Bebek Beslenmesi çok acilll bebeğimin başında konak oluştuuuu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

çok iyi bi fikir cnm çok sağol deneyeceğima.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

kuzenimdede olmuştu babam zeytin yağı sürüp yumuşattı

canım iki çocuk annesi ve sağlık personeli olarak banyodan önce kafasına zeytinyağı ile karrbonat karışımı hazırla sür biraz bekletip yıka ve tarakla tarayarak çıkar zaten kolayca çıkacaktır.ama eğer birkere olduysa tekrardan gene oluyor.bir dönem sonra kendiliğinden geçiyor.

ewet canım bunu dene ben u yöntemle geçirdim ve tekrarlamamsı için sebamed şampuan kullan

ben kızım doğduğundan beridir 2-3 ay öncesine kadar hep sebamed kullandım, konak geçmedi ayrıca göz yaktığını farkettim. ne zaman saçlarını yıkasam ağlardı, bebek şampuanı yakmaz diye düşündüm. sonra kendim banyoda denedim gözleri yakıyor.

kızım 7 yaşında hala bile oluşuyor. gerçi artık büyük olduğu için konazol türü şampuanları kullanıyoruz . (saçlar çok uuzn olduğu için yağı arındırmak zor oluyor: ))ama bebekelr için en güzeli zeytinyağı yada bebek yağı.

aaa 7 yaşına kadar oluyomu bnm 1. kızımda böle uzun sürmememişti kepek falan olmasın cnm o ?:uhm::uhm:

aaa 7 yaşına kadar oluyomu bnm 1. kızımda böle uzun sürmememişti kepek falan olmasın cnm o ?:uhm::uhm:

aslında genelde olmuyor ama benim kızımın saç derisinden kaynaklıymış, çok kuru saç derisi var ve cildi yapıyormuş. kesin bir çözümü yok dr. un söylediğine göre ara ara böyle medikal şampuanlar kullanıyoruz. bir de badem yağı kullanın dedi doktor ,saç derisine iyi gelirmiş.

kesinlikle halis zeytinyğı banyodan önce sürüyorsun tarakla tersine tarayıp tabi biraz bekledikten sonra banyo yaptırıyorsun hiçbişey olmaz merak etme zaten büyüdükçe kalmıyor birşey

caım arkadaşim,sağlık ocakta bana zeytin yağ ile carbonat karıştır dediler ve eski bir diş fırçasıyla yavaşça tara.hiç birşey kalmaz.optum bebişini..opuyorumnanaktan

ilk başta sebamed kullansanız cıkmazdı.zeytınyagı geçiriyormuş ama tekrar çıkmasına engel değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…