- Konu Sahibi defnebusra
-
doktorum bana mustelanın kremini verdi egzama için aynı zamanda konak içinde kullanılıyor.
yani ikiside sonuçta pullanma ve kuruma ile ilgili
çok iyi geldi egzaması 2 günde geçti
konak içinde kullanabilirssin canım
hem içinde kortizon da yok dedi doktorum
güvenli yani
çok iyi bi fikir cnm çok sağol deneyeceğima.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
canım iki çocuk annesi ve sağlık personeli olarak banyodan önce kafasına zeytinyağı ile karrbonat karışımı hazırla sür biraz bekletip yıka ve tarakla tarayarak çıkar zaten kolayca çıkacaktır.ama eğer birkere olduysa tekrardan gene oluyor.bir dönem sonra kendiliğinden geçiyor.
Konak bebeklerin kafasında oluşan kabuklanma Pidzametacığım,ayşe yunuscuğum;ben şöyle bi formül duymuştum:karbonatlı su süreceksin,yumuşuyor,duruluyorsun ve temizleniyor.Hatta ben denemiştim,sonuç
ya benim kizimin kafasındakı seyde konak demekkı ben kabuk atıyo sanıyodum demekki konakmıs bende kızıma yapayım bunları belkı ıse yarar...
Konak bebeklerin kafasında oluşan kabuklanma Pidzametacığım,ayşe yunuscuğum;ben şöyle bi formül duymuştum:karbonatlı su süreceksin,yumuşuyor,duruluyorsun ve temizleniyor.Hatta ben denemiştim,sonuç
ya benim kizimin kafasındakı seyde konak demekkı ben kabuk atıyo sanıyodum demekki konakmıs bende kızıma yapayım bunları belkı ıse yarar...
bn deneyeceğim cnm bak seninde işine yaradıhihoyyyt
kızım 7 yaşında hala bile oluşuyor. gerçi artık büyük olduğu için konazol türü şampuanları kullanıyoruz . (saçlar çok uuzn olduğu için yağı arındırmak zor oluyor: ))ama bebekelr için en güzeli zeytinyağı yada bebek yağı.
aaa 7 yaşına kadar oluyomu bnm 1. kızımda böle uzun sürmememişti kepek falan olmasın cnm o ?:uhm::uhm:
kesinlikle halis zeytinyğı banyodan önce sürüyorsun tarakla tersine tarayıp tabi biraz bekledikten sonra banyo yaptırıyorsun hiçbişey olmaz merak etme zaten büyüdükçe kalmıyor birşey
ilk başta sebamed kullansanız cıkmazdı.zeytınyagı geçiriyormuş ama tekrar çıkmasına engel değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?