Cok afedersiniz özel bir soru

Hangi pozisyonda olursanız olun, sperm gideceği yere gidiyor. Ekstra yapacağınız bir hareket yok bence

hiçbir etkisi yok. zaten dölleme yeteneği olan sperm çok kısa sürede rahme ulaşıyor. benim hangi pozisyonda hamile kaldığımı bilseniz hiç endise etmezdiniz 😂😂 kaldı ki doktorlar da pozisyonun çok önemli olmadığını söylüyor

hiçbir etkisi yok. zaten dölleme yeteneği olan sperm çok kısa sürede rahme ulaşıyor. benim hangi pozisyonda hamile kaldığımı bilseniz hiç endise etmezdiniz 😂😂 kaldı ki doktorlar da pozisyonun çok önemli olmadığını söylüyor
Insternette bele yastık koyun diyor katılıyorum size bende ilk gebeligimde supriz oldu ama suan planlı olduğu ocin daha ilk Ayım 15 gündür korunmasi ilişkiye başladık acaba dedim önemli mk

Insternette bele yastık koyun diyor katılıyorum size bende ilk gebeligimde supriz oldu ama suan planlı olduğu ocin daha ilk Ayım 15 gündür korunmasi ilişkiye başladık acaba dedim önemli mk
bana doktorum da önemsiz dedi. internette takip ettiğim doktorlar da hep önemsiz dedi. ben de aylarca dikkat ettim buna. belime yastık koydum, 15-20 dk ayaklarımı dik tuttum vs ama olmadı.

benim üstte olduğum pozisyonda ilişki oldu ve hamile kaldım 😂 bence içiniz rahat edecekse tabii ki öyle yapın, bir zararı yok sonucta. ama illa öyle olacak diye de strese girmeyin bence

X