Canımm çook teşekkür ederim.kızlar herkesin kurban bayramı mübarek olsun...sevdiklerinizle birlikte nice bayramlarınız olsun⚘⚘
Kızlar biliyorum bayram telâşınız var bu bayram biraz yorucu telaşlı bir bayram...Rabbim sağlığımızı huzurumuzu bozmasın bu günlerde geçer gider
Kızlar arkadaşımız özele yazmış inşallah bu mübarek gün hürmetine bu bayram hürmetine Rabbim şifa versin ..sizlerde bu telaş içinde duamıza katılıp sevabı alırsınız sizinde yaradan gönlünüze göre versin
30.000 YA ŞAFİ cc okuyalım lütfen Allah razı olsun
Arkadaşımızkathy abisi için abisinin adı Nusret
Dün birden çok kötü bir haber aldık
Abim 1 buçuk yıl önce açık bypass ameliyatı olmuştu dün bacağında ağrı ve şişlik ile hastaneye gidiyor bacağın diz üstünden kesileceğini söylüyor doktorlar başka bir hastaneye sevk ediyorlar ambulansla orada da aynı şeyi söylüyorlar. Hatta durum o kadar kötü ki diğer ayakta iyi değil demişler. Şimdi kestikten sonra tekrar üç ay gibi süre geçtikten sonra biraz daha yıkarıdan tekrar kesilebileceğini söylüyorlar...
Lütfen dua edin abime nasıl olur bu durum için ne okunabilir bilemiyorum. Allah’tan ümit kesilmez bayramdan sonra işlemin yapılacağını söylediler. Rabbim isterse her şey geriye dönebilir.
Duanızı talep ediyorum lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?