- 2 Ocak 2024
- 579
- 142
Yok canım, eşim alıp getirir hep ama beni kandırmış çok para verdim diye o yüzden bilmiyorumTestlerin fiyatı hakkında bilginiz varmı ne kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım, eşim alıp getirir hep ama beni kandırmış çok para verdim diye o yüzden bilmiyorumTestlerin fiyatı hakkında bilginiz varmı ne kadar
Anladım canım benim testimede yorum yaparmisinYok canım, eşim alıp getirir hep ama beni kandırmış çok para verdim diye o yüzden bilmiyorum
Bende de bu var testlerim negatifİyi günler kizlar adetim üç gün gecikti bugün üçüncü gün ve hala olmadım bekliyorum ilişkimin üzerinden 17 gün geçti ocak1 de adet olmuştum 30ocakta olmam gerekirken hala olmadim.korunmali bir iliskiydi hiç bir belirtim yok adet olucakmisim.gibi kasıklarım ve karnım arada ağrıyor ama geçiyor ne yapmam gerek bilmiyorum normalde iki gün gecikirdi en fazla genelde düzenli olurdum ama bu ay olmadım test yaptırmalı mıyım kendime anne olmak için erken hissediyorum lütfen bana yardımcı olun
Benimkiler de negatif duruyor ama ilk yaptığım için pek anlamıyorum negatif dimiBende de bu var testlerim negatif
Evet sizinde negatif.. ama ben baya yorgunluk ve bel ağrısı hissediyorum uykuluyum bi de bugün eğer regl olmazsam 2 gün sonra yeniden yaparımBenimkiler de negatif duruyor ama ilk yaptığım için pek anlamıyorum negatif dimi
Ya ben 8 dk fln baktım teste ve sonrasında attım hala aynıydı daha fazla beklemelimiydim yoksa doğru sonucmu bende daha olmadım.ve 4.gunum bekliyorumEvet sizinde negatif.. ama ben baya yorgunluk ve bel ağrısı hissediyorum uykuluyum bi de bugün eğer regl olmazsam 2 gün sonra yeniden yaparım
Çok tuhaf ya hayırlısı olsun inş kan verdiniz miYa ben 8 dk fln baktım teste ve sonrasında attım hala aynıydı daha fazla beklemelimiydim yoksa doğru sonucmu bende daha olmadım.ve 4.gunum bekliyorum
Yok hayır kan vermedjm şuanda vermeyi dusunmuyorum ama neden hala olmiyorum.merak.ediyorum açıkçası siz vverdinizmiÇok tuhaf ya hayırlısı olsun inş kan verdiniz mi
Yok hayır yumurtlamayı baz alırsam (2.yumurtlamaydı bence doktorun gördüğü) yarın adet günüm zaten eğer olmazsam önümüzdeki haftaiçi sonraki hafta veririm sanırımYok hayır kan vermedjm şuanda vermeyi dusunmuyorum ama neden hala olmiyorum.merak.ediyorum açıkçası siz vverdinizmi
İnşallah hayırlısı olurYok hayır yumurtlamayı baz alırsam (2.yumurtlamaydı bence doktorun gördüğü) yarın adet günüm zaten eğer olmazsam önümüzdeki haftaiçi sonraki hafta veririm sanırım
Test çizgi işte malesef negatif.Anladım canım benim testimede yorum yaparmisin
Canım erken gebelik testi 25 TL benim olduğum ilçede markası days comfort..normal kaset testler 10 veya 15 TL en fazla o daTestler 10 lira mı gerçekten. Eşim dünya para verdim dedi tekrar almaya korkuyorum
Hala adet olmadım tekrar test yapmalımiyim sizce cumartesi günü yapmıştımTest çizgi işte malesef negatif.
Valla canım hangi ilçe bilmem de Ankara'da 10 liraya bir test görmedimCanım erken gebelik testi 25 TL benim olduğum ilçede markası days comfort..normal kaset testler 10 veya 15 TL en fazla o da
Canım doktora gitmeyi dene istersen yani medeni durumunu bilmiyorum ama zaten korunduk demişsin daha niye zorluyorsun ki. Başka bir problemin var demek ki doktora gidip öğren, burda test yapmakla çözülmeyecek.Hala adet olmadım tekrar test yapmalımiyim sizce cumartesi günü yapmıştım