• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok aciyo mu?

Ben kuaforde agda yaptirmak istiyorum ilk kez yaptircam ama korkuyorum bide utaniyorum cok aciyo mu memnun musunuz nasil cesaret edip gidicem bisey soyleyin lutfen. Simdiden tesekkurler

evde yapmaya kalkışırsan daha çok canın yanar kuaförde hemen bitiyor. ilk kez yaptıracağını daha nazik olmaları gerektiğini söylersin. utanma kısmına gelince günde kaç kişinin vaginasını gördüklerini tahmin bile edemezsin sonuçta bir erkeğe açmıyorsun sen sonuca odaklan gördüğü ilk vagina seninki olmayacak sen çıktıktan 2 dk sonra unutmuş olacaktır :)

lazer var,jilet var,tüy dökücüler var
bir kız olarak sorduğun soru çok gereksiz
hiçmi bilmiyorsun yani
Ben hep jilet kullaniyorum ama hemen geliyo yani agdadan korkuyorum baska temiz yapacak bisey varmi onu ogrenmek istedim

Yoksa döşüne ağda yaptırmaya karar verip bir de bayanlara sorayım lo dayanabilir miyim acıya diyen bir erkek mi görüyorum? :KK53: Olur mu olur KK burası neler gördü neler!:KK51: Huylandım ben hadi bilmiyorsun başka yöntem diyelim çevrende hiç bayan da mı yok güzel kardeşim derler bu konuya hayır madem yöntem biliyosun ne diye BAŞKA? diyosun.. :KK53:

Ağdaya git bacım/abim ağda en iyisi. Lazer de olur tabi.

evde yapmaya kalkışırsan daha çok canın yanar kuaförde hemen bitiyor. ilk kez yaptıracağını daha nazik olmaları gerektiğini söylersin. utanma kısmına gelince günde kaç kişinin vaginasını gördüklerini tahmin bile edemezsin sonuçta bir erkeğe açmıyorsun sen sonuca odaklan gördüğü ilk vagina seninki olmayacak sen çıktıktan 2 dk sonra unutmuş olacaktır :)
Tesekkur ederim canim

Yoksa döşüne ağda yaptırmaya karar verip bir de bayanlara sorayım lo dayanabilir miyim acıya diyen bir erkek mi görüyorum? :KK53: Olur mu olur KK burası neler gördü neler!:KK51: Huylandım ben hadi bilmiyorsun başka Yöntem diyelim çevrende hiç bayan da mı yok güzel kardeşim derler bu konuya:KK53:
döşü gıllı bir erkek bu galiba:KK53:

Yoksa döşüne ağda yaptırmaya karar verip bir de bayanlara sorayım lo dayanabilir miyim acıya diyen bir erkek mi görüyorum? :KK53: Olur mu olur KK burası neler gördü neler!:KK51: Huylandım ben hadi
bilmiyorsun başka Yöntem diyelim
çevrende hiç bayan da mı yok güzel kardeşim derler bu konuya hayır madem yöntem biliyosun ne diye BAŞKA? diyosun.. :KK53:
Canim cevremdeki arkadaslarimda kuaforde yaptirmamis utaniyolar

Yoksa döşüne ağda yaptırmaya karar verip bir de bayanlara sorayım lo dayanabilir miyim acıya diyen bir erkek mi görüyorum? :KK53: Olur mu olur KK burası neler gördü neler!:KK51: Huylandım ben hadi
bilmiyorsun başka yöntem diyelim
çevrende hiç bayan da mı yok güzel kardeşim derler bu konuya hayır madem yöntem biliyosun ne diye BAŞKA? diyosun.. :KK53:

Hep jilet kullandigim icin bilmiyo olabilirim

Al al bitmiyor ki kıllar...lazer en iysi..
Jilet iyi ama kalınlaştırır.tüy d.krem iğrenc kokar..ve kimyasal..
Ağda gayet iyi

Ulen bütün yorumları okudum bir tek ben yanlış anlamışım iyi mi :KK45: Gece gece insan öyle bir şey bekliyor :KK45:
Çim biçme makinesi kullanıyorum ben.İpek gibi oluyor.

Back