Çok ağrım var Dış gebelikten korkuyorum

plasticwings

Aphel/die schwarze schlan
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
214
8
318
İstanbul
Merhaba, reglim 3 gün gecikti ,(ilk defa klomen kullanmıştım)test negatif çıktı.
1 hafta önceden adet olacakmışım gibi sancım hep vardı.
Şimdi de tansiyonum düşük ayaga kalktıgımda gozlerım kararıyor.
Sol tarafımda da feci bir ağrım var, egilerek yürüyorum.
aynadan baktıgımda o bölgede damarlarım gözüküyor.
Daha önce mol gebelik geçirmiştim.
Dış gebeliğin belirtisi olabilir mi.?

canım ben 1buçuk yıl önce dış gebelik geçirdim.benim sağ tarafım da şiddetli ağrı ve aşırı derecede kanamam vardı.hemen doktora gittiğimde yapılan testler sonucunda dış gebelik dediler.test negatifse hamile değilsindir.ama cok şüphen varsa hemen doktora gitmelisin.

Benim kanamam yok sadece sol tarafın ağrısı katlanılcak gibş degil ayaga kalktgmda.. belki çözülemiyorum. . tesekkurler

cnm dışgebelikte testte mutlaka çıkardı kendini korkutma bence ayrıca herşey normal seyreder sadece değerlerin azar az
Benim kanamam yok sadece sol tarafın ağrısı katlanılcak gibş degil ayaga kalktgmda.. belki çözülemiyorum. . tesekkurler
cnm testte çıkmaması imkansızdır dış gebeliğin normal gebelik gibi çıkar sonra değerlerin azar azar yükselir kasık ağrında çok olur ama hamileysen bunları tabiki ihmal etme değilsen öncesinde böle bişey olmaz.....

Bugün hastaneye gittim ağrı için kan testi pozitif çıktı hcg 28
Ama aynı ağrı tekrarlarsa dayanılmayacak şekilde gel dediler.
Bugun ki sol tarafımda ki agrı cok dusunduruyor beni neden oldu yine olur mu ?

Kan testi yaptırdım hcg 28 çıktı dış gebelik için düşük mü bu değer? Sol tarafta ki ağrı tekrarlarsa gel dediler:/.

kızlar merhaba .. bende en son 10 temmuzda adet oldum. 27 günde 1 adet olurum yani ayın 5 inde olmam gerekiyodu 9 gün gecikti. kan testi yaptırdım. 84,78 çıktı değerim. Dr dedi gebelik var ancak değerin çok iyi değil, düşükdedi. kimyasal bi gebelik de olabilir dedi. yada dış gebelik olabilir dedi. yada bunların hiç biri olmayıp sağlıklı bi gebeliktir ancak geç oluşmuştur dedi. (ki inşallah öyledir) Yarın gidip tekrar kan değerlerime bakılacak. Rabbim hayırlısını versin.. çok korkuyorum. dua edin kızlar ne olur. hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza..

kızlar merhaba .. bende en son 10 temmuzda adet oldum. 27 günde 1 adet olurum yani ayın 5 inde olmam gerekiyodu 9 gün gecikti. kan testi yaptırdım. 84,78 çıktı değerim. Dr dedi gebelik var ancak değerin çok iyi değil, düşükdedi. kimyasal bi gebelik de olabilir dedi. yada dış gebelik olabilir dedi. yada bunların hiç biri olmayıp sağlıklı bi gebeliktir ancak geç oluşmuştur dedi. (ki inşallah öyledir) Yarın gidip tekrar kan değerlerime bakılacak. Rabbim hayırlısını versin.. çok korkuyorum. dua edin kızlar ne olur. hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza..

Bugün hastaneye gittim ağrı için kan testi pozitif çıktı hcg 28
Ama aynı ağrı tekrarlarsa dayanılmayacak şekilde gel dediler.
Bugun ki sol tarafımda ki agrı cok dusunduruyor beni neden oldu yine olur mu ?
Canim bence kan testini cuma günü tekrarla eğer değerin 2kati artiyorsa bi sorun yoktur. Ama az az artiyorsa dış gebeliktir. Rabbim hamileliğin i sağlıklı sıhhatli sürdürmeyi nasip eder inş. Sağlıklı bi bebisin olur

Evet gidecem kan vermeye inşallah sağlıklı devam eder teşekkürler canım:)

Insallah canim niye olmasin yaa biz kadinlar nie hep en kotisunu dusunuruz agrisa acaba yanlis mi yerlesiyor agirmasa dusecek mi acaba (allah korusun)sakin olun relax relax doktora gitmediniz mi

Doğru diyorsun valla :) artık ağrım yok adet sancısı gibi arada gidip geliyo bi ağrı. Beklemedeyim..... Dr 2 günde 1 kan ver dedi hcg takibi için ...

canım inşaallah sağlıklı bir hamileliğe geçiş yaparsın yarın gittiğinde çok mutlu olursun

SLMLAR CNM SENLE DURUMLARIMIZ AYNI SAT TARİHLERİMİZ DE,HATTA KAN TAHLİLİ SONUÇLARIMIZ DA.BENDE 28 GÜNDE BİR REGL OLURUM GAYETTE DÜZENLİDİR BU AY DA 7 AĞUSTOSTA GELMESİ GEREKİYORDU FAKAT GELMEDİ 7 AĞUSTOSATA İDRAR TAHLİLİ YAPTIM ÇOK ZOR GÖRÜLEN 2. ÇİZGİYİ GÖRDÜM VE HER GÜN TEKRARLADIM ( ELİMDE BOLCA OLDUĞU İÇİN GÜNDE 2 KERE YAPIYORDUM ) HER GÜN DAHADA KOYULAŞTIĞINI GÖRDÜM 11 AĞUSTOS GİBİ DOKTORA GİTTİM ULTRASONDA GEBELİK GÖRMEDİĞİNİ SÖLEDİ KAN TAHLİLİ YAPTIRDI SONUCU SALI GÜNÜ ALDIM SABAH 7 DE WC İÇİN UYANDIM 3.4 DAMLA PEÇETEYE KAN GELDİ ÇOK ÜZÜLDÜM MORALİM BOZULDU BEN SONUÇLARI ALDIM 87.33 ÇIKTI BETAHCG DOKTOR BAKTI GEBELİK VAR AMA İYİ GÖZÜKMÜYO DEDİ SABAH 3.4 DAMLA KAN GELDİĞİNİ SÖLEDİM BETAHCG Yİ TEKRARLAMI İSTEDİ VE BEN O GÜN TEKRAR İDRAR TAHLİLİ YAPTIM TESTLERİN SİLİKLEŞTİĞİNİ GÖRDÜM İLK YAPTIĞIM TEST GİBİ ÇOK SİLİKTİ MORALİM BOZULDU BUDA DÜŞÇEK DEDİM .ÇÜNKÜ GEÇEN SENEDE BU ZAMANLAR Bİ KİMYASAL GEBELİĞİM OLMUŞTU 6. HAFTADA AŞIRI SANCI VE YOĞUN KANAMAYLA DÜŞTÜ.İŞİN ENTERESAN TARAFI O GELEN 3.4 DAMLA KANDAN SONRA Bİ DAHA KANAMAM OLMADI DÜN TEKRAR BETAHCG YAPTIRDIM BUGÜN SONUÇ ALDIM SONUCUM 67.91 ÇIKTI YANİ BİRAZ DÜŞMÜŞ DOKTORA DAHA GİTMEDİM YARIN TEKRAR BETAHCG YAPTIRIP ÖLE GİDİCEM ÇÜNKÜ SİLİKLEŞEN İDRAR TESTLERİM DÜN AKŞAMDAN BERİ YİNE KOYULAŞMAYA BAŞLADI VÜCUDUM BANA OYUN MU OYNUYOR ANLIYAMADIM NE AĞRIM VAR NEDE KANAMAM BUGÜN 36. GÜNÜM ADET OLMAYALI ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN SONUÇ NE OLUCAK HİÇ BİR FİKRİM YOK RABBİM HAYIRLI SAĞLIKLI BEBİŞLER NASİP ETSİN BENİM BU 4. GEBELİĞİM ANCA Bİ TANESİ SAĞLIKLI DOĞDU OĞLUM 6 YAŞINDA BİDE DIŞ GEBELİĞİM VAR SİZİ TAKİP EDİCEM BENİM DURUMUMLA AYNI NERDEYSE BİRBİRİMİZİ HABERDAR EDELİM. SIKILMADAN YAZIMI OKUDUĞUN İÇİN ÇOK TŞK EDERİM ALLAHA EMANET OLUN

SLMLAR CNM SENLE DURUMLARIMIZ AYNI SAT TARİHLERİMİZ DE,HATTA KAN TAHLİLİ SONUÇLARIMIZ DA.BENDE 28 GÜNDE BİR REGL OLURUM GAYETTE DÜZENLİDİR BU AY DA 7 AĞUSTOSTA GELMESİ GEREKİYORDU FAKAT GELMEDİ 7 AĞUSTOSATA İDRAR TAHLİLİ YAPTIM ÇOK ZOR GÖRÜLEN 2. ÇİZGİYİ GÖRDÜM VE HER GÜN TEKRARLADIM ( ELİMDE BOLCA OLDUĞU İÇİN GÜNDE 2 KERE YAPIYORDUM ) HER GÜN DAHADA KOYULAŞTIĞINI GÖRDÜM 11 AĞUSTOS GİBİ DOKTORA GİTTİM ULTRASONDA GEBELİK GÖRMEDİĞİNİ SÖLEDİ KAN TAHLİLİ YAPTIRDI SONUCU SALI GÜNÜ ALDIM SABAH 7 DE WC İÇİN UYANDIM 3.4 DAMLA PEÇETEYE KAN GELDİ ÇOK ÜZÜLDÜM MORALİM BOZULDU BEN SONUÇLARI ALDIM 87.33 ÇIKTI BETAHCG DOKTOR BAKTI GEBELİK VAR AMA İYİ GÖZÜKMÜYO DEDİ SABAH 3.4 DAMLA KAN GELDİĞİNİ SÖLEDİM BETAHCG Yİ TEKRARLAMI İSTEDİ VE BEN O GÜN TEKRAR İDRAR TAHLİLİ YAPTIM TESTLERİN SİLİKLEŞTİĞİNİ GÖRDÜM İLK YAPTIĞIM TEST GİBİ ÇOK SİLİKTİ MORALİM BOZULDU BUDA DÜŞÇEK DEDİM .ÇÜNKÜ GEÇEN SENEDE BU ZAMANLAR Bİ KİMYASAL GEBELİĞİM OLMUŞTU 6. HAFTADA AŞIRI SANCI VE YOĞUN KANAMAYLA DÜŞTÜ.İŞİN ENTERESAN TARAFI O GELEN 3.4 DAMLA KANDAN SONRA Bİ DAHA KANAMAM OLMADI DÜN TEKRAR BETAHCG YAPTIRDIM BUGÜN SONUÇ ALDIM SONUCUM 67.91 ÇIKTI YANİ BİRAZ DÜŞMÜŞ DOKTORA DAHA GİTMEDİM YARIN TEKRAR BETAHCG YAPTIRIP ÖLE GİDİCEM ÇÜNKÜ SİLİKLEŞEN İDRAR TESTLERİM DÜN AKŞAMDAN BERİ YİNE KOYULAŞMAYA BAŞLADI VÜCUDUM BANA OYUN MU OYNUYOR ANLIYAMADIM NE AĞRIM VAR NEDE KANAMAM BUGÜN 36. GÜNÜM ADET OLMAYALI ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN SONUÇ NE OLUCAK HİÇ BİR FİKRİM YOK RABBİM HAYIRLI SAĞLIKLI BEBİŞLER NASİP ETSİN BENİM BU 4. GEBELİĞİM ANCA Bİ TANESİ SAĞLIKLI DOĞDU OĞLUM 6 YAŞINDA BİDE DIŞ GEBELİĞİM VAR SİZİ TAKİP EDİCEM BENİM DURUMUMLA AYNI NERDEYSE BİRBİRİMİZİ HABERDAR EDELİM. SIKILMADAN YAZIMI OKUDUĞUN İÇİN ÇOK TŞK EDERİM ALLAHA EMANET OLUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…