• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

COk acil yardım arkadaşlar

selocan25

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2017
14
9
16
37
Merhaba arkadaşlar iki hafta önce eşimle Cuma aksamı birlikte olduk Pazartesi öğlen de birlikteliğim oldu arkasından ertes gün hapı attım. Adetim iki gün geçikti bir haftadır kaşık bel sık idrara çıkıyorum acayip siskinlik var bugün. Dayanamadım kan verdim kafam çok karışık 🤦🏻‍♀️😔suan düşünmüyorum bi kızım var hap kullanıp ta böyle geciken oldu mu. Acaba. Şimdi kan tahlilim çıktı 1286 arkadaşlar hangisi tuttu Cuma mı Pazartesi mi tuttu anlamadım hangisini engelleyemedi😔🤦🏻‍♀️ Çok kararsızım

merhaba. Ertesi gün haplarının belli bir süresi var. pazartesi aldığınız hapın cuma günü olan iliski için etki edeceğini sanmıyorum. Hangi konuda kararsız olduğunuzu anlamadım ama her şeyde bir hayr vardır.

Merhaba arkadaşlar iki hafta önce eşimle Cuma aksamı birlikte olduk Pazartesi öğlen de birlikteliğim oldu arkasından ertes gün hapı attım. Adetim iki gün geçikti bir haftadır kaşık bel sık idrara çıkıyorum acayip siskinlik var bugün. Dayanamadım kan verdim kafam çok karışık 🤦🏻‍♀️😔suan düşünmüyorum bi kızım var hap kullanıp ta böyle geciken oldu mu. Acaba. Şimdi kan tahlilim çıktı 1286 arkadaşlar hangisi tuttu Cuma mı Pazartesi mi tuttu anlamadım hangisini engelleyemedi😔🤦🏻‍♀️ Çok kararsızım
Cuma akşamı tutmuş olabilir,hayırlı olsun olacağı varmış,bence hiç strese girme kardeş kardeş büyürler ne güzel,olanda hayır vardır derler,sağlıkla ilerlesin inşallah

bu saatten sonra ha cuma tutmuş ha pazartesi bir önemi var mı?
madem çocuk istemiyordunuz bir ton korunma yöntemi var korunsaydınız.
ve ya aldırın o kadar istemiyorsanız ne diyelim ki biz şimdi?

bu saatten sonra ha cuma tutmuş ha pazartesi bir önemi var mı?
madem çocuk istemiyordunuz bir ton korunma yöntemi var korunsaydınız.
ve ya aldırın o kadar istemiyorsanız ne diyelim ki biz şimdi?
O kadar olsun diye uğraşan insan varki demekki istememek gerek hemen olur O zaman tövbe estegfirullah 😁

O kadar olsun diye uğraşan insan varki demekki istememek gerek hemen olur O zaman tövbe estegfirullah 😁
hahahah hayır bir de neyi sormak istiyor konu sahibi anlamadım. biz müneccim miyiz hangi ilişkiden tuttu ya da 2. çocuğu olacak eee tamam napalım. yardım demiş konuya ama neyine yardım edelim anlayamadım. çocuğu mu düşürelim ertesi gün hapını dava mı edelim

hahahah hayır bir de neyi sormak istiyor konu sahibi anlamadım. biz müneccim miyiz hangi ilişkiden tuttu ya da 2. çocuğu olacak eee tamam napalım. yardım demiş konuya ama neyine yardım edelim anlayamadım. çocuğu mu düşürelim ertesi gün hapını dava mı edelim
Kızı varmış belki oğlu olsun istiyor ne zaman olmuştur merak ediyor gibi geldi bana 😁 rabbim bütün isteyenlere versin. Inşallah

Arkadaşlar nolur böyle demeyin suan psikolojim gerçekten kötü 😢😢 bende isterim tabiki. Olmasını geçen sene istiyorduk 3 aylıkken kalbi durdu simsi aynı korkular hayat şartları gerçekten kolay degil

Bebeğin hangi gün tuttuğunu doktorlar bile bilmediği için son adet tarihinizin ilk gününü baz alırlar hesaplama yaparken. Dolayısıyla, bizler de size hangi gün tuttuğunu söyleyemeyiz. Ertesi gün hapı yerine Doğum kontrol hapı veya geleneksel geri çekilme yöntemini kullanmanız daha etkili olurdu.
Hayırlı olsun diyelim. Sağlıkla büyür inşallah🙏

İlacı da Pazartesi aldıysanız Cuma tutmuş olabilir belki. İşte bilemeyiz maalesef

Arkadaşlar nolur böyle demeyin suan psikolojim gerçekten kötü 😢😢 bende isterim tabiki. Olmasını geçen sene istiyorduk 3 aylıkken kalbi durdu simsi aynı korkular hayat şartları gerçekten kolay degil
evet değil ama biz nereye varmak istediğinizi anlayamadık.
kürtaj için cesaretlendirme mi bekliyorsunuz?

Moralini bozma lütfen,hayırlısını dile,kardeş kadar güzel birşey yok,birbirlerine destek olurlar, bunları düşün lütfen olumsuz düşünrsen bebeğinde etkilenir,şok etkisinden çıkınca salim kafayla tekrar düşün ona göre kararını verirsin,senın yerinde olmk isteyen ne kadar çok kadın var biliyormusun,aylarca yıllarca anne olayım dıye uğraşan,şanslı olduğunu düşün lütfen, en azından çocuğuna bir arkadaş bir can olacak, tabı bunlar benım düşüncelerim inşallah sende huzurlu ve mutlu olacağın bir karar verirsin,öncelikle senın kararın🤗

Olan olmuş artık ağlamanin psikolojini bozmanın anlami yok 2 cocuk sizi bekliyor büyümesi için. Önlemini alicaktiniz o zaman

Hayırlı olsun öncelikle..

Ne fark eder mi olan olmuş zaten 🙈
Ama cuma günü tutmuş gibi

Back