- Konu Sahibi defnebusra
işginiz için herkese teşekkkür ederim kızlar çok sağolun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım oğlumda konak oldu yenı..karbonatlı su ve zeytınyagı ....ıkısını banyoya gırmeden yarım saat once sür ve dişli bebek tarakları var onunla tara canım tamamen gecıyor...
ilk başta sebamed kullansanız cıkmazdı.zeytınyagı geçiriyormuş ama tekrar çıkmasına engel değil
ben de aynen bu sekilde geçirdim. yalnız bebek yagını bebek sampuanı temizlemiyor, bebek sabunu ile temizlemek zorunda kaldım. ayrıca mustela nın konak önleyici sampuanları da var, tekrar olusmasın diye. ben alacaktım ama bir daha olmayınca gerek kalmadı.[/QUOT
benimde bebeğimin kafasında var..ama taramamak,o bölgeyi ellememek lazım diye biliyorum..zeytinyağı sürülebilir..ben henüz birşey uygulamayı düşünmedim..kendi kendine geçer diye düşündüm..iyimi yapıyorum bilmem..![]()
Benimde bebegimin kafasinda vardi konak bir yemek kasigi zeytinyagini bir tatli kasigi karbonat ile karistiriyorum ve bebegimin kafasina oldugunda surup yarim saat bekletiyorum hem saclari besleniyo hemde konaktan eser kalmiyo. Doktorumun tavsiyesi oneririm.
Ya benimde bebeğimin başında oldu az önce taradım ama saçlarıyla birlikte geliyor bunlar kızlar yaa? Bebeğimin başında saç yok zaten napcam? Normal mi ?
selam kızlar 3 ay 10 günlük bi bebeğim var ve başında konak oluştu konaklar için ne yapmalıyım ? fikirlerinizi bekliyorum kızlarfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis
ilk başta sebamed kullansanız cıkmazdı.zeytınyagı geçiriyormuş ama tekrar çıkmasına engel değil
Çok eskı bır konuymus ama yınede benım gıbı yenı okuyanlar varsa yazmak ıstedım. bebegım 2. ayını yenı bıtırdı dogdugundan berı sebamed sampuan kullanıorum ama 2 gun once farkettım bebegımın basını banyo esnasında yıkayınca bır suru konak oldugunu farkettım. sebamed bebe yagı surdum ama sactan yagı arındırmak cok zor zeytınyagını bırkac gun sonra denıycem
ben kizimin basina pamukla zeytinyagi surdum, 20 dakika kadar beklettim, konak taragini (ince disli bir tarak da olur) yan tutarak taradim. hemen cikiyorlar zaten, inanamadim ilk gordugumde. sonra da bebegimyikadim. hicbirsey kalmadi. tavsiye ederim.
bende aynı yöntemle temizledim zaten zamanla geçiyor.
Genelde bebeklerde olan bir durum ama bebeğin gelişimi içinde onlardan kurtulmak lazım canım, bu nedenle , Zeytinyağı sür biraz beklet sonra bir tarakla tara .sonrada yıkarsın bir süre böyle devam et..Zeytinyağı içerisine karbonat da koyabilirsin..Ben öyle yapıyordum