Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba! Yeni katıldım da ben normalde bugün adet olmam lazımdı ama 3 de damla şekilde kanamam oldu ve bugün ters yaptım ama çok az bi slik işareti var hamilemiyim sizce
Merhaba! Yeni katıldım da ben normalde bugün adet olmam lazımdı ama 3 de damla şekilde kanamam oldu ve bugün ters yaptım ama çok az bi slik işareti var hamilemiyim sizde
Bende bu siliklik ile öğrenmiştim ama prodoctor idi. Bu marka için sürekli yalancı pozitif diyorlar , umarım seninki doğru pozitiftir. Yarın tekrar test yapmalısın
Bende bu siliklik ile öğrenmiştim ama prodoctor idi. Bu marka için sürekli yalancı pozitif diyorlar , umarım seninki doğru pozitiftir. Yarın tekrar test yapmalısın
Merhaba! Yeni katıldım da ben normalde bugün adet olmam lazımdı ama 3 de damla şekilde kanamam oldu ve bugün ters yaptım ama çok az bi slik işareti var hamilemiyim sizce