- 28 Mayıs 2007
- 44
- 0
- 44
-
- Konu Sahibi yagmer2005
aynı şeyi kızım 18 aylıkken yaşadık biz..ovestin diye bir krem kullandık..dr 15 gün sonra vajinal kapanmanın açılacağını söyledi..20 gün kullandım sabah aksam düzenli olarak..tamamen açıldı...inş..iyi gelir ama 15 gün kullanman gerekiyor sanırım bastan pek bişey anlaşılmıyor...Allah şifa versin...bizimkinin nedeni baldırlar kilolu olduğu için sıkışma yapıyormuş..öyle söyledi dr..sizinkinin sebebini öğrenebilirmiyim acaba..çinki ilaca tekrar baslıcaz sanırım..yuine daralma basladi...tam olarak sebebini öğrenebilsinizmi...geçmiş olsun...
yagmer canım aynı sorun benim yegenimdede var.8 aylık oda krem kulanıyor.eger bir ilerleme olmazsa onunda operasyon geçirme olasılıgı var.yanlız krem uzun vadede cevap veriyormuş.onu biliyoruz.sen üzme canımı aynı sorunu yaşayan başka annelerde var deyip kendini teselli et.ALLAH daha büyük sorunlar yaşatmasın hiçbirimize buna şükür.sevgiyle kal canım.
bnm bi bilgim yok sadece geçmiş olsn demek istedim...
arkadaşlar merhaba benim 13 aylık bir kızım var geçen hafta vajinal girişinin kapalı olduğunu öğrendim 1 haftadır krem kullanıyorum ama çok fark yok gibi
eğer kremle açılmazsa ameliyat olması gerektiğini söyledi doktor
konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşım var mı acaba
bu arada konunun yeri burasımı bimiyorum yanlış yere açtıysam özür dilerim
canım benim ben yokken neler olmuş çok üzüldüm yanında olmak isterdim güneşi öpüyorum geçmiş olsun
Yazinizi Okuduktan Sonra 13 Aylik Kizima Baktim Ondada Bu Problem Var.çok Endişeliyim.yarin Doktora Gideceğimdoğumsal Mi Bu?
Evet Kizimda Var Bugün Doktora Gittik.lütfen Kiz Anneleri Baksin.merhemle Açacak Doktor.ama O çok Acitiyo çok Ağliyo Yavrum.bepenten Ve Anestolla Yumuşat 2 Gün Sonra Gel Dedi.ama Ben Bugün Biraz Açtim şükürler Olsun.adamin Eli Kocaman Canini Yakiyo Yavrumunç 2 Güne Kadar Ben Baya Açarim Allah In Izniyle.sizede çok Tşk.ederim Farketmemi Sağladiniz.daha Güzel Haberlerde Görüşmek üzere