsin zaten ...2 secenek var önünde ya beyaz atlı prensini bekleyeceksin ya da az cok kafana yatan tarafları olduysa zamanla ısınmaya calısacaksın

ben 27
kendisi 30

aman canım sen de. yaşı kemale ermiş dediğin 30 muydu? ben de 40 falan sandım. bence ikinizin de yaşı o kadar fazla değil. sen niye acele ediyosun ki evlilik için. bi süre görüş ısınabilirsen devam edersin ısınamazsan ayrılırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…