• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Çok Acil Yardım Arkadaşlarr!!!

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

jasmin27

Bir EYLÜL Masalı
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
817
0
96
38
İstanbul
Bayanlar yardımınıza ihtiyacım var... Bu hafta damadın bohçasını götüreceğiz giderken tatlı yapıp götürmemiz gerekiyormu hazır alsak olmaz mı acaba? Bir de tatlı dışında başka alternatifler arıyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum :emir_bebek:opuyorumnanaktan

canım nisan karsıLıgı götürürken bir tepsi tatLı götürmek bizde adettir.
kendiniz yaparsınız ya da yaptırırsınız o size kaLmıs bi sey.
biz bir tepsi yaptırmıs ve götürmüstük.

canım nisan karsıLıgı götürürken bir tepsi tatLı götürmek bizde adettir.
kendiniz yaparsınız ya da yaptırırsınız o size kaLmıs bi sey.
biz bir tepsi yaptırmıs ve götürmüstük.

çok tşk ederim canım bizde bir tepsi baklava yaptıralım o zaman tatlı dışında artı birşeye gerek varmı peki???

damatın nisan bohcası ve bir tepsi bakLava götürdük. daha ne oLsun kaydirigubbakcemile3
bunLAr yeterLidir canım. bizde baska bisey gitmez

yaaa ben bunu da bilmiyordum, pek cahil kalmışım :)
bu akşam bende götürücem baklava alırız bari, iyi ki bu topiği açmışsın jasmin :)

damada bohça verilirken bi tepsi baklava gider kızlar hatta daha sonra kayınvalide tepsinin içine bi hediye koyup geri getirir

Canım ya ister yapın, ister yaptırın farketmezki.
Hayırlı olsun bidee canım..

tşk ederim canlarım bu akşam bohçayı götürüyoruz ve bir tepside baklava yaptırdım bi güzel süsledim foto eklerim opuyorumnanaktan

ver tepsiyi baklavacıya yapsın CADIARZU ... kendini yorma boşuna ... Birde bizdeki adette bohçayla beraber kurabiye gidr kurabiyelerden birinin içine metal para konur. para kime çıkarsa o geline hediye alır.

ver tepsiyi baklavacıya yapsın CADIARZU ... kendini yorma boşuna ... Birde bizdeki adette bohçayla beraber kurabiye gidr kurabiyelerden birinin içine metal para konur. para kime çıkarsa o geline hediye alır.

baklavayı pastaneye yaptırdım canım sizin adetinizde çok güzelmiş ya ama kurabiye için çok geç bu akşam gidiyoruz ben işteyim yapma imkanım yok:(

Back