Çok acil yardim/adet gecikmesi/pcos/negatif kan sonucu

evrennue

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2024
11
0
27
Merhaba en son 23 Ekim adet tarihim hala adet olmadım pcosum var.Kekik çayi içtim fakat hala sökülmedi,kan testim negatif çıktı hamilelik yok.Sadece beklediğim adet tarihinden bir gün önce sümüksü beyaz akıntım oldu ama üstünden bir hafta geçti.Kasigimda batma oluyor ve bacağıma vuruyor arısı kasılma gibi bir ağrı aynı zamanda.Ara sıra çok hafif adet sancısı geliyor ama 2 dk sürüyor ve hiç bir şey yok.Ustune birde gaz problemim ve vajina bölgemde(iki yanak kısmı) ağrı var.Bunlari yaşayan varsa bana nolur yardımcı olsun şuan farklı bir ülkedeyim ve doktora gidip kendimi aciklayacak kadar dil bilgim yok.

Merhaba en son 23 Ekim adet tarihim hala adet olmadım pcosum var.Kekik çayi içtim fakat hala sökülmedi,kan testim negatif çıktı hamilelik yok.Sadece beklediğim adet tarihinden bir gün önce sümüksü beyaz akıntım oldu ama üstünden bir hafta geçti.Kasigimda batma oluyor ve bacağıma vuruyor arısı kasılma gibi bir ağrı aynı zamanda.Ara sıra çok hafif adet sancısı geliyor ama 2 dk sürüyor ve hiç bir şey yok.Ustune birde gaz problemim ve vajina bölgemde(iki yanak kısmı) ağrı var.Bunlari yaşayan varsa bana nolur yardımcı olsun şuan farklı bir ülkedeyim ve doktora gidip kendimi aciklayacak kadar dil bilgim yok.
Şüpheli ilişkin var mı ? Ne zaman gittin ülkeye vücudun belki alismamistir. Döngü bozulur illa ki.

3 ay oldu ülke değiştireli ondan olduğunu sanmıyorum,28 Ekim beklenen adet tarihiydi 25 Ekim'de ilişki oldu 26 Ekim'de sümüksü akıntı geldi.Sonrasinda da ilişki oldu ama adet tarihim geçtikten sonra eğer bir şey olduysa bile tahminin 25 ekimdeki ilişkide olmalı ama 30 Ekim'de yaptığım kan testim de negatif çıktı.suan vücudumda yaşadığım en büyük sorun sağ kasıkta batma hissi ama düşük yaptığımda ki hamilelik belirtisi gibi bir batma da değil bacağıma kadar vuruyor

Göğüslerimde ne büyüme ne de damarlasma var, düşük olan gebeliğimde de geç döllenme olmuştu ve 64. Günde öğrendim hamileliği fakat ozaman bütün belirtiler vardı sadece testlerde çıkmıyordu şimdi belirtim de yok kasık ağrısı dışında

Sonucun ne oldu acaba cnm

Canm bence bir şey karıştırma biraz daha bekle benim bir arkadaşım var o da pcos ve hamile suanda onunda adeti gecikti ama o bekledi yanlış hatırlamıyorsam 15 gün sonra test yaptı ve pozitif çıktı pcos olanlar genelde geç yumurtluyor biraz beklemeni tavsiye ederim goguslerinde sancı olursa biraz daha bekle ve test yap genelde öyle basliyor

X