İnşallah bir şey olmaz şimdilik bı kaç damla pembe şekilde varBenimde keseyi gördükten sonra kanamam olmuştu kısa süreli kıpkırmızı ve ardından kahverengiye dönmüştü çok korkmuş acile gitmiştik serum takılmıştı şükür bir şey yokmuş ama yaşadığınız kaygıyı çok iyi anlıyorum. Bir şey yoktur inşallah
19 günden sonra yerleşme olur mu bilmiyorumYerleşme kanaması olabilir mi? Takip et umarım kanama artmamıştır. Benim hamileliğimde fazlaca kan geldi, dr ilaç vermişti. Düzeldim. Haber verin bana da
Ben progesteron fitil ,estrofem tablet ,coraspin ve prolutex iğne kullanıyorum her gün düzenli olarakYerleşme kanaması olabilir mi? Takip et umarım kanama artmamıştır. Benim hamileliğimde fazlaca kan geldi, dr ilaç vermişti. Düzeldim. Haber verin bana da
İnşallahhh kesilir inşallah devam etmez.. rabbim yardımcım olsun ben ve benim gibi herkese inşallahKesilmeye başlamış öyleyse ilk üç ay içinde kanama ile karşılaşıp sorunsuz gebeliğini sürdürüp tamamlayanalar var siz olumlu düşünün yatın istirihat edin bana iyi gelmişti dinlenmek
Korkma canım, benim de 21. günde oldu. Bir kaç gün önce. Gittim kontrol oldum, sıkıntı yok dediler. Kanama kırmızı ve pıhtılı değilse sıkıntı yapma. İçin rahat etsin istiyorsan doktora git. :)Transferimin 19. Günü 4 gün sonra kese kontrolü randevum var beta hcg değerim 29.4.2024 te en son bakıldığında 2181 çıkmıştı bugün pembemsi kan geldi çok korkuyorum başına boyle birşey gelen oldu mu hastaneyi aradım normal dediler iki saat kadar takip edip tekrar aricam arttı mı azaldı mı diye .ben korkudan duramıyorum
Ben hep uzanıyorum bugün de hep uzandım ayağımın altına yastiKesilmeye başlamış öyleyse ilk üç ay içinde kanama ile karşılaşıp sorunsuz gebeliğini sürdürüp tamamlayanalar var siz olumlu düşünün yatın istirihat edin bana iyi gelmişti dinlenmek
Sağol Allah razı olsun, hemşire ile görüştüm takip et dedi uzan ayağını altına yastık koy dedi. Çoğalırsa haberleşiriz gelirsiniz dedi şimdi yormayın kendinizi dediKorkma canım, benim de 21. günde oldu. Bir kaç gün önce. Gittim kontrol oldum, sıkıntı yok dediler. Kanama kırmızı ve pıhtılı değilse sıkıntı yapma. İçin rahat etsin istiyorsan doktora git. :)
Pembemsi mi olmuştu senin de?Korkma canım, benim de 21. günde oldu. Bir kaç gün önce. Gittim kontrol oldum, sıkıntı yok dediler. Kanama kırmızı ve pıhtılı değilse sıkıntı yapma. İçin rahat etsin istiyorsan doktora git. :)
EvetPembemsi mi olmuştu senin de?
İnşallah sorun olmaz çok korkuyorum
Korkma canım, için rahat etsin istiyorsan doktora git , boşu boşuna stres olmaİnşallah sorun olmaz çok korkuyorum
Hemşire gelme dinlen diyor ayağının altına yastık koy diyor randevu tarihim çarşamba günüKorkma canım, için rahat etsin istiyorsan doktora git , boşu boşuna stres olma
Tamam canım , hayırlı güzel haberler olsunHemşire gelme dinlen diyor ayağının altına yastık koy diyor randevu tarihim çarşamba gününeyseki artma olmadı
Amin inşaallah Allah razı olsunTamam canım , hayırlı güzel haberler olsun