• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok ağrım var Dış gebelikten korkuyorum

slmlar cnm senin için çok üzüldüm allahtan hayırlısı diyelim bende aynı senin durumundayım şuan hastanedeyim 1 haftadır yatıyorum geçen cumartesi sancıyla geldim muayene ve kan tahlilleri sonucu dış gebelik kesinleşti kan değerlerim son zamanlarda acayip artış gösterdi en son 3907 ile hastaneye yattım doktor önce ameliyat dedi fakat 1.2 gün kan takibi yapıldı kendi düşmeye başlamıştı ama 2 gün sonra 2955 te sabit kalınca iğneye karar verildi iğneyi vuruldum 4 gün sonra yine kan tahlili yapıldı değelerde düşme var fakat istedikleri gibi deil 2607 değerim 2 gündür yoğun kanamam var sanırım şimdi düşüyo tam anlamıyla pazartesi sabah tekrar kan tahlili yapılcak eğe istedikleri gibi düşüş uoksa 2. doz iğne yapılcak ama düşüş iyiyse eve göndercekler allah hepimizin yardımcısı olsun ama gerçekten psikolojim çok bozuldu çok bunaldım allahım bir daha yaşatmasın artık eğerki tekrar hamilelik düşünürsem doktor kontrolünde hamile kalmak istiyorum bir daha aynılarını yaşamak istemiyorum kaldıramam çünkü yaşadığım sancıları stresleri bir ben bir allah biliyor aynı şekilde senin içinde ve yaşıyan herkes içinde geçerli seni senden başkası anlamıyor çünkü hekese aynı şeyi anlatmaktan bıktım sorulan sorulara cvp vermekten bıktım çok yıprandım çokl oğlum okula başladı deilim en çokta ona üzülüyorum allahım sen sabır ver :cry:
Canım Allah sabırlar versin seni çok iyi anlıorum inş. 2. doza gerek kalmadan taburcu olursun.. senin çocuk da olduğu için daha zor olmuştur. Benimde çıktığımda 460 idi geçen 78 çıktı bugünde kan testi verdim inş. düşmüştür iyice çok korkuyorum canım. bendede psikoloji namına bişi kalmadı :( birdaha nasıl cesaret edicem bilmiyorum :( Rabbim kurtarsın birdahada başımıza vermesin inş.

Back