Bebek Beslenmesi çok acilll bebeğimin başında konak oluştuuuu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benım oğlumda konak oldu yenı..karbonatlı su ve zeytınyagı ....ıkısını banyoya gırmeden yarım saat once sür ve dişli bebek tarakları var onunla tara canım tamamen gecıyor...

benım oğlumda konak oldu yenı..karbonatlı su ve zeytınyagı ....ıkısını banyoya gırmeden yarım saat once sür ve dişli bebek tarakları var onunla tara canım tamamen gecıyor...

öncelikle teşekkür ederim cnm bn bu yöntemi denedim ve büyük bir etkisini gördüm sağol

ilk başta sebamed kullansanız cıkmazdı.zeytınyagı geçiriyormuş ama tekrar çıkmasına engel değil

Çok eskı bır konuymus ama yınede benım gıbı yenı okuyanlar varsa yazmak ıstedım. bebegım 2. ayını yenı bıtırdı dogdugundan berı sebamed sampuan kullanıorum ama 2 gun once farkettım bebegımın basını banyo esnasında yıkayınca bır suru konak oldugunu farkettım. sebamed bebe yagı surdum ama sactan yagı arındırmak cok zor zeytınyagını bırkac gun sonra denıycem

Benimde bebegimin kafasinda vardi konak bir yemek kasigi zeytinyagini bir tatli kasigi karbonat ile karistiriyorum ve bebegimin kafasina oldugunda surup yarim saat bekletiyorum hem saclari besleniyo hemde konaktan eser kalmiyo. Doktorumun tavsiyesi oneririm.

kesinlikle en dogru yöntemmm

Ya benimde bebeğimin başında oldu az önce taradım ama saçlarıyla birlikte geliyor bunlar kızlar yaa? Bebeğimin başında saç yok zaten napcam? Normal mi ?

Ya benimde bebeğimin başında oldu az önce taradım ama saçlarıyla birlikte geliyor bunlar kızlar yaa? Bebeğimin başında saç yok zaten napcam? Normal mi ?

her bebekde oluyor ama bence kullandığınız şampuanlarla alakalı.... ml cok ama ucuz şampuanları tercih etmeyin aaa nasılsa bu bana cok gider demeyin ...bendede oluyordu ben sonra burda bir bayanla tanısdım yurtdısından kendisi ankarada kalıyor bübchen önerdi gercekden harıka ötesi pahalı ama cok etkisini gördüm o bayandan alıyorum artık internetten bile uyguna veriyor....benim oğlumda sarı tenli ve sarı saclı her şampuanı kaldıramıyor bu cok iyi geldi bana ve inanırmısınız ben 400 ml papatya özlü şampuanı alalı 5 ay oldu ve halen kullanıyorum parası cok ama hüneride cok kesinlikle tavsiye ederim bebeklerimiz bizim heşeyimiz kaliteli mal kullanın ve konaklara karşıda zaten etkiliymiş ....sevgiler

selam kızlar 3 ay 10 günlük bi bebeğim var ve başında konak oluştu konaklar için ne yapmalıyım ? fikirlerinizi bekliyorum kızlarfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis

benimde oğlumda oldu canım her banyodan önce zeytinyagı ile 1 cay kasıgı karbonatı karıstırıp basına sürüp yarım saat bekletiyorum sonra bübcen paptya özlü sampuan ile yıkayı güzelce duruluyorum banyo sonrasıda sık dişli tarakla tarıyordum çok şükür 1 haftada gectı korkma gecer sıkı sık yıka havalarda güzel hem rahatlar hem konaktan pişikten isilikten korunuz bize doktorumuz öle tavsiye etti konakları gectikten sonrada her yıkamada sampuan kullanma 1inde kullan 1inde kullanma sonucta ne kadar bebebk ürünü olsada kimyasal

Benim oğlum da 5 haftalık onda da 2-3 gündür Konak oluştu ben de hep sebamedin şampuanini kullandım ama oldu ayrıca kokusunu da bebeyagini da hiç beğenmedim.

ben kizimin basina pamukla zeytinyagi surdum, 20 dakika kadar beklettim, konak taragini (ince disli bir tarak da olur) yan tutarak taradim. hemen cikiyorlar zaten, inanamadim ilk gordugumde. sonra da bebegimyikadim. hicbirsey kalmadi. tavsiye ederim.

ilk başta sebamed kullansanız cıkmazdı.zeytınyagı geçiriyormuş ama tekrar çıkmasına engel değil

Sebamedle alakası yok bu işin. Ben de doğduğundan beri sebamed kullanıyorum ama hala tekrarlıyor konak. Her banyodan önce zeytinyağı ile temizleyip, zamanla kendiliğinden geçmesini bekliyorum.

ben kizimin basina pamukla zeytinyagi surdum, 20 dakika kadar beklettim, konak taragini (ince disli bir tarak da olur) yan tutarak taradim. hemen cikiyorlar zaten, inanamadim ilk gordugumde. sonra da bebegimyikadim. hicbirsey kalmadi. tavsiye ederim.

bende aynı yöntemle temizledim zaten zamanla geçiyor.

arkadaşımın çocuğunda oldu 1 seferde geçti en kötü bir iki sefer daha tekrar edilebilir. Ancak zeytinyağı hem besleyici hem de çözümleyici....

en doğru yapılması gereken cevap...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…