merhaba yıllardır ertelediğim burun ameliyatını artık olmak zorundayım ve asla güven veren bir doktor bulamıyorum. ileri derece astım hastasıyım ve burundanda nefes alamamak artık hayatımı cok zorlastırıyor zaten gogus hastalıkları doktorumun tavsıyesı uzerıne bu ısı bıraz hızlandırdım. Normal bir burnum var sorunlu buyuk kemerli vs değil ama deviasyondan dolayı yamulmaya başladı. tek sorunum gercekten nefes problemimi çözecek olan bir doktor yani öyle barbie nose istemiyorum. ama suandaki kbb doktorlarının çoğu instagram doktoru olmus durumda aklımda volkan kahya var sadece cunku bır tek onunla gorustum saban celebiyle de görüşmek istiyorum fakat kendisi bir kbb doktoru olmasına ragmen muayene ucretı bılgısı almak ıstedıgımde " estetik için ücretsiz-kbb için 600 tl " dedi biraz mantık dışı buldum. eyup bozkur tun yaptıgı burunları begenıyorum fakat realself de öyle kötü yorumlar vardı kı vazgectım. muhammed dilber 6000€ selim turan 4000€ dan başlıyor ameliyatlar dedi bütçemi çok aşıyor.
deviasyon ameliyatlarında en iyisinin abdulkadir göksel olduğunu duydum ama hem yaptıgı burunlar cok kısa ve buyuk hemde 2023 mayısa kadar muayene randevusu vermiyor. yorumlarınızı en kısa sürede bekliyorum hepimiz içimize sinen doktoru bulalım kısslaaar <3
deviasyon ameliyatlarında en iyisinin abdulkadir göksel olduğunu duydum ama hem yaptıgı burunlar cok kısa ve buyuk hemde 2023 mayısa kadar muayene randevusu vermiyor. yorumlarınızı en kısa sürede bekliyorum hepimiz içimize sinen doktoru bulalım kısslaaar <3