Çok ağrım var Dış gebelikten korkuyorum

slmlar cnm sana tatilden marmaristen yazıyorum çok güzel geçiyor benim durym iyi testlerim 2. çizgi koyulaştı iyice buda iyiye işaret dimi sende durumlar nasıl merak ettim döndüğüm de kan testi yaptırp öle gidicem doktora ALLAH ' ım sorunsuz hamilelik geçirelim en çokta sen ve isteyen herkes için görüşmek üzere tatlım. bak buda testim

Canım ne güzel geziyorsun işte. morelini iyi tut iyi şeyler düşün. hazırda tatilde iken tadını çıkar. ewet koyulaşmış baya maşşallah beni sorcak olursan bilmiorum hiçbişi. dr çrş-prş gibi gel kan testi yapalım ona göre bakalım dedi. ve ben korkumdan hiç idrar testi neyim yapmıorum kan testi yaptırdığımda görücem artık ve kötü bişidüşünmek istemiorum. şuan herşey okadar güzelki... eşim annem babam kardeşim herkez üstüme düşüyo. ve bu durum benim açımdan harika bişi yanlız benim bi sorunum var akıntım bu gün çok arttı. neden ki iyi düşüneyim diorum ama kısmetten ötesi olmazki inşallah sorun çıkmazda herşey çok güzel ilerler. azcık karın ağrımda var umarım kötü bişi değildir inş. değerlerim artarda prş. keseyi görürüm. ikimizde güzel haberler yazarız inşallahh canımmm

valla yavrum kasık ağrısı bende de oluyor ara ara hatta bazen daha bi şiddetli oluyor eyvah diyorum ama geçiyor sonra kasık ağrıları olması normal bence bende akıntı şöle yoğurt gibi koyu oluyor.ben eşim ve arkadaşım dışında kimseye söylemedim kese ve kalp atışı görene kadar da sölemicem geçen sene o hatayı yaptım herkese yaydık sonra düştü hayırlısı yaa ne yazılmışsa o olucak inşallah hayırlı olarak yazılmıştır burda otelin dibinde hemen hastane var kendimi zor tutuyorum kan testi için bakalım ne kadar sabredersem iyidirr

Ay benimde yolumun üstünde hastane ama gitmiorum canım hatta çrş derken perşembeyi bekleyim diyorum. çok korkuyorum. hayırlısı tabi ama inşallah yükselir değerlerim inşallah gittğimde kese bile görünür.. çok heycanlıyım canım. neden bizimde diğer hamileler gibi değil değerlerimiz ya? neden böle olduki canım benimde şeffaf akıntım var hatta her akıntıyı hissedişimde eyvah kan geldi die koşuyorum wc ye buarada değerlerin artması için incir yicekmişsin sölemişmidim bilmiorum. Ben bi umuttur yiyorum. Allahım umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah.. perşembe sabahını iple çekiyorum.. bende sölemeyelim dedim ama gerek kocam olsun gerek annemler olsun okadar sevindiler kii... hemen herkez biliyor kısmet artık bakalım ilerleyen zaman bizlere ne göstericek.. buarada senin değerlerin %100 arttı benimki %55 lerde idi ben daha riskliyim canım senden daha çok korkmalıyım..

[QUOTE="plasticwings, tt: 36501279, member:İnsall]İnsallah öyledir :) yerleşmede tek taraflı ağrı olur mu ?[/QUOTE]

Benimde ayni olmudtu tek tarafimda agri... İki gun sonra kan testini tekrar yaptir oranin %60 artmasi gerekiyor normal bir gebelikte.. Cok agrin varsa doktorun progestan verebilir.ama bol bol dinlen sen benxe yat hicbir is yapma gezinme fazla ilk zamanlarin daha onemli cunku..

evet değerin biraz düşük
ben adetimden 4 gün önce yaptırmıştım değerim 122 ydi. belki seninki geç döllenmedir. yumurtlama tarihini biliyomusun?

oooo bu kopkoyu. ben yaptığımda çok silikti hcg 122 çıkmıştı. seninki daha yüksektir maşallah

evet değerin biraz düşük
ben adetimden 4 gün önce yaptırmıştım değerim 122 ydi. belki seninki geç döllenmedir. yumurtlama tarihini biliyomusun?
Canım 27 günde 1 adet oluyorum ben yumurtlamda 14. gün olması gerek en son 10 temmuzda adet görmüştüm. 24 ünde yumurtlama olmuştur tahminen.. bilmiyorum değerler düşük ama inşallah katlar takdir Allahımın..

slm cnm nasılsın seni merak ettim ne yaptı ? kan verdin mi ? ay ne çok sordum bana sonuçları bildir muhakkak bende bugün kasık ağrısı çok var anlıyamadım. biz yarın akşam yola çıkıyoruz cumartesi sabah istanbuldayız ALLAH ın izni ile özel hastanede yaptırabilirsem kan testini yaptırcam olmadı pazartesi ye kalıcak bende durum ne çok merak ediyoryum son yaptığım idrar testi 2 çizgide eşit koyulukta oldu artık elimde bolca olduğu için her aklıma geldikçe yapıyorum eşim diyorki daha doğmadan albüm yaptın neyse cnm görüşüz yine ALLAH a emanet olun 2 de buda son testim test manyağı oldum

Canım benim durum iyi değil. dış gebelikten şüpheleniliyor. Rabbim çok gördü demekki mutluluğumuzu yada layık görmedi bize ewlad vermeye bilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum. değerlerim çok düşük artıyo. yarın sabahtan kan testi yaptırıcam ve öğlende müdahale edicek. hayırlısı diyelim..
senin adına çok sevindim. koyulaşmış baya. :) inşallah senden güzel haberler alırız inşallahh...

yapma yaaaaaa ne kadar yavaş artıyo ki ama bildiğim kadarıyla dış gebelik te değer bi düşer bi artar hay allah ne desem bilemedimki şimdi ya üzülme öylede düşşünme sakın demek bu senin sınavın hiçte belli olmaz ALLAH' tan ümit kesilmez benimde ne olacağım belli deil kimsenin garantiisi yok o yüzden çok takma canım en azından hamile kalabiliyorsun bu bile çok güzel tekrar kalırsın hemencicik oluveriri inşallah çok dua edicem sana hep aklımdaydın buna inan yine grşz bebeğim ALLAH 'emanet ol

Sağol tatlım kısmet değilmiş ama çok yıkıldık dilerim senden iyi sonuçlar gelir bari bende senin için dua edicem.. 130,72 den 239,99 olmuş 5 günde. dr dedi düştüdemi yükseldi yoksa azar azar yükseliomu onu anlıcaz dedi. korkma dedi bu değerlerle çok kötü bişi olmaz iğne ile düşürtmeye çalışcaz dedi o iğnede kanser tedavilerinde kullanılıomuş internetten okudum Allah korusun bişi olmasın yaaa

yine burdan bi arkadaşımda erken teşhisle dış gebelik geçirdiğini anladı. iğneyle düşürdüler. şuan çok iyi , adette gördü. çalışmalara devam ediyo. korkma Allah yardımcın olsun :)

slm cnm durumun nedir merak ettim seni umarım bi süpriz olur

Amin cnm sağol.. :)
slm canım seni çok merak ediyorum ne durumdasın bende de durumlar kötü tatil dönüşü yolda şiddetli sancım oldu ve azda olsa kanamam oldu ve ben o ağrı ve sancıyla istanbula döndüm gelir gelmez soluğu doktor da aldım alttan ultrasonla baktı iyice inceledi bişi göremedi dış gebelikten şüpheleniyor kan tahlili istedi yaptırdım sonucum 565.21 çıktı doktor eski sonuçlara ve son adete bakarak artışı beğenmedi ya dış gebelik yada sağlıklı olmayan gebelik dedi pazartesiye kadar sancın kanaman olmazsa tekrar gel kanda yine bakıcam dedi ama kanaman ağrın olursa derhal hastaneye geliyorsun dedi erken müdahale ederiz dedi yani olumlu hiç bişi sölemedi kanama kesildi gibi kahverengi şekilde ve ara ara oluyor sancım da yok arada hafif vuruyor tetikte bekliyorum şimdi tek istediğim dış gebelik olmasında düşüğe razıyım başımdn geçtiği için biliyorum yaşadığım sancılar bire bir dış gebelikte yaşadığım sancılardı ALLAH korusun umarım öle olmaz bende de durumlar böle canım kaderimde bunu da yaşamak varmış bakalım daha ne görücem ama acayip moralim bozuk bu sefer çok yıkıldım nedense ALLAH tan gelene razıyım ama yıprandım dahada düşünmem heralde bebek işini askıya alıcam

Canım merhaba anca giriyorum. benim dış gebelik teşhisi konuldu. 2 hafta hastanede yattım. iğne ile eritmeye çalıştılar. ilk iğne etki etmedi. ikincisinde değerlerim düşme yolun girince taburcu ettiler. ama çok zor bi durum umarım dış gebe değilsindir. ben her gün öldüm öldüm dirildim. psikolojikmanda hala çok kötüyüm. senden iyi haberler alcağımı umuyordum çok üzüldüm benimde hem dış gebelik hem normal gebelik varmış sanırım ikizmiş Rabbim beterinden sakınsın.. bende perşembe günü sağlık ocağından kan değerlerimi takip edebilmek için gitmiştim. çok şükür değerlerim düşme eğiliminde. tez vakitte kurtulurum inşallah..umarım seninde dış gebelik değildir. Hayırlısı artık Rabbimden ..

slmlar cnm senin için çok üzüldüm allahtan hayırlısı diyelim bende aynı senin durumundayım şuan hastanedeyim 1 haftadır yatıyorum geçen cumartesi sancıyla geldim muayene ve kan tahlilleri sonucu dış gebelik kesinleşti kan değerlerim son zamanlarda acayip artış gösterdi en son 3907 ile hastaneye yattım doktor önce ameliyat dedi fakat 1.2 gün kan takibi yapıldı kendi düşmeye başlamıştı ama 2 gün sonra 2955 te sabit kalınca iğneye karar verildi iğneyi vuruldum 4 gün sonra yine kan tahlili yapıldı değelerde düşme var fakat istedikleri gibi deil 2607 değerim 2 gündür yoğun kanamam var sanırım şimdi düşüyo tam anlamıyla pazartesi sabah tekrar kan tahlili yapılcak eğe istedikleri gibi düşüş uoksa 2. doz iğne yapılcak ama düşüş iyiyse eve göndercekler allah hepimizin yardımcısı olsun ama gerçekten psikolojim çok bozuldu çok bunaldım allahım bir daha yaşatmasın artık eğerki tekrar hamilelik düşünürsem doktor kontrolünde hamile kalmak istiyorum bir daha aynılarını yaşamak istemiyorum kaldıramam çünkü yaşadığım sancıları stresleri bir ben bir allah biliyor aynı şekilde senin içinde ve yaşıyan herkes içinde geçerli seni senden başkası anlamıyor çünkü hekese aynı şeyi anlatmaktan bıktım sorulan sorulara cvp vermekten bıktım çok yıprandım çokl oğlum okula başladı ben yanında deilim en çokta ona üzülüyorum allahım sen sabır ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…