Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu olay şuan bir arkadaşımın başına geldi. doktorda anlamamış. ataköy hastanesindeki dalga bey bakmış. oda bişey anlamamış ! 1 hafta sonra tekrar gel ozaman bakarız demiş. trajikomik yani. kadın doğum uzmanı doktor bile anlamamış bu durumu. belki aranızda böyle bir şay yaşayan vardır diye sorayım dedim. cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar
canm bu zamanda bile söz knusu gebelik oldumu doktorları bile asan cok şey var hamile olupta dr.un anlayamadıgı yada olmayıpta hamilesin dediği çok örnekler var ins snde hayırlısıyla hamilesindr stres yapma..
Aynı şeyi bende yaşadım tahmini 4 haftalık kese dendi. Kan testi negatif çıkınca doktor kıvırdı yok hamile değilsin dedi. Şuan kesenin resmi bende hafta sonu başka bir doktora gideceğim. Konu çok önceden konuşulmuş. O bayanın durum ne oldu bilgi verebilir misiniz? Sinir sistemim mahfolmuş durumda