merhaba arkadaşlar..
bir sorum olacak..benim adetim 3 gün gecikti sonra gittim idrar testi yaptım pozitif çıktı.yaptığım gün akşamı hasta oldum..ama adetimde kahverengi parça geldi..adetim normal sürdü bitti şuanda kanama yok ama kahverengi lekeler bitmedi..tekrar test yaptım yine pozitif çıktı ama çook çook silik..ne bi agrı var ne gögüslerimde bi şişlik yani hiç bi gebelik belirtisi yok..kan testi için gittim pazartesi diyor ama ben bekleyemiyorum..sizce hamilemiyim? lütfen olmayayım daha çok erken..
üstüne görmüş olabilirsin en doğrusu kan testi hakkında hayırlısı olsunnn
tşkler canım..üstüne gördüğünde az kan gelirmiş..ama benimki çok geldi hemde baya çok..kanla birlikte birde kahvrengi parçalar geldi..halada geliyor..
bende adetimden iki gün önce test yaptım pozitif çıktı hemen gidip kan testi yağtırdımsonuç 37,4 tü. adetim 2 gün geçinde regl oldum ve maalesef kimyasal gebelik. inşallah değildir ama kimyasal olma ihtimali yüksek
peki adetten sonra hiç test yaptınmı canım? ben yaptım pozitif çıktı adetimin bittigi günden beri hergün yapıyorum 1 haftadır delirmiş gibi ama çizgiler gittikçe silikleşiyor hatta bugün hiç yoktu..bende buna anlam veremiyorum pazartesi kan'a gidicem bakalım..
benim testlerim negatif çıkıyordu ve beklenen gündede adet olmuştum..dediğin gibi normal adet yani az filan değil..sonra aradan kısa bi süre geçtikten sonra tekrar lekelenme başlamıştı.. meğer hamileymişim üstüne görmüşüm ama Düşük yapmışım(
senin yorumunu okuyunca o geldi aklıma(
İnşallah hakkında hayırlısı olur.
aynen bende de öyle oldu, çizgiler gittikçe silikleşti tekrar kan testi kaptırdım değer yine aynıydı. yani kimyasal gebelik.... adetim de 2 gün çok yoğun parçalı geldi...
sanırım biz aynı şeyi yaşamışız ben kesin emin değilim gerçi..pozitif çıkıyor hala ama adet oldum..kafayı yicem ya :S
Bende de benzer şeyler oluyor sanırım.Kahverengi akıntı geliyor, adetim başlıyor ama test pozitif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?