çok acil yardımm..adet oldum ama test pozitif..

bende de benzer bir durum var. testler bir aydır negatif. ultrasonda görüntü yok.ama bende belirtiler bitmiyor. kantesti için yarın gideceğim ama nerde okuduysam böyle üstüne görmelerde düşük olduğunu gördüm. korkuyorum. şu an adet dönemindeyim. bu durum sabit değil dimi? yani düşmesi? kimi okuduysam düştüğünü söylemiş. uffff!

Merhaba gebelik şüphem vardı hastaneye gittim idrar tahlili verdim doktor idrarda kan çıktı dedi yarın da kan tahlili vericem eczaneden gebelik testi aldım testi yaptım ilk önce yatay bi çizgi oluştu sonra kontrol çizgisi çıktı ve yatay oluşan çizgi kayboldu sebebi nedir acaba yardımcı olur musunuz test bozuk olabilir mi

Merhaba bende gebelik belirtileri vardı ve test yaptım pozitif çıktı emin olmak için ilk testen 3 gün sonra tekrar yaptım negatif çıktı sonra 2 defa daha test yaptım 2 gün arayla yine negatif ama belirtiler hala var kasıklarda bazen aşırı ağrı batma oluyor bende sizin gibi adet oldum sonrasında yine lekelenme oldu bende mi acaba düşük yapyorum şu anda hala devam ediyor

şöyle bir yazı buldum ama bilmem bir okuyun bakalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…