Çok ama çoook mutluyum:)))

karbeyaz.ocean

hedefler... hedefler...
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
1.112
7
116
İstanbul
arkadaşlar çok mutluyum:))))
çünkü nişan olayıyla ilgili en önemli sorunu bugün azönce atlattım:))) uygun bi salon bulamamıştık.iki taraf da kalabalıktı ne kadar aile arası da olsa eve sığamazdık sırf salon problemi yüzünden nişanı ocak ayına ertelemiştik fakat bugün amcamın sayesinde ayarladığımız cafe tarzı tatlı biyerde nişanımın engeç aralık ayının 3. haftasına kadar yapılacağını kararlaştırdık:dance: net tarih belli olmasa da bu gelişme benim sevinçten uçmam için yeterli:teytey: şimdi çok acil bi şekilde nişan kıyafeti ve bohça hazırlama olaylarına başlıyoruz heyecandan neye nasıl öncelik vereceğimi şaşırdım:) Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin inş:) henüz bişeye başlamamış olsam bile bu mutluluk yetiyor bana:) ayy halen heyecanlıyımsositososito
tam da yeğenimin doğum günüydü 2. yaşına giriyo minik kayracık 10 kasımda bana gelen 2. büyük hediye:))) Allah hepimiz için herşeyin hayırlısını ve gönlümüzden geçeni nasip etsin inşşşş:))) :enbuyukkk:

hayırlı olsun canım
çok güzel heyecanlar bunlar
Allah tamamına erdirsin inşallah zemuszemus

Amin inş:) iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Allahım hayırlısıyla en güzel şekilde yaşamayı nasip etsin bana da buradaki arkadaşlarıma da inş.

teşekkür ederim acele etmeyim diyorum ama yerimde durdukça da zaman yaklaşıyo diye heyecanlanıyorum:) yarın elbise bakmaya çıkıcam fikir olsun aklımda diye bakalım hayırlısı:)

Ne kadar güzell... Allah mutluluğunu daim etsin canım. Bende aynı senin durumundayım. Nişan için salonu tuttuk bayramın 3.gününe denk geliyordu bir sürü sorun çıktı arkadaşların çoğu memleketlerine gidiyordu... Erteledik salonda yer olmayınca en son ocak 3 oldu:gitme: Kışın ortasında nasıl nişan olacak bilmiyorum ama hayırlısı...
Allah bizim de herkesin de gönlüne göre versin...:Saruboceq:

çok teşekkür ederim sevincimi sizlerle paylaştıkça daha da heyecanlanıyorum çok güzel bir duyguymuş Allahım herkese yaşatsın inş:Saruboceq:
biz de aralık ayının 20si veya 27si pazar gününe ayarlıyoruz.malum ayarlanan yer cafe de dense kahve tarzı biyer olduğu için lig takibi yapmamız gerekiyor.

dduygusall arkadaşım bizi de en çok zorlayan nişanın kış ayına gelmesi.sezon kapanmadan rahat bi abiye bulmak için yarın çarşıya çıkıcaz fikir olsun enazından diye.ve soğuk olucak belki yağmur kar olucak yılbaşına 3 gün olduğu için gelemeyen de olucak.hergün aklımıza yeni bi soru daha takılıyor.Allahım hayırlısıyla en güzel şekilde atlatabilmeyi nasip etsin inş.bana da sana da tüm bizim durumumuzu yaşayan arkadaşlarımıza da:)
ve buarada dduygusall arkadaşım Allah tamamına erdirsin sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin inş:)

çook teşekkür ederim arkaşlarım ablalarım:)))
ve bugün şanseseri nişanlığımı seçtim:) hemde düz model kısa bi abiye alacaktım.otobüsten indiğimde kampanyalı nişanlık modelleri reklamları vermiş bi gelinlikçi gördüm:) dedim bi bakiyim sırf meraktan:) içeri girdim yeni dikilmiş sıfır bi modelimiz var dediler.ben de giydim ve işte bu dedimsositososito sırf içim rahat etsin diye daha sonra çarşıyı dolandım ama model bulamadım içime sinecek:) hiç biri seçtiğim nişanlığın yerini tutmadı:dance: ayy çok mutluyum ya nişanlığımın sıfır olması daha da mutlu etti beni:))) Allahım herkese yaşatsın inşşşş:Saruboceq: hemde daha güzellerini yaşatsın inş bu mutluluk tarifsizmiş ben böyle olacağımı tahmin bile etmemiştim:) sözlüme fotoğrafımı gönderdim barbi bebek gibi olmuşsun dedi şimdi yerimde duramıyorum sevinçten ayyyy:teytey:
:enbuyukkk:

nişanlığımın ön ve arka görüntülerini paylaştım umarım başarmışımdır paylaşabilmeyi:) ama bu ilk giyişim herhangi bi provadan geçmedi:) umarım siz de beğenirsiniz:) bitmiş halini kısmetse nişan hazırlıkları bölümümde bohçalarımla birlikte paylaşmak nasip olur:) :enbuyukkk:

Eklentiler

• $Görüntü0247.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 32
  • $Görüntü0248.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…