- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
- Konu Sahibi plasticwings
-
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÇOK ÜZÜLDÜM DIŞ GEBELİK ZOR DİOLAR AMELİYAT DİYE YAZIYO İNTERNETTE. DOĞRUMUDURSLMLAR CNM SENLE DURUMLARIMIZ AYNI SAT TARİHLERİMİZ DE,HATTA KAN TAHLİLİ SONUÇLARIMIZ DA.BENDE 28 GÜNDE BİR REGL OLURUM GAYETTE DÜZENLİDİR BU AY DA 7 AĞUSTOSTA GELMESİ GEREKİYORDU FAKAT GELMEDİ 7 AĞUSTOSATA İDRAR TAHLİLİ YAPTIM ÇOK ZOR GÖRÜLEN 2. ÇİZGİYİ GÖRDÜM VE HER GÜN TEKRARLADIM ( ELİMDE BOLCA OLDUĞU İÇİN GÜNDE 2 KERE YAPIYORDUM ) HER GÜN DAHADA KOYULAŞTIĞINI GÖRDÜM 11 AĞUSTOS GİBİ DOKTORA GİTTİM ULTRASONDA GEBELİK GÖRMEDİĞİNİ SÖLEDİ KAN TAHLİLİ YAPTIRDI SONUCU SALI GÜNÜ ALDIM SABAH 7 DE WC İÇİN UYANDIM 3.4 DAMLA PEÇETEYE KAN GELDİ ÇOK ÜZÜLDÜM MORALİM BOZULDU BEN SONUÇLARI ALDIM 87.33 ÇIKTI BETAHCG DOKTOR BAKTI GEBELİK VAR AMA İYİ GÖZÜKMÜYO DEDİ SABAH 3.4 DAMLA KAN GELDİĞİNİ SÖLEDİM BETAHCG Yİ TEKRARLAMI İSTEDİ VE BEN O GÜN TEKRAR İDRAR TAHLİLİ YAPTIM TESTLERİN SİLİKLEŞTİĞİNİ GÖRDÜM İLK YAPTIĞIM TEST GİBİ ÇOK SİLİKTİ MORALİM BOZULDU BUDA DÜŞÇEK DEDİM .ÇÜNKÜ GEÇEN SENEDE BU ZAMANLAR Bİ KİMYASAL GEBELİĞİM OLMUŞTU 6. HAFTADA AŞIRI SANCI VE YOĞUN KANAMAYLA DÜŞTÜ.İŞİN ENTERESAN TARAFI O GELEN 3.4 DAMLA KANDAN SONRA Bİ DAHA KANAMAM OLMADI DÜN TEKRAR BETAHCG YAPTIRDIM BUGÜN SONUÇ ALDIM SONUCUM 67.91 ÇIKTI YANİ BİRAZ DÜŞMÜŞ DOKTORA DAHA GİTMEDİM YARIN TEKRAR BETAHCG YAPTIRIP ÖLE GİDİCEM ÇÜNKÜ SİLİKLEŞEN İDRAR TESTLERİM DÜN AKŞAMDAN BERİ YİNE KOYULAŞMAYA BAŞLADI VÜCUDUM BANA OYUN MU OYNUYOR ANLIYAMADIM NE AĞRIM VAR NEDE KANAMAM BUGÜN 36. GÜNÜM ADET OLMAYALI ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN SONUÇ NE OLUCAK HİÇ BİR FİKRİM YOK RABBİM HAYIRLI SAĞLIKLI BEBİŞLER NASİP ETSİN BENİM BU 4. GEBELİĞİM ANCA Bİ TANESİ SAĞLIKLI DOĞDU OĞLUM 6 YAŞINDA BİDE DIŞ GEBELİĞİM VAR SİZİ TAKİP EDİCEM BENİM DURUMUMLA AYNI NERDEYSE BİRBİRİMİZİ HABERDAR EDELİM. SIKILMADAN YAZIMI OKUDUĞUN İÇİN ÇOK TŞK EDERİM ALLAHA EMANET OLUN
AMİN CANIMMM ÇOK SAĞOL İNŞALLAHHHcanım inşaallah sağlıklı bir hamileliğe geçiş yaparsın yarın gittiğinde çok mutlu olursun
tşkler ALLAH razı olsun öncelikle kötü düşünme inşallah sağlıklı bir gebeliktir dış gebelik evet zor ama ameliyat en son nokta oluyor kiminki erken farkedilince iğneyle düşürtüyolar kiminin ilaçla düşüyor kiminin de aynı benim gibi ameliyatla.Benim dış gebeliğim ameliyatla alındı gebelik anlaşıldıktan 1 hafta sonra ağrılarım başlamıştı kan tahlilleri gayet güzel ama bi terslik vardı ultrasonda görünmüüyordu derken benim şiddetli bi sancı ve kanamyla acil hastaneye kaldırıldım bir sürü tahliller muayenelerden sonra dış gebelik olduğuna karar verdiler ve ameliyatla aldılar ameliyat eden doktorum ' tüpünü almadık alabilirdik ama kurtardık ve senin dedi tüplerin zaten tıkalıymış 2 de açtık ' dedi ama inanki çok zor günler geçirdim çok kan kaybettim ama şükürler olsun ki 1 sene geçtikten sonra hamile kaldım oğluma ve normal doğum yaptım geçen senede düşükten sonra doktora gittim kontrollere hsg çektirdim ve tahmiin ettiğim gibi tüplerim kapalı çıktı sol tüpü ilaçlı basınçla çıldığını ama sağ tüpün 3 kere ilaç verilmesine rağmen açılmadığını öğrendim ALLAHIN takdiri dedim çıktım şuan tekrar hemileyim ama yine iyi gitmeyen bişeyler var betahcg düştü ama kanamam yok yarın yine betahcg yaptırıcam bakalım ne çıkıcakbu arada 2 gün önce silikleşen idrar testlerim tekrar koyulaştı anlamdım gitti vücudum bana oyun oynuyor.yarın senden güzel haberler bekliyorum sonuç ne olursa olsun üzülme ben alıştım çünkü çok üzülmüştüm ama hayat devam ediyor seni takip edicem tatlım sağlıklı gebelik dilerimCANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÇOK ÜZÜLDÜM DIŞ GEBELİK ZOR DİOLAR AMELİYAT DİYE YAZIYO İNTERNETTE. DOĞRUMUDURDR BANA DIŞ GEBELİK KİMYASAL GEBELİK YADA GEÇ OLUŞUM OLABİLİR DEDİ. BİLMİORUM AMA İNAN ÇOK KÖTÜ HİSEDİYORUM KENDİMİ DÜN ÇİFT ÇİZGİ SİLİK ÇIKINCA NETLEŞMEDEN SÖLEMEYİM DEDİM BUGÜNDE BÖLE Bİ DURUMLA KARŞILAŞTIM. BEN EŞİME ŞİMDİ HEM HAMİLELİK MÜJDESİNİ HEMDE RİSKİNİ NASIL ANLATICAM YAAA DIŞ GEBELİKTEN ÇOK KORKUYORUM HEMDE ÇOKKKK
BUARADA NE GÜZEL Bİ EWLADIN VARMIŞ EN AZINDAN. RABBİM SANA VE EŞİNE BAĞIŞLASIN CANIMBENİM İLK OLCAK OLURSA. BUNDAN EWELDE Bİ KİMYASAL GEBELİK YAŞAMIŞTIM İNŞ. DEĞERLERM YÜKSELİR. ARKADAŞIMA DR U DEĞERLERİNİ YÜKSELTMEK İÇİN İNCİR YE DEMİŞ. AKLINDA BULUNSUN BEN AKŞAM YİCEM BELKİ Bİ FAYDASI OLUR. YARIN SABAH KAN VERMEYE GİTCEM NE OLUR DUA EDİN BANAAA... ALLAH AŞKINA NE OLUR ÇOK KORKUYORUM
tşkler ALLAH razı olsun öncelikle kötü düşünme inşallah sağlıklı bir gebeliktir dış gebelik evet zor ama ameliyat en son nokta oluyor kiminki erken farkedilince iğneyle düşürtüyolar kiminin ilaçla düşüyor kiminin de aynı benim gibi ameliyatla.Benim dış gebeliğim ameliyatla alındı gebelik anlaşıldıktan 1 hafta sonra ağrılarım başlamıştı kan tahlilleri gayet güzel ama bi terslik vardı ultrasonda görünmüüyordu derken benim şiddetli bi sancı ve kanamyla acil hastaneye kaldırıldım bir sürü tahliller muayenelerden sonra dış gebelik olduğuna karar verdiler ve ameliyatla aldılar ameliyat eden doktorum ' tüpünü almadık alabilirdik ama kurtardık ve senin dedi tüplerin zaten tıkalıymış 2 de açtık ' dedi ama inanki çok zor günler geçirdim çok kan kaybettim ama şükürler olsun ki 1 sene geçtikten sonra hamile kaldım oğluma ve normal doğum yaptım geçen senede düşükten sonra doktora gittim kontrollere hsg çektirdim ve tahmiin ettiğim gibi tüplerim kapalı çıktı sol tüpü ilaçlı basınçla çıldığını ama sağ tüpün 3 kere ilaç verilmesine rağmen açılmadığını öğrendim ALLAHIN takdiri dedim çıktım şuan tekrar hemileyim ama yine iyi gitmeyen bişeyler var betahcg düştü ama kanamam yok yarın yine betahcg yaptırıcam bakalım ne çıkıcakbu arada 2 gün önce silikleşen idrar testlerim tekrar koyulaştı anlamdım gitti vücudum bana oyun oynuyor.yarın senden güzel haberler bekliyorum sonuç ne olursa olsun üzülme ben alıştım çünkü çok üzülmüştüm ama hayat devam ediyor seni takip edicem tatlım sağlıklı gebelik dilerim
tşkler ALLAH razı olsun öncelikle kötü düşünme inşallah sağlıklı bir gebeliktir dış gebelik evet zor ama ameliyat en son nokta oluyor kiminki erken farkedilince iğneyle düşürtüyolar kiminin ilaçla düşüyor kiminin de aynı benim gibi ameliyatla.Benim dış gebeliğim ameliyatla alındı gebelik anlaşıldıktan 1 hafta sonra ağrılarım başlamıştı kan tahlilleri gayet güzel ama bi terslik vardı ultrasonda görünmüüyordu derken benim şiddetli bi sancı ve kanamyla acil hastaneye kaldırıldım bir sürü tahliller muayenelerden sonra dış gebelik olduğuna karar verdiler ve ameliyatla aldılar ameliyat eden doktorum ' tüpünü almadık alabilirdik ama kurtardık ve senin dedi tüplerin zaten tıkalıymış 2 de açtık ' dedi ama inanki çok zor günler geçirdim çok kan kaybettim ama şükürler olsun ki 1 sene geçtikten sonra hamile kaldım oğluma ve normal doğum yaptım geçen senede düşükten sonra doktora gittim kontrollere hsg çektirdim ve tahmiin ettiğim gibi tüplerim kapalı çıktı sol tüpü ilaçlı basınçla çıldığını ama sağ tüpün 3 kere ilaç verilmesine rağmen açılmadığını öğrendim ALLAHIN takdiri dedim çıktım şuan tekrar hemileyim ama yine iyi gitmeyen bişeyler var betahcg düştü ama kanamam yok yarın yine betahcg yaptırıcam bakalım ne çıkıcakbu arada 2 gün önce silikleşen idrar testlerim tekrar koyulaştı anlamdım gitti vücudum bana oyun oynuyor.yarın senden güzel haberler bekliyorum sonuç ne olursa olsun üzülme ben alıştım çünkü çok üzülmüştüm ama hayat devam ediyor seni takip edicem tatlım sağlıklı gebelik dilerim
ayyyy inşallah canım duan için kocaman aminnn diyorum bu mübarek cuma günün de inşallah sağlıklı güzel sonuçlar alırız.bende sabah kan verdim benimde 2 de çıkıcak sonuçlar canım ben senden umutluyum dış gebelik gibi görünmüyor benim dış gebeliğim başta herşey normaldi ultrasonda gözükmeyince doktorum bi terslik olduğunu söledi çünkü ben 7. haftadaydım gözükmesi lazımdı dedi önce ağrılarım oldu sonra şiddetlendi o ağrılar tekrar gittim ağrım var dedim düşük yapıcan o zaman dedi kan vermemi istedi kan verdim o zaman lar kan testi 1 hafta sonra sonuç alıyorduk kanı verdiğim akşam lekelenmem başladı dedim tamam düşüyor ertesi gün akşamı çok şiddetli sancı ve yoğun bi kanama yaşadım ama sancı öle böle deil ölüyorum dedim heralde hemen acile gittim orda fazla müdahale edemediler 6 farklı hastane dolaştım ben o sancı ve kanamayla hiç biri beni kabul etmediler riskli durumdaymışım en son bi hastane benim hemen yatışımı yaptı takibimi yaptı dış gebelik olduğu anlaşıldı ameliyat ettiler sol tüpten 2 cm lik bebeği aldılar ama yoğun bi kanama geçirmişim buda hayati bi tehlikeymiş bildiğin sezeryan gibi açık ameliyatla aldılar tüpüm zedelenmeden atlattım dktr her iki tüpün kapalı olduğunu ameliyatta 2 de açtığını söledi tüpler kapalı olduğu için dış gebelik olduğunu anlattı. benim tekrar dış gebelik geçirme ihtimalim olduğu için açıkçası bende korkuyorum çünkü martta çektirdiğim hsg de 2 tüpün kapalı olduğu verilen basınçla sol tüpün açıldığını ama sağ tüpün açılmadığını sölediler. işte canım benim durum böle ALLAH tan gelene razıyım ama bu süreçler insanı çok yıpratıyor hakkımızda hayırlısı ne diyim ben kendimden umudu kestim dış gebelik olmasında düşüğe razıyım benim de ne kanamam var nede sancım bakalım bugünkü sonuç netlik kazanıcak inşallah benim ilk değer 87.33 2. si 67.91 bugün bakalım kaç çıkıcak şunu sölim her sancı ve kanama dış gebelik deil inşallah ta deildir senden güzel haberler bekliyorum cnm buraya yaz emi bende yazıcam görüşürüzCanım birbirimizi takip edelim hep. inşallah sendende iyi haberler alırım. birdaha koyulaşması çok şaşırtıcı geldi banadaha ewel böle bişi hiç duymamıştım hayırlara vesile olur inşallah
bende sabah gittim kan verdim öğlen 3 de sonuçlarım çıkacakçok paniklemiş durumdayım ama elimden dua etmekten başka hiç bişey gelmiyor dün akşam test yaptım silik çıktı gene ama tabi kondurmak istemiorum ya dedim çok su içmiştim filan die avuttum kendimi işin tuhafı kanamam hiç yok. kanamam olsa düşük yapıorum dicem ama kanama olmaması dış gebelikmi acaba die beni çok korkutuyor
canım dış gebelik geçirdiğin için sorucam yanlış anlamassan. o gebeliğinde başlarda herşey normalmiydi yani ağrın sızın varmıdı ? yoksa bir andamı oldu sancı ve kanama ?beni aydınlatırsan sevinirim. inşallah benim için de senin içinde bunlara gerek kalmazda Rabbim mucizesini gösterir ve değerlerimiz bir anda 1500 lere ulaşır keseler görünür normal gebeliğe terfi ederiz inşallahhh
ayyyy inşallah canım duan için kocaman aminnn diyorum bu mübarek cuma günün de inşallah sağlıklı güzel sonuçlar alırız.bende sabah kan verdim benimde 2 de çıkıcak sonuçlar canım ben senden umutluyum dış gebelik gibi görünmüyor benim dış gebeliğim başta herşey normaldi ultrasonda gözükmeyince doktorum bi terslik olduğunu söledi çünkü ben 7. haftadaydım gözükmesi lazımdı dedi önce ağrılarım oldu sonra şiddetlendi o ağrılar tekrar gittim ağrım var dedim düşük yapıcan o zaman dedi kan vermemi istedi kan verdim o zaman lar kan testi 1 hafta sonra sonuç alıyorduk kanı verdiğim akşam lekelenmem başladı dedim tamam düşüyor ertesi gün akşamı çok şiddetli sancı ve yoğun bi kanama yaşadım ama sancı öle böle deil ölüyorum dedim heralde hemen acile gittim orda fazla müdahale edemediler 6 farklı hastane dolaştım ben o sancı ve kanamayla hiç biri beni kabul etmediler riskli durumdaymışım en son bi hastane benim hemen yatışımı yaptı takibimi yaptı dış gebelik olduğu anlaşıldı ameliyat ettiler sol tüpten 2 cm lik bebeği aldılar ama yoğun bi kanama geçirmişim buda hayati bi tehlikeymiş bildiğin sezeryan gibi açık ameliyatla aldılar tüpüm zedelenmeden atlattım dktr her iki tüpün kapalı olduğunu ameliyatta 2 de açtığını söledi tüpler kapalı olduğu için dış gebelik olduğunu anlattı. benim tekrar dış gebelik geçirme ihtimalim olduğu için açıkçası bende korkuyorum çünkü martta çektirdiğim hsg de 2 tüpün kapalı olduğu verilen basınçla sol tüpün açıldığını ama sağ tüpün açılmadığını sölediler. işte canım benim durum böle ALLAH tan gelene razıyım ama bu süreçler insanı çok yıpratıyor hakkımızda hayırlısı ne diyim ben kendimden umudu kestim dış gebelik olmasında düşüğe razıyım benim de ne kanamam var nede sancım bakalım bugünkü sonuç netlik kazanıcak inşallah benim ilk değer 87.33 2. si 67.91 bugün bakalım kaç çıkıcak şunu sölim her sancı ve kanama dış gebelik deil inşallah ta deildir senden güzel haberler bekliyorum cnm buraya yaz emi bende yazıcam görüşürüz
canım bendende haberler iyi. 130,72 olmuş dr artış normal dedi.slm cnm sende durum ne ? bende haberler iyi değerlerim artmış 140.93 olmuş çok şaşırdım dktr da şaşırdı gayet güzel dedi 2 katı artış olmuş ama biraz daha bekliceksin dedi o kadar mutlu oldum ki anlatamam aklıma ilk sen geldin umarım seninde değerlerim iyidir senden de güzel haber bekliyorum . keseyi ve kalp atışlarını duyana kadar rahat etmiycem sanırım
oyyyyyy maşallahcanım bendende haberler iyi. 130,72 olmuş dr artış normal dedi.haftaya çarşamba birdaha kan testi için gidicem. inşallah dahada artar.. sana kaç haftalık olduğuna dair bişi dedimi. benimki demedi o paniklede sormayı unuttum ben aynen bende öle kese ve kalp atışlarına kadar nasıl beklerim bilmiorum. şimdi bizim geç döllenmemi oldu neden böle oldu ?
Malesef bugun ki hcg 14 cikti degerim dustu ama kanamam yok.Haber vermeyi unutma canim
Malesef bugun ki hcg 14 cikti degerim dustu ama kanamam yok.Haber vermeyi unutma canim
Canııımmm Rabbim dualarını kabul etsin inşallah...oyyyyyy maşallahçok sevindim harika yaa ALLAH'ım sana şükürler olsun dedim ben sana dimi ben kendimden ümidi kesmiştim ama şok içindeyim halen ALLAH'ım sonunuda sağlıklı görmeyi nasip et doktordan geldikten sonra şükür namazı kıldım yasin okudum dua ettim herkese sanada rabbim kabul etsin inşallah.Valla bitanem inan bende sormadım kaç haftalık die ama son adet tarihine göre 5 hafta ama aldığım tahlil sonuçlarının yanında hcg değerleri ve kaç haftalık die yazıyordu bizimki 3. hafta die gözüküyor sanırım geç döllenme oldu geç olsun da güç olmasın ya sonuçta değerlerimiz güzel artsında 1500,2000 lerde kese gözüküyor zaten.hayırlısıyla kese ve kalp atışını görim o zaman ilan edicem çevreme hamileyim die eşim ve arkadaşım dışında kimse bilmiyor.Ben yarın tatile gidicem orda yaptırabilirsem haftaya perşembe bende kan tahlili vericem değerlere bakıcam ama yaptıramazsam ve bi aksilik olmazsa döndüğümde pazartesi yaptırırım hayırlısı inşallah öpüyorum cnm ALLAH a emanet olun bebişin ve sen
Canııımmm Rabbim dualarını kabul etsin inşallah...oyyyyyy maşallahçok sevindim harika yaa ALLAH'ım sana şükürler olsun dedim ben sana dimi ben kendimden ümidi kesmiştim ama şok içindeyim halen ALLAH'ım sonunuda sağlıklı görmeyi nasip et doktordan geldikten sonra şükür namazı kıldım yasin okudum dua ettim herkese sanada rabbim kabul etsin inşallah.Valla bitanem inan bende sormadım kaç haftalık die ama son adet tarihine göre 5 hafta ama aldığım tahlil sonuçlarının yanında hcg değerleri ve kaç haftalık die yazıyordu bizimki 3. hafta die gözüküyor sanırım geç döllenme oldu geç olsun da güç olmasın ya sonuçta değerlerimiz güzel artsında 1500,2000 lerde kese gözüküyor zaten.hayırlısıyla kese ve kalp atışını görim o zaman ilan edicem çevreme hamileyim die eşim ve arkadaşım dışında kimse bilmiyor.Ben yarın tatile gidicem orda yaptırabilirsem haftaya perşembe bende kan tahlili vericem değerlere bakıcam ama yaptıramazsam ve bi aksilik olmazsa döndüğümde pazartesi yaptırırım hayırlısı inşallah öpüyorum cnm ALLAH a emanet olun bebişin ve sen
ayyyy inşallah canım duan için kocaman aminnn diyorum bu mübarek cuma günün de inşallah sağlıklı güzel
Canııımmm Rabbim dualarını kabul etsin inşallah...oyyyyyy maşallahçok sevindim harika yaa ALLAH'ım sana şükürler olsun dedim ben sana dimi ben kendimden ümidi kesmiştim ama şok içindeyim halen ALLAH'ım sonunuda sağlıklı görmeyi nasip et doktordan geldikten sonra şükür namazı kıldım yasin okudum dua ettim herkese sanada rabbim kabul etsin inşallah.Valla bitanem inan bende sormadım kaç haftalık die ama son adet tarihine göre 5 hafta ama aldığım tahlil sonuçlarının yanında hcg değerleri ve kaç haftalık die yazıyordu bizimki 3. hafta die gözüküyor sanırım geç döllenme oldu geç olsun da güç olmasın ya sonuçta değerlerimiz güzel artsında 1500,2000 lerde kese gözüküyor zaten.hayırlısıyla kese ve kalp atışını görim o zaman ilan edicem çevreme hamileyim die eşim ve arkadaşım dışında kimse bilmiyor.Ben yarın tatile gidicem orda yaptırabilirsem haftaya perşembe bende kan tahlili vericem değerlere bakıcam ama yaptıramazsam ve bi aksilik olmazsa döndüğümde pazartesi yaptırırım hayırlısı inşallah öpüyorum cnm ALLAH a emanet olun bebişin ve sen benim için de dua ettiğin için çok teşekkürler.. bende dün değerlerimi aldıktan sonra ağlarken Rabbime şükür ederken o ara inşallah dedim netteki o daha yeni tanıdığım arkadaşımdanda iyi haberler alırım inşallah dedim canım.. senin değer maşşallah %100 artmış benimki %55 lerde dr dediki birini öğlen vermişsindir kanı diğerini daha erken vakit vermişsindir ondanda kaynaklanır yani belkide daha geç gelseidin 180 leri görürdük bilemeyiz dedi. şimdilik sitres yok kötü düşünme dedi. ve dış gebeliğe gelince her gebelikte kese görünene kadar dış gebelik riski mevcuttur dedi anlıcağın kese görünüp kalp atışları duyulana kadar ben rahatlayamıcam o kesin.
sana ve bebişine iyi tatiller canımdöndüğünde mutlaka haberleşelim gene. ikimizden de iyi haberler almak dileğiyle siz de Allah a emanet olun..
ayyyy inşallah canım duan için kocaman aminnn diyorum bu mübarek cuma günün de inşallah sağlıklı güzel
Canııımmm Rabbim dualarını kabul etsin inşallah...oyyyyyy maşallahçok sevindim harika yaa ALLAH'ım sana şükürler olsun dedim ben sana dimi ben kendimden ümidi kesmiştim ama şok içindeyim halen ALLAH'ım sonunuda sağlıklı görmeyi nasip et doktordan geldikten sonra şükür namazı kıldım yasin okudum dua ettim herkese sanada rabbim kabul etsin inşallah.Valla bitanem inan bende sormadım kaç haftalık die ama son adet tarihine göre 5 hafta ama aldığım tahlil sonuçlarının yanında hcg değerleri ve kaç haftalık die yazıyordu bizimki 3. hafta die gözüküyor sanırım geç döllenme oldu geç olsun da güç olmasın ya sonuçta değerlerimiz güzel artsında 1500,2000 lerde kese gözüküyor zaten.hayırlısıyla kese ve kalp atışını görim o zaman ilan edicem çevreme hamileyim die eşim ve arkadaşım dışında kimse bilmiyor.Ben yarın tatile gidicem orda yaptırabilirsem haftaya perşembe bende kan tahlili vericem değerlere bakıcam ama yaptıramazsam ve bi aksilik olmazsa döndüğümde pazartesi yaptırırım hayırlısı inşallah öpüyorum cnm ALLAH a emanet olun bebişin ve sen benim için de dua ettiğin için çok teşekkürler.. bende dün değerlerimi aldıktan sonra ağlarken Rabbime şükür ederken o ara inşallah dedim netteki o daha yeni tanıdığım arkadaşımdanda iyi haberler alırım inşallah dedim canım.. senin değer maşşallah %100 artmış benimki %55 lerde dr dediki birini öğlen vermişsindir kanı diğerini daha erken vakit vermişsindir ondanda kaynaklanır yani belkide daha geç gelseidin 180 leri görürdük bilemeyiz dedi. şimdilik sitres yok kötü düşünme dedi. ve dış gebeliğe gelince her gebelikte kese görünene kadar dış gebelik riski mevcuttur dedi anlıcağın kese görünüp kalp atışları duyulana kadar ben rahatlayamıcam o kesin.
sana ve bebişine iyi tatiller canımdöndüğünde mutlaka haberleşelim gene. ikimizden de iyi haberler almak dileğiyle siz de Allah a emanet olun..
oyyyyyy maşallahçok sevindim harika yaa ALLAH'ım sana şükürler olsun dedim ben sana dimi ben kendimden ümidi kesmiştim ama şok içindeyim halen ALLAH'ım sonunuda sağlıklı görmeyi nasip et doktordan geldikten sonra şükür namazı kıldım yasin okudum dua ettim herkese sanada rabbim kabul etsin inşallah.Valla bitanem inan bende sormadım kaç haftalık die ama son adet tarihine göre 5 hafta ama aldığım tahlil sonuçlarının yanında hcg değerleri ve kaç haftalık die yazıyordu bizimki 3. hafta die gözüküyor sanırım geç döllenme oldu geç olsun da güç olmasın ya sonuçta değerlerimiz güzel artsında 1500,2000 lerde kese gözüküyor zaten.hayırlısıyla kese ve kalp atışını görim o zaman ilan edicem çevreme hamileyim die eşim ve arkadaşım dışında kimse bilmiyor.Ben yarın tatile gidicem orda yaptırabilirsem haftaya perşembe bende kan tahlili vericem değerlere bakıcam ama yaptıramazsam ve bi aksilik olmazsa döndüğümde pazartesi yaptırırım hayırlısı inşallah öpüyorum cnm ALLAH a emanet olun bebişin ve sen
oyyyyyy maşallahçok sevindim harika yaa ALLAH'ım sana şükürler olsun dedim ben sana dimi ben kendimden ümidi kesmiştim ama şok içindeyim halen ALLAH'ım sonunuda sağlıklı görmeyi nasip et doktordan geldikten sonra şükür namazı kıldım yasin okudum dua ettim herkese sanada rabbim kabul etsin inşallah.Valla bitanem inan bende sormadım kaç haftalık die ama son adet tarihine göre 5 hafta ama aldığım tahlil sonuçlarının yanında hcg değerleri ve kaç haftalık die yazıyordu bizimki 3. hafta die gözüküyor sanırım geç döllenme oldu geç olsun da güç olmasın ya sonuçta değerlerimiz güzel artsında 1500,2000 lerde kese gözüküyor zaten.hayırlısıyla kese ve kalp atışını görim o zaman ilan edicem çevreme hamileyim die eşim ve arkadaşım dışında kimse bilmiyor.Ben yarın tatile gidicem orda yaptırabilirsem haftaya perşembe bende kan tahlili vericem değerlere bakıcam ama yaptıramazsam ve bi aksilik olmazsa döndüğümde pazartesi yaptırırım hayırlısı inşallah öpüyorum cnm ALLAH a emanet olun bebişin ve sen
Haber vermeyi unutma canim
Onceki msj gıtmedı sanmıstımSelam hcg 28 gorunce sevınmıstım o kadar ama 2 gun sonra 14 e düştü dr kimyasal gebelik dedi ama hala kanamam olmadı
Canııımmm Rabbim dualarını kabul etsin inşallah...benim için de dua ettiğin için çok teşekkürler.. bende dün değerlerimi aldıktan sonra ağlarken Rabbime şükür ederken o ara inşallah dedim netteki o daha yeni tanıdığım arkadaşımdanda iyi haberler alırım inşallah dedim canım.. senin değer maşşallah %100 artmış benimki %55 lerde dr dediki birini öğlen vermişsindir kanı diğerini daha erken vakit vermişsindir ondanda kaynaklanır yani belkide daha geç gelseidin 180 leri görürdük bilemeyiz dedi. şimdilik sitres yok kötü düşünme dedi. ve dış gebeliğe gelince her gebelikte kese görünene kadar dış gebelik riski mevcuttur dedi anlıcağın kese görünüp kalp atışları duyulana kadar ben rahatlayamıcam o kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?