Çok acır mı?

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
Canım sıkılıyor kendimle uğraşıyorum napayım ev dersane, dersane ev bende insanım

şincik resim üzerinden açıklama yapacak olur isek;

önce 4 tane deldirmiştim 3 ü sonradan olmak üzere.

ama bi gün baktım kendime kötü görüntü sevmedim bide kırmızıyla işaretlediğim kötü görünodu kulağım bi garip olmuştu çıkardım 2 tane simdi sadece.

az önce aklıma düştü kıkırdağımı deldirmek istiyorum aslında tam kıkırdak mı bilmiyorum resimdeki yere.
yarın bulursam sprey alıcam acıyı en aza indirmek gerek
alt alta iki tane fekat, nette çok psikopatça şeyler okudum :18:

aylarca ağrıması gece uyutmaması vs. vs..

2 3 ve 4 ten biliyorum agrısını normal yani gece üsytüne yatamama falan. Ama kıkırdak da uzun vadede acır mı ?
bi iki ayda iyileşiyormuş sorun değil iyileşsinde hevesimi alayım beğenmezsem olmazsa çıkartırım zaten

Son düzenleme:
aslında tam olarak anlamadım nereyi deldirmek istediğini ama kıkırdak sanırım bu konuda baya tecrübeli olarak cevap vereyim dedim:)
kıkırdak baya geç iyileşiyor yani canımın istediği zaman çıkarayım canımın istediği zaman takayım diyorsan en az 1 sene geçmesi lazım
ben iki defa deldirdim birincisinde lisede takmak yasak olduğu için tak çıkar derken şişti sonra da kapandı ama diğerinde hiç çıkmadım sadece arada çevirdim derken iyileşti tamamen yani uzun lafın kısası o deldirirken takılan küpeyi uzunca bir süre çıkarmayacaksın.

o sorun değil de çok ağrı yapıyor mu?
resimde halka küpenin oldugu yer istiyorum
alt alta iki tane cok acır mı
önce bi tane mi deldirsem

Benim kikirdagimda kupe var. Deldireli 12 sene falan da olmustur. Ama hala daha ozellikle kis aylarinda nadiren de olsa sizlar gece uyandirip diger tarafima döndürdügu olur. Ilk deldirince 1 hafta sacin degse aciyo. Sonra o asiri aci geciyor. Madem heves etmissin deldir.

hayır acımaz ama acı eşiğin düşükse bilemem üstüne yatmazsın bir süre sürekli çevirirsin sonrasında iyileşir aşağıdakiler zaten kıkırdak biraz daha zaman alır

Evet cok agriyor yaptirmistim sekiz ay iyilesmedi kanadi kanadi en ufak kazak giyip cikarisken bile kanadi.. en sonunda dayanamadım cikarttim attim.. yine hevesliyim istiom ama acisi aklima gelio .. bide bisey duydum dengesiLestiriyo dediler kikirdak bolgesinde onemli biseyler varmis galiba..

hayır acımaz ama acı eşiğin düşükse bilemem üstüne yatmazsın bir süre sürekli çevirirsin sonrasında iyileşir aşağıdakiler zaten kıkırdak biraz daha zaman alır
anladım pekala ikisini bir deldirsem cok acır mı? en azından beraber iyileşirlerdi

bide saçın sürtünüp değmesi var fena yapıyo banyoda falan hımmm

benim kulaklarimda ayni durumda. 5 tane delik actirdm bir kulakta.
girgirdakta fazla acimio

masallah ya peki bişey sıkıp sürmeden deldirsem cok acır mı :18:

cesaret yerlerde sağol :18: ama işin doğrusu işte bazısına böyle oluyomus ya bende o bazısındansam :18:

çookk acıyor cnm,ben deldirmiştim sana yemin ederim o günü hayatımda unutmam unutamam!!arkadaşımın gazına geldim tamda sınav zamanı yani tam 3 ay kulağım zonkladı,üstüne yatamadım,yıkınırken küper takılırdı saçıma çok pis bi acı ha geçiyor tabiki ama o acıya katlanmak çok fenaydı

tamda okuduklarımın üstüne bu da geldi tam oldu
ya martta sınavım var 3 saat falan cıkarmam gerekicek agrıtır mı mesela sınavdayken falan?

tamda okuduklarımın üstüne bu da geldi tam oldu
ya martta sınavım var 3 saat falan cıkarmam gerekicek agrıtır mı mesela sınavdayken falan?

çıkartınca ağrımıyor ama geri takması benim için çin işkencesi oluyordu :) yinede tavsiyem eğer deldirceksen sınavdan sonra yap :)

aşağıdakiler beraber iyileşir bişey olmaz bence ama kıkırdak riskli işte :) çok istiyorsan deldir bence bi sorun olursa hemen çıkarırsın geçiyor zaten

neyse yarın bi konusayım adamla ona göre artık bide o anki cesaretime göre

valla cnm sen bilirsin :)
deldirerken resmen beynine kan çıkıyor :) benim sağ kulağımdı bildiğin domates gibi oldu
bi de arkadaşın dediği doğru,kıkırdakta bazı noktalar insanın dengesini koruyor ona göre dikkat et

evet ben iyicene arastırayım

Benim kulaklarim da toplam on delik var. Kikirdagimi da deldirdim ama hic bir sekilde agri hissetmedim. Kisiden kisiye degisir tabi. ayrica kendin delme hijyen cok önemli iltihap kaparsa cok fazla ugrastirir agri yapar isini bilden temiz bir yerde yaptirmani öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…