• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇOK ACİL YARDIM SINGER yoknaz 1301

dandin

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
60
0
11
Ankara
Kızlar merhaba,ben hiççç dikiş bilmiyorum ama öğrenmeye çok hevesliyim :) başlangıç için çok para harcamadan basit ama sağlam bişi alayım istedim..2. el kabinli singer yoknaz hakkında fikri olan var mıdır ? öğrenme aşamasında nasıldır ?

Kızlar merhaba,ben hiççç dikiş bilmiyorum ama öğrenmeye çok hevesliyim :) başlangıç için çok para harcamadan basit ama sağlam bişi alayım istedim..2. el kabinli singer yoknaz hakkında fikri olan var mıdır ? öğrenme aşamasında nasıldır ?
beyaz bi makineyse ben kullandım ondan annemin hiç kullanılmamış çeyiziydi
eğer sağlam temiz alırsanız ve singer bayisine götürüp bi elden geçirtirseniz sizin için gayet güzel olur eger evde kendinize bişeyler dikerseniz bozuluncaya kadar sizin yükünüzü alıcak yarı profesyonel bir makinedir ben yeni bilgisayarlı makine arayışındayım ve bana singerin müdürü bizzat dedi eski makineni sakın satma yenisini alsan bile bunlar asla yerini tutmaz dedi umarım yardımcı olmuşumdur :D

Back