• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok acil zayıflama fikirleri ?

Lilalii

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2018
31
6
16
29
Kızlar bu detoks sularından zayıflama kürlerinden gerçekten ise yarayan var mi ? Diyet yapanlar ne diyenleri yaptınız?

Ben bir dönem light beslenmek zorunda kalmıştım, bir ameliyat sonrasında.
Yağlı yiyeceklerden uzak durdum, az ve sık beslendim.
Ağır yiyeceklerden kaçındım.
Gazlı içecekler kesinlikle tüketmedim.

Sonuç çok güzel kilo vermiştim ve kendmi çok sağlıklı hissetmiştim.
Şimdi yine aynı şekilde devam edeceğim.
Bünyeme ağır gelecek herşeyden uzaklaşıp, daha sindirimi kolay, sağlıklı yiyecekler ile bence kilo verilebilir.
Dengeli beslenmek önemli.

Ben bir dönem light beslenmek zorunda kalmıştım, bir ameliyat sonrasında.
Yağlı yiyeceklerden uzak durdum, az ve sık beslendim.
Ağır yiyeceklerden kaçındım.
Gazlı içecekler kesinlikle tüketmedim.

Sonuç çok güzel kilo vermiştim ve kendmi çok sağlıklı hissetmiştim.
Şimdi yine aynı şekilde devam edeceğim.
Bünyeme ağır gelecek herşeyden uzaklaşıp, daha sindirimi kolay, sağlıklı yiyecekler ile bence kilo verilebilir.
Dengeli beslenmek önemli.
Bunu hic yapamayacakmisim gibi geliyo dengesiz beslenip dengesiz uyumaya alışmışmisim :(

Canım şekeri, ekmeği ve hamur işini hayatından çıkar. Cla- Karnitin kombinasyonu kullan. Akşam 18:00'den sonra bir şey yeme. Birde en azından hergün 60 dakika yürüyüş yap sonra gerçek mucizeye tanık ol:halay:

ben daha önce kanser tedavisi gördüğüm bir bitkisel ürün firmasından bitkisel bir ilaç (besin takviyesi) kullandım 5 kilo verdim.sadece bir kapsül içiyorsun aç karnına.

ben daha önce kanser tedavisi gördüğüm bir bitkisel ürün firmasından bitkisel bir ilaç (besin takviyesi) kullandım 5 kilo verdim.sadece bir kapsül içiyorsun aç karnına.
canım çok gecmiş olsun benımde bazı rahatsızlıklarım var ne kullandın acaba

Back