Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrarı az damlatın tekrarlayınBöyle oldu
Şimdi de böyle olmuş kalınca diğer test bozuk çıktıİdrarı az damlatın tekrarlayın
Aslında diğer testte idrae fazla kaçtı diye hiç birsey çıkmadı buna tam damlattım imkansızMaalesef hamile değilsiniz; test fazla beklemiş.
Veya bozuk olabilir ya da idrarı fazla damlatmışsınız.
Test negatif. Rabbim gönlünüze göre versin
Bu 1 buçuk saattir kalıyor ve daha yeni şimdi çizgi çıkmış bembeyazdıMaalesef hamile değilsiniz; test fazla beklemiş.
Veya bozuk olabilir ya da idrarı fazla damlatmışsınız.
Test negatif. Rabbim gönlünüze göre versin
Maalesef test bozuk. Bu tarz testlerde , kaset'in bozuk olmasından kaynaklı ya da fazla idrar kaynaklı oluyor.Aslında diğer testte idrae fazla kaçtı diye hiç birsey çıkmadı buna tam damlattım imkansız
Bunda göremedim ben, ama ilk 5-10 dk lık sonuçları dikkate almanızı öneririm. Eğer şüpheniz varsa, adet gününüz geçti ise kan verip içinizi rahatlatabilirsiniz.Bu 1 buçuk saattir kalıyor ve daha yeni şimdi çizgi çıkmış bembeyazdı
2 gün var bekleyeceğimBunda göremedim ben, ama ilk 5-10 dk lık sonuçları dikkate almanızı öneririm. Eğer şüpheniz varsa, adet gününüz geçti ise kan verip içinizi rahatlatabilirsiniz.
Pazar sabah'ı ilk idrarınızla deneyin bir de. Varsa mutlaka ilk 5 dk içerisinde incecik çizgi dahi olsa çıkacaktır.2 gün var bekleyeceğim