Çocuk Hastalıkları çok acil

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

yagmer2005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2007
44
0
44
arkadaşlar merhaba benim 13 aylık bir kızım var geçen hafta vajinal girişinin kapalı olduğunu öğrendim 1 haftadır krem kullanıyorum ama çok fark yok gibi
eğer kremle açılmazsa ameliyat olması gerektiğini söyledi doktor
konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşım var mı acaba
bu arada konunun yeri burasımı bimiyorum yanlış yere açtıysam özür dilerim

aynı şeyi kızım 18 aylıkken yaşadık biz..ovestin diye bir krem kullandık..dr 15 gün sonra vajinal kapanmanın açılacağını söyledi..20 gün kullandım sabah aksam düzenli olarak..tamamen açıldı...inş..iyi gelir ama 15 gün kullanman gerekiyor sanırım bastan pek bişey anlaşılmıyor...Allah şifa versin...bizimkinin nedeni baldırlar kilolu olduğu için sıkışma yapıyormuş..öyle söyledi dr..sizinkinin sebebini öğrenebilirmiyim acaba..çinki ilaca tekrar baslıcaz sanırım..yuine daralma basladi...tam olarak sebebini öğrenebilsinizmi...geçmiş olsun...

aynı şeyi kızım 18 aylıkken yaşadık biz..ovestin diye bir krem kullandık..dr 15 gün sonra vajinal kapanmanın açılacağını söyledi..20 gün kullandım sabah aksam düzenli olarak..tamamen açıldı...inş..iyi gelir ama 15 gün kullanman gerekiyor sanırım bastan pek bişey anlaşılmıyor...Allah şifa versin...bizimkinin nedeni baldırlar kilolu olduğu için sıkışma yapıyormuş..öyle söyledi dr..sizinkinin sebebini öğrenebilirmiyim acaba..çinki ilaca tekrar baslıcaz sanırım..yuine daralma basladi...tam olarak sebebini öğrenebilsinizmi...geçmiş olsun...

aynı krem canım benim kızım çok kilolu değil neden kapalı olduğu konusunda bilgim yok dr da bişey demedi ben 6 gün oldu başlayalı bakalım devam edecez gelişmeleri yazacağıma.s.

yagmer canım aynı sorun benim yegenimdede var.8 aylık oda krem kulanıyor.eger bir ilerleme olmazsa onunda operasyon geçirme olasılıgı var.yanlız krem uzun vadede cevap veriyormuş.onu biliyoruz.sen üzme canımı aynı sorunu yaşayan başka annelerde var deyip kendini teselli et.ALLAH daha büyük sorunlar yaşatmasın hiçbirimize buna şükür.sevgiyle kal canım.

yagmer canım aynı sorun benim yegenimdede var.8 aylık oda krem kulanıyor.eger bir ilerleme olmazsa onunda operasyon geçirme olasılıgı var.yanlız krem uzun vadede cevap veriyormuş.onu biliyoruz.sen üzme canımı aynı sorunu yaşayan başka annelerde var deyip kendini teselli et.ALLAH daha büyük sorunlar yaşatmasın hiçbirimize buna şükür.sevgiyle kal canım.

çok teşekkür ederim allah beterinden saklasın insan başına gelmeden bilmiyo ilk duyduğumda çok korkmuştum ama sizler sayesinde bilgileniyorum çok teşekkür ederim arkadaşım a.s.

arkadaşlar merhaba benim 13 aylık bir kızım var geçen hafta vajinal girişinin kapalı olduğunu öğrendim 1 haftadır krem kullanıyorum ama çok fark yok gibi
eğer kremle açılmazsa ameliyat olması gerektiğini söyledi doktor
konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşım var mı acaba
bu arada konunun yeri burasımı bimiyorum yanlış yere açtıysam özür dilerim

canım benim ben yokken neler olmuş çok üzüldüm yanında olmak isterdim güneşi öpüyorum geçmiş olsun

kontrollerde hiçbişey çıkmamıştı canım daha doğrusu genital bölgesine doğdumdan sonra hiç dikkatle muayene olmamıştı manavgattadr a gittik çocuk dr baktı ve o söyledi bize herhangibir şikayetimiz yoktu ama böyle bir durum varmış neyse ki 2 gün önce açıldı ve normale döndü çok şükür korkuyordum ameliyat falan olacak diye ama allahtan kremi düzenli kullandık ve işe yaradı canım

Yazinizi Okuduktan Sonra 13 Aylik Kizima Baktim Ondada Bu Problem Var.çok Endişeliyim.yarin Doktora Gideceğimdoğumsal Mi Bu?

Yazinizi Okuduktan Sonra 13 Aylik Kizima Baktim Ondada Bu Problem Var.çok Endişeliyim.yarin Doktora Gideceğimdoğumsal Mi Bu?

aslında şişman bebeklerde daha sık rastlanırmış ama korkulacak bişey olmadığını da daha sonra öğrendim krem uzun bi süre kullandıktan sonra işe yaradı geçmiş olsun canım

canım geçmiş olsun ben bunın hakkında konu açmayı düşünmüştüm ama fırsat olmadı.çünkü çoğu doktor muayene ederken bakmıyor.ailelerin bilinçli olması gerekiyor.benim kızım 4 aylıkken herkesin tavsiye ettiği bir doktora götürdük.sadece genel muayene için. doktor vajinaya bakınca heralde pişik için bakıyor dedim ama bizimkininde biyük bir kısmı kapalıymyş.sanırım estriol kremdi kullandığımız.10 günde açıldı vajina.her kız annesi mutlaka kontrol etmeli.kızım 1,5 yaşında sık sık götürürüz birsürü doktora gittik.hiçbiri açıpta bakmadı yani çok az doktorun aklına geliyor.o doktora tesadüfen gitmeseydik biz hiç anlamayacaktk.hatta genç kızken ameliyat olanlar varmış.evlilikte sorun yaşayan çifler varmış bu yüzden.büyüyünce çaresi ameliyat.çok dikkatli olmak gerek.ihmale getirmeyelim kızlarımızı...

Son düzenleme:
Evet Kizimda Var Bugün Doktora Gittik.lütfen Kiz Anneleri Baksin.merhemle Açacak Doktor.ama O çok Acitiyo çok Ağliyo Yavrum.bepenten Ve Anestolla Yumuşat 2 Gün Sonra Gel Dedi.ama Ben Bugün Biraz Açtim şükürler Olsun.adamin Eli Kocaman Canini Yakiyo Yavrumunç 2 Güne Kadar Ben Baya Açarim Allah In Izniyle.sizede çok Tşk.ederim Farketmemi Sağladiniz.daha Güzel Haberlerde Görüşmek üzere

Evet Kizimda Var Bugün Doktora Gittik.lütfen Kiz Anneleri Baksin.merhemle Açacak Doktor.ama O çok Acitiyo çok Ağliyo Yavrum.bepenten Ve Anestolla Yumuşat 2 Gün Sonra Gel Dedi.ama Ben Bugün Biraz Açtim şükürler Olsun.adamin Eli Kocaman Canini Yakiyo Yavrumunç 2 Güne Kadar Ben Baya Açarim Allah In Izniyle.sizede çok Tşk.ederim Farketmemi Sağladiniz.daha Güzel Haberlerde Görüşmek üzere

geçmiş olsun canım kremle açılacak olmasına sevindim a.s.

X