Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarm olurgec yumurtlayacaksindir。 bende boyle baya bi beklemistim20ligunler kesin olur
Testte sorun varsa testimi degistirip baska marka alırım diye düşündüm bu günleri kaçırmak istemiyorum o yüzden ya da yumurtlamada mı problem var diye kafama taktm biraz açıkçasıBu konuyu çok acil yapan nedir?
Bence yumurtlamada bir problem var. Muayene oldunuz mu hiç?Testte sorun varsa testimi degistirip baska marka alırım diye düşündüm bu günleri kaçırmak istemiyorum o yüzden ya da yumurtlamada mı problem var diye kafama taktm biraz açıkçası
Henüz olmadm gecen ay normaldi pik vs hepsi normal gerçekleşti bu ay böyle oldu medenseBence yumurtlamada bir problem var. Muayene oldunuz mu hiç?
Regl bittikten sonra Hangi gunden itibaren test yapmaya basladiniz?Henüz olmadm gecen ay normaldi pik vs hepsi normal gerçekleşti bu ay böyle oldu medense
İnanın aynısını yazacaktımBu konuyu çok acil yapan nedir?
7.günden itibarenRegl bittikten sonra Hangi gunden itibaren test yapmaya basladiniz?
Gerekli açıklamayı yukarıda yaptm biraz tedirgin oldum o yüzdenİnanın aynısını yazacaktım![]()
Umarm öyledir yaa 12.30 da yapiyorum her gün 2 saat sıvı almıyorumEğer sIvı aldıysan saatleri aynı değilse kaçırırsın ondan dikkat bunlars her gün aynı saatte yap ayrıca geç de yumurtlayabilirsin yap bakalım devam et kötü düşünme
Tmm teşekkür ederimmBi ay benim de bu kadad silikti neredeyse. Testim de aynısıydı laboquick. Biraz geç görmüştüm piki. Yapmaya devam edin.