- 15 Şubat 2011
- 368
- 26
- 118
Kendi haline birakiyorum, saldim çayira mevlam kayira tovbe tovbeAgda yaptirmayanlar ne yapiyo peki neyle aliyosunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi haline birakiyorum, saldim çayira mevlam kayira tovbe tovbeAgda yaptirmayanlar ne yapiyo peki neyle aliyosunuz
En temizi agdadir bunu herkes bilirAgda gibi tertemiz yapan baska bisey varmi onu ogrenmeye calisiyorum
Ben kuaforde agda yaptirmak istiyorum ilk kez yaptircam ama korkuyorum bide utaniyorum cok aciyo mu memnun musunuz nasil cesaret edip gidicem bisey soyleyin lutfen. Simdiden tesekkurler
var var olmazmıAgda gibi tertemiz yapan baska bisey varmi onu ogrenmeye calisiyorum
Ben hep jilet kullaniyorum ama hemen geliyo yani agdadan korkuyorum baska temiz yapacak bisey varmi onu ogrenmek istedimlazer var,jilet var,tüy dökücüler var
bir kız olarak sorduğun soru çok gereksiz
hiçmi bilmiyorsun yani
Tesekkur ederim canimevde yapmaya kalkışırsan daha çok canın yanar kuaförde hemen bitiyor. ilk kez yaptıracağını daha nazik olmaları gerektiğini söylersin. utanma kısmına gelince günde kaç kişinin vaginasını gördüklerini tahmin bile edemezsin sonuçta bir erkeğe açmıyorsun sen sonuca odaklan gördüğü ilk vagina seninki olmayacak sen çıktıktan 2 dk sonra unutmuş olacaktır :)
döşü gıllı bir erkek bu galibaYoksa döşüne ağda yaptırmaya karar verip bir de bayanlara sorayım lo dayanabilir miyim acıya diyen bir erkek mi görüyorum? Olur mu olur KK burası neler gördü neler! Huylandım ben hadi bilmiyorsun başka Yöntem diyelim çevrende hiç bayan da mı yok güzel kardeşim derler bu konuya
Yoksa döşüne ağda yaptırmaya karar verip bir de bayanlara sorayım lo dayanabilir miyim acıya diyen bir erkek mi görüyorum? Olur mu olur KK burası neler gördü neler! Huylandım ben hadi
bilmiyorsun başka Yöntem diyelim
çevrende hiç bayan da mı yok güzel kardeşim derler bu konuya hayır madem yöntem biliyosun ne diye BAŞKA? diyosun..
Canim cevremdeki arkadaslarimda kuaforde yaptirmamis utaniyolar
Ağdaya git bacım/abim ağda en iyisi. Lazer de olur tabi.
En sağlıklısı jilet zaten. En azından jinekologlar öyle diyor.Ben hep jilet kullaniyorum ama hemen geliyo yani agdadan korkuyorum baska temiz yapacak bisey varmi onu ogrenmek istedim
Yoksa döşüne ağda yaptırmaya karar verip bir de bayanlara sorayım lo dayanabilir miyim acıya diyen bir erkek mi görüyorum? Olur mu olur KK burası neler gördü neler! Huylandım ben hadi
bilmiyorsun başka yöntem diyelim
çevrende hiç bayan da mı yok güzel kardeşim derler bu konuya hayır madem yöntem biliyosun ne diye BAŞKA? diyosun..
Ağdaya git bacım/abim ağda en iyisi. Lazer de olur tabi.
Agda gibi tertemiz yapan baska bisey varmi onu ogrenmeye calisiyorum