Gebeliğe Hazırlık Çok acilllll kızlar Yumurtlama dönemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

denizirmakss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
535
715
53
29
Kızlar lütfen cevap verin lütfennn
Benim adetlerim çok düzensiz zor adet oluyorum 3 ,4 ayda bir yanı
Ve hamile kalmak istiyorum bugün de adetimin 3. Günü 12 Ocak’ta adetim başladı. Benim yumurtlama dönemim ne zaman ne zaman san itibaren iliskiye girmeliyim lütfen beni aydınlatın adet olmuşken bu ayı değerlendirmek istiyorum lütfen yazın

Bu durumda yumurtlama zamaninizi sizde bizde kestiremeyiz bence. Doktora gitmissindir illaki fakat gitmediysen öncelikle düzensiz adet icin gitmelisin pko olabilir genelde onlarda bu tur duzensizlikler oluyor

Doktorla yumurta takibi yapabilir ya da Ovulasyon testi ile yumurta takibi yapabilirsiniz. Ben de bu ay Ovulasyon testiyle takip ediyorum. Çatladığı günü belirleyip değerlendireceğim. İnstagram da birgebeningunlugu sayfası var ordan temin ettim. Kadına fotoğrafını çekip atıyorsunuz, takibini de yapıyor. Sayfasında pco lu olup gebe kalan çoook kadın var.

Bu durumda yumurtlama zamaninizi sizde bizde kestiremeyiz bence. Doktora gitmissindir illaki fakat gitmediysen öncelikle düzensiz adet icin gitmelisin pko olabilir genelde onlarda bu tur duzensizlikler oluyor
Polikistik över var zaten son 6 ayda 3 şehir değiştirdiğim için bi doktora Dogu düzgün gidemedim açıkcası . Yanı adetin 1. Gününden itibaren 16 gün sonra hatta 10 gün sonradan itibaren yumurtlama olabilir diye bir hesap var ya o hanım icin geçerli midir acaba onu soruyorum yoksa bu hesap adetleri düzenli olanlar icin mi geçerli

Şöyle biliyorum 28 gunde bir adet olanlarin yumurtkama zamani 14. Gun 30 gunde bir olanlarin 15-16. Günler. Benim adetimde 30-35 arasidir yumurtlama zamanımı akintiyi kontrol ederek yakaliyorum sende oyle yapabilirsin. Şeffaf yogun akıntı oluyor genelde

O hesap adetleri düzenli olan için bile geçerli değil. Ortalama 30 günde bir regl oluyorum. Bir ay 18. Günde bir ay 12. Günde çatladı yumurta. He değerlendiremedim eşim şehir dışında olduğundan o ayrı =) en sağlıklısı Ovulasyon testi bence

Kızlar Allah tüm isteyenlere versin insallah ben 7 aydır evliyim başlarda istemiyordum ama bir kaç kez test yaptığımda Eşimin Sevinç’le bekleyişini gördükten sonra bende istemeye başladım ne yalan söyliyeyim

Daha yolun basindaain stres yapma beim 5 yil oldu. Allah nasip eder insallah

Duzensiz oldugu icin yumurtlama gununu kestirmek zor. Bi de pko da bazen birden cok yumurtlama.oldugu icinde ovulasyon testi senin icin yaniltici olacaktir.. yani ben ovulasyon denedigimde 3 4 defa pik gordum ben 1 ay icinde Ama olmadi..adetin son gunu hamile kaldm mesela ben yani yumurtlama regliden 14 gun sonra falan bu cok genelleme bisey cok kiside degisebilyo

Canım bende de pko var aynı senin durumundayim kilom yok bu arada. Ovulasyon testi ile takibe başladım adet bittiği gün ovulasyon takibi yapmaya başlıyorsun erken yumurtlama da olabilir ki pko da yumurtlama düzensizliği zaten hem yumurtlama oluşuyor mu görmüş olursun GittiGidiyor dan aldım ben 50 adet test 52 TL laboquick markalı

Adet biter bitmez o gün değerlendir hemen

Ovulasyon testi ile takip yspabilirsin canım adrt bitince

Canim ovulasyon testi deneyebilirsin yumurtlama gununu bulmak icin

Evet benimde kilom yok su an adetimin 4 .gunu sipariş versem yetişmez eczanelerde var midir Adana’da yasıyorum bu arada

Evet benimde kilom yok su an adetimin 4 .gunu sipariş versem yetişmez eczanelerde var midir Adana’da yasıyorum bu arada
Vardır yarın alin hemen ve adet biter bitmez yapmaya başlayın . 2 saat önce sıvı almadan her gün aynı saatte yapmaya dikkat edin ve sabahları ilk idrarla değil . İkinci üçüncü olabilir ama ilk idrarla yapmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…